Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csubbus

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az otthon gyűlő fémpénzek a futárok borravalóját biztosítják, de ezen kívül nincs sok hasznuk. Épp így gondolta levélírónk is, aki egy kis tartozás miatt úgy döntött, itt az ideje egyenesen a bankba bevinni őket, ezzel elintézni a befizetést és megszabadulni a fölösleges aprótól is. Jó előre…..
csubbus 2020.02.08 22:42:01
@kolomparlole1114: Majd visszahozza az elefánt. Az én ötezer forintomat behajtó céggel tolták rám hatszorosára szorozva öt év múlva. Csak óvatosan.
csubbus 2020.02.08 22:51:38
@kolomparlole1114: bocsánat, utólag láttam mással is beszelgettel a témában. Én is visszavertem, nagy volt az arcom, tutira nyeresben éreztem magam...elfogyasztottam vagy 10 ügyintézőt a faktoringnal...aztán kellett volna egy kis lakáshitel és miattuk voltam a BAR listázva... aláírt adásvételi, foglaló mellett...no, megadtam magam, rögtön rohantam befizetni. Bevallom, őszintén: nyertek.
Aki nem schengeni országba utazik Lisztferihegyről, egy ideje már megúszhatja a karámozást. Nem kell bokáig az esővízben gázolni, nem kell küzdeni a széllel, sem pedig ácsorogni a vizesblokk nélküli hodályban fél órán  át. Akkor ez már maga a csoda, nem? Hát, annyira nem. Volt szerencsénk már…..
csubbus 2019.02.01 13:29:52
@БУММЕР: kemény,de tükör.
A Ryanair az elmúlt hónapokban bejelentett pár tök jó útvonalat, nem mindről írtunk még, ma meg végre hosszabb idő után először a Wizz is villantott kettőt 2019-re. Noha mindkettőn csak rámászik másokra, de az árak ezzel nagyot fognak esni, ami jó hír az utasoknak. Íme a lényeg. Hátulról kezdve, a…..
csubbus 2018.11.24 19:57:02
@GIeccsertetű: No és milyen autó az?
A Wizz hivatalosan is bejelentette azokat az útvonalakat Debrecenből, amelyekről az előző posztban beszámoltunk. Sőt, még azokon kívül kettőt. Arról nem szóltak, hogy egy meg megszűnik. Rákérdeztünk, ezért magyarázat is érkezett arra, hogy miért döntött a cég az utasok szándékos szétültetése…..
csubbus 2018.05.17 07:24:44
@geegee: Vagy megveszed a sok olcsó jegyet most és valamelyik nap biztosan bejön az utazásra. Számold ki, lehet még mindig jobban jársz. Vagy: rosszkor akarsz repülni rossz irányba. Most zsákoltam be Debrecenből Barcelonát, Mallorcát, Máltát, Ciprust - mind 3000 ft darabja. És sajnálom, hogy nem akarok most Baselbe, Dortmundba, Milánóba repülni, mert oda is lenne bőven jegy ezen az áron.
Jövő héten jelenti be nagy debreceni bővítését a Wizz Air. Sajtótájékoztatóra szóló meghívóból nem illik cikket írni, de nem mindenki gondolja így, a Délhírnél például most is annyira örültek, hogy nagy bejelentést ígérnek debreceni nagy emberek jelenlétében, hogy helyből világgá kürtölték: jön a…..
csubbus 2018.05.14 16:55:20
@Töhötöm Kolompos: Marad Milánó,dec közepétől vált Malpensára.Akkor megint w-pattern,azaz lehet pár órát ott töltenni a városban.Malmö viszont csak szeptemberig van....
Kíváncsiak lennénk, mi indította a Ryanairt arra, hogy vasárnap reggel tegyen komoly bejelentést - talán csak nem akartak megelőzni valakit? Ez majd kiderül, de az biztos, mi is jókora hátast dobtunk, amikor megjött a közlemény arról, hogy Budapest-Amman járatot indítanak. Kis személyes: többször…..
Mivel is köszönthetnénk az új évet, ha nem hónapra szabott utazási tippekkel. Persze a válogatás tök szubjektív, de komoly oka van, hogy pont az adott hónapra tettük az egyes célállomásokat. Szempont, hogy kellemes legyen az idő (a túl meleget és a túl hideget se komáljuk), ne legyen tömeg és…..
csubbus 2018.01.07 22:53:40
@Stock Holmi: Az index fórumon mindkét országról találsz hasznos infot. A kazahsztáni fórum haldoklik, de ami ott van eddig, az jól használható. Asztana megér egy-két napot, vonattal, belföldi repülővel Almaati és környéke gyönyörű természeti látnivalóval kínál. Nem mellékesen, Kazahsztán kiindulópont lehet Kirgizisztán, Üzbegisztán, Mongólia, Kína felé is és az egyik legjobb áras repjegyet Delhibe az Air Astana kínálja.
Minden évben jönnek olyan helyek, olyan pillanatok, amikor utazás közben azt érezzük, hogy jó lenne megállítani az időt. Ez most persze hülyén hangzik, talán nyálasan is, de tényleg van olyan, hogy padlót fogunk attól, hogy valami mennyire szép, mennyire hangulatos. Megfog, beszippant, kész. Amikor…..
