Regisztráció Blogot indítok
Adatok
énmondom

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tegyen az olvasó, aki kétségbe esve írt nekünk? Drága barátaim, oldjuk meg az életét, hozzuk meg a felelős döntést helyette, hajrá! A történet még nagyon friss, kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdemes lenne-e futni még egy kört az ügyben.....mielöbb választ kéne…..
énmondom 2009.08.18 15:01:24
@BUNNY - Mrs. Evil: Hú de nagy ész vagy! Nekem ilyen nem jutott eszembe, csak vártam, hogy írjon nekem valaki, hogy dicsekedhessek a barátnők előtt. Persze, nem írt senki :(
Lehet, hogy most is vannak hasonló trükkök? Bár már nem az a cél, hogy irigykedjenek rám a többiek, inkább, hogy én irigykedjek magamra.
Talán már észrevettétek, hogy itt a nyár, mi fesztiválról fesztiválra ténfergünk, és ezzel párhuzamosan elindult az Olvasóliget című kulturális programsorozat is, amelynek keretében strandon, parkban, ligetekben, tenger- és folyópartokon, napozóágyban…..
A csodálatos férfi: nem kívánt senkit megfarkalni a dance parkett közepén. Történetünk 2008-ban kezdődött az Óperenciás tenger túl, ahol jómagam, kit nevezzünk Nyugati boszorkánynak, meglátta Őt, akit nevezzünk Ördögnek. Tehát akkor megpillantottam a kis Ördögöt, jobb volt…..
Négy randevú rövid története. Interneten ismerkedni szigorúan tilos. Amikor az ember lezár magában egy korszakot,és különben is unja már az egyedül töltött éjszakákat,feltámad benne az ösztön,és elindul "vadászni". És,hogy kikkel lehet összefutni,akár…..
énmondom 2009.06.01 15:27:14
Ha egy olyan leányzóval találkozik, aki megdobogtatja a szívét, esetleg pusztán fizikai vonzalomlép fel irányába, első kérdése a következő: Ne haragudj, te zsidó vagy?! A kép innen Hali! :)  Először a könyvvel találkoztam, utána gondoltam, hogy felkukkantok a blogra…..
 Régen volt ilyen levelünk, ami ennyire szomorú lenne egy darabig, majd azért mégis valamiféle megoldást ad. 39 évesen szakítani, amikor már eldőltek a dolgok, uhh Sziasztok kedves szakítósok és együttlévők! Okulásul szeretném az én történetemet megosztani veletek.Lehet,…..
énmondom 2009.05.11 15:02:57
@Caddy: nem a barátnővel van gond, csak azon csodálkozom, hogy egy ilyen horderejű dologra nem jött rá magától, úgy kellett megmondani neki. Nem hiszek abban, hogy alapdolgokat valaki megmond, és akkor hirtelen megvilágosodik az illető. Hosszú idő kell ahhoz, hogy valaki gondolkodása kifejlődjön, sok kínlódás, tapasztalat, stb. szerintem nem úgy van, hogy "megmondják" a dolgokat. Nekem legalábbis furcsa, életidegen, mintha valami rossz szappanopera vagy valóságshow lenne.

@genghis: Én nem érzem, hogy rájött, inkább megmondták neki, és most próbálkozik megfelelni.
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..
énmondom 2009.03.19 08:03:51
@majompásztor: Mindenkinél van jobb nő meg jobb pasi, ilyen alapon senki sem házasodna össze, nem élnének sokáig együtt emberek, mert csak azt lesnék, hátha van jobb.
Az, hogy a lány nem kell a pasinak, erős túlzás, mert minden hétvégéjét vele tölti.
Bizony "rajzik az utcán" egy csomó ember, akinek lelke is van és tudja, hogy a lapos, sűrű partnerváltós rutinszexnél sokkal izgalmasabb egy szenvedélyes kapcsolat.
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
Folyatódik az oakley-s saga: a múltkor a pulcsi, most meg a MediaMarkt és a wishful thinking. Bónusz: engedély, hogy a szakítósblog megjelentesse a levelet.A kép innenSziasztok!Mellékelten küldök Nektek egy levelet, amit az exem írt az egyik LEGJOBB BARÁTNŐMnek. A fiúval 3 évig…..
Vigyázat: a hülye iwiwen látszik, ha elolvasol egy levelet. A kép innen Sziasztok!   Sokáig gondolkoztam, hogy leírjam-e ezt a történetet...végülis úgy döntöttem, megteszem, mert életem legérthetetlenebb módon lezajló szakítása volt. Azért kicsit…..
Talán a 16 ezres sztorinkat is veri ez a novellafüzér.  A konferenciaturizmus a legjobb dolog a világon, beutazni Tolnát, Baranyát, megoldani világválságokat, ismerkedni a szemináriumok és workshopok kávészüneteiben. Amikor utazom, akkor mindig nagyon sokszor meghallgatom ezt a…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
énmondom 2009.02.10 14:01:22
Ilyen történetünk még nem volt, hogy a szülők ultimátumot adnak a lányuknak, hogy tanulás vagy nem tanulás. Kemény történet, mondjatok véleményt. Egy ilyen gyerek szulo szakotos sztori. A szulok nem tudják felfogni h a 8 oras napi beosztason kivul is van elet. Hogy a gyerekeiknek…..
énmondom 2009.02.02 14:49:54
@Kham: Valami ilyesmit írtam volna én is, de nem ilyen jó megfogalmazásban. Csatlakozom: én is szívesen leszek a gyerekük (a túlérett kislánykájuk). Ez a helyzet jobb, mint egy képviselői állás! Utiköltségtérítés rájön, vagy a 100-ban benne foglaltatik?
Az érzelmek változnak, egy állandó, a hazudozás. Sziasztok! Az én történetem nem valami extra de azt hiszem egynek jó lesz. Érettségi előtt álló, a tavasz közeledtét érző, éppen 18. életévét betöltő srác voltam. A lány kb. 3 évvel volt fiatalabb, aranyos, kis bájos. Az…..
Egy 37 éves nő élete a lovásszal, a nőgyógyásszal, a kanadaival és egy mérnökkel. Szex és Budapest a szakítósblogon.Olvasgatom ezt a blog-ot. És furcsán érzem magam. Egyrészt kicsit megnyugtat (tudom, magyar szokás, ha "megdöglött a tehenem, legalább a szomszédé is…..
Hosszú történet a vidéki egyetemek, fülledt kollégiumi szobák, zötykölődő volánbuszok, és az egymásnál felejtett jegyzetek világából. A kommentekben lehet MPG-zni. UPDATE: A posztok utólag módosítottuk a tulajdonnevek (kereszt-, településnevek) szintjén az érintettek…..