Ahogy ígértük, kicsit hosszabb gyakorlati tudnivalós posztot csatolunk a rövid Balkán-túránkból. Főleg azért részletezzük ennyire, mert erre a régióra nehezebben érhetők el a neten az infók, Horvátországot leszámítva pedig nem működik az az egyszerű rendszer, hogy bármit keresek látnivalótól a…..
Több mint fél éve nyílt meg a lehetőség, hogy a Wizz hitelkártya elfogadása miatt fapados utasok is ingyen beszabaduljanak a ferihegyi Mastercard lounge-ba. Látogatjuk mi is persze szorgosan, itt az ideje, hogy leírjuk, miket tapasztaltunk. Az biztos, hogy jócskán megdobja az utazás kényelmi…..
csubbus 2017.10.10 17:33:18
@Fillér B. Gusztáv: Ne erőlködj...csak sárgulnak az írígységtől.Biztosan odasompolyogtak a bankba 80 nettóval és csodálkoznak, hogy elhajtották őket.
Öt éve már járt Budapestről Pafoszra a Ryanair, de nem sokáig. Most újraindul a ciprusi járat, ami nagyon jó hír: tavaszi és őszi pár napos lazulásra-feltöltődésre az egyik legjobb hely. Sok új járatot jelentenek be a fapadosok, de ennek most kifejezetten örültünk. Valamiért mi nagyon kedveljük…..
Manapság sokan gondolkodnak azon, hogy mi által lehet behatárolni azt a fogalmat, hogy kit is nevezzünk értelmiséginek, és sokan arra a következtetésre jutnak, hogy ez annak a függvénye, hogy az ember diplomát szerzett-e, és tartozik-e ehhez egy felső fokú nyelvvizsga. Azokra is rászokták aggatni…..
Sok megfelelő és sok jó szállásunk volt idén is, összegyűjtöttük azokat, amelyek valamiért kiemelkedtek, megkapták a non plus ultra minősítést. Ezek mind olyanok, ahol nem csak jót aludtunk, hanem annyira jól éreztük magunkat, hogy a legbátrabban ajánljuk és biztos, hogy ha a környékre megyünk és…..
Ha valaki unja már a kontinenst és szeretne Ázsiában tengődni pár hetet valami jó meleg helyen, akkor továbbra se talál könnyen olcsó jegyet. A legnagyobb ottani fapados, az AirAsia ugyan remekbe szabott kedvezményeket ajánl az oldalán, Kuala Lumpurból Phuketbe például 18 dollárért is elrepülhetünk,…..
csubbus 2016.11.19 13:00:44
@Tajgetoszvagybazmeg: mert? De nem baj, legalább nekünk olcsóbb lesz.
Négy új járatot jelentett be a Wizz Air, ezek közül kettő mindenképp érdekes lehet a kis pénzből fasza helyekre vágyó magyar turistáknak. Bergen környéke fantasztikus ízelítőt tud adni Norvégiából, Algarve pedig télen a legmelegebb hely a kontinensen, Portugália déli partvidékén januárban is 20…..
csubbus 2016.09.15 16:55:39
@Mat86: hopp! Míg pötyögtem beelőztél!:))
A legnagyobb magyarországi szolgáltató piacra borította jövő nyári budapesti jegyeit. Korábban ilyenkor érdemes volt foglalni, megnéztük, most mi a helyzet. Az árak átlagosak, a legtöbb jegy biztos, hogy lesz olcsóbb, néhány ajánlat van csak, amin esetleg érdemes elgondolkodni. A Wizz Air egyelőre…..
csubbus 2016.09.06 22:49:40
@Pitta2: Ryan-nel Athénből fillérekért van...
Nincs nagyon mit a címhez hozzátenni: Porto fantasztikus város és szeptembertől elárhető Budapestről közvetlenül, fapadossal. Az árazás viszont még erősen kérdéses. A tegnapi bejelentés után volt néhány 10 ezer alatti ajánlat, de később feltettek őszre szinte mindent 18 ezer forint fölé.  Amikor a…..
A Vörös-tenger csücskében fekvő Eilat télen is kellemes hely, nyári meleg, langyos tenger. Ám miközben mindent megtesznek a turisták kiszolgálásáért, vannak bosszantó hiányosságok. A cápákat és a rézbányát ugyanakkor meg kell nézni. A város egy komplett izraeli túra…..
csubbus 2016.02.19 19:49:19
@jet set: nekem is...nagyon...hiányzol!:))
csubbus 2016.02.19 19:52:03
@Spamet nem küldünk rá: Hát Te nem itt jártál. Vagy két hét alatt sokat fejlődött a rendszer. No, mindegy is...még egy hónapig van tétje ennek, utána Pozsonyig kell gyalogolni annak, aki itt landolna.
csubbus 2016.02.19 07:39:52
@Balázs utazik: Nem kötelező, de meg lehet úszni fillérekből is. Airbnb szállás 40 juró hármunknak, komplett lakás; a közelben szupermarket nagybevásárlással. Ezen túl csak a belépőkre költöttünk. És nagyon jól éreztük magunkat.