Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÚjFelhasználónév

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Viasaton hamarosan bemutatkozó Lucifer című sorozat a címe alapján sem egy átlagos történetet dolgoz fel, és nem is átlagosan. Az alapja egy képregény, amiben Lucifer ráun a Pokol igazgatására, és inkább Los Angelesbe költözik, hogy egy Lux nevű night clubot vezessen. Természetfeletti képességei…..
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
ÚjFelhasználónév 2016.04.20 20:05:34
@beszóló: egy kalap alá veszed a melegeket a fogyatékosokkal? Szerintem ezt ők kérnék ki maguknak a leghangosabban.
napszemüveg TAG Heuer - 2016. 2016.04.12 08:58:17
A TAG Heuer napszemüveg-üzletága nem tekinthető tradicionális márkának, hiszen alig tizenéves. A rövid időt viszont jól használták ki, és a jó minőség mellett az árazással is hatékonyan szólították meg az órákért milliókat kiadni hajlandó közönséget. Nem ritka a háromszázezer körüli ár, de a…..
ÚjFelhasználónév 2016.04.13 06:29:02
Vajon mi történt Auth Magdával négy évvel ezelőtt a Kossuth Rádióban? Enyhén szólva érdekes hangulatban lehetett 2012 április 8-án reggel. A választ ma sem tudjuk, a ciki részt pedig már aznap eltüntették a Kossuth Rádió hangtárából. A hivatalos közlés szerint rosszul…..
ÚjFelhasználónév 2016.04.08 23:53:37
Fogalmam sincs, hogy mi lett a tyúkokkal, akit a főcímben abúzálnak, talán levest főztek belőlük, hogy azzal fizessék ki a lakodalmas rockzenére óbégató férfikart, akik olyan lelkesen nyomják a kezdő képsorok alatt, abban a pajtában. Annyi biztos, hogy már háromszor csendült fel a szintetizátorral…..
A tavalyi kertévés kínálat egyik újoncáról, az NBC Hollywood Game Night című műsorának magyar verziójáról ezt írta SzabóZ kolléga itt: Mondjuk én nem úgy képzelek egy szombat esti házibulit, hogy alkoholmentes mojitót iszom egy kanapén, miközben Geszti Péter kínosan rossz szóvicceket duruzsol a…..
Mi kérünk elnézést, valóban azt ígértük, hogy majd kipróbáljuk a szépen beharangozott új minibuszt és utána írunk róla. De ne vicceljünk már, olyan drága, hogy inkább repülünk egy kört abból a pénzből, amit erre költenénk. Meg amúgy se túlságosan komáljuk, ha egy szolgáltató eldugja az alapvető…..
ÚjFelhasználónév 2016.03.09 20:25:34
@Matteo79: ugyanezt írtad a Homárra is. A Minibudnál dolgozol, hogy így besértődtél?
ÚjFelhasználónév 2016.03.10 09:08:52
@Matteo79: egy szolgáltatásról, főleg, ha az egy új szolgáltatás csak a rendelkezésre álló információk alapján lehet véleményt formálni. Ha a társaság weboldala alapján ( mert mi más alapján ) tesszük ezt, és az eredmény negatív vélemény, akkor a weboldal nem jó. A weboldalon közzétett vagy közzé nem tett infók arra mutatnak, hogy nagy a baj. A hozzászólók erről írtak. Nem biztos, hogy velük van a baj...
Ma aztán már nagyon el kellett volna indulnia az új reptéri minibusznak, ki is akartuk próbálni, ha már épp március elsején repültünk egyet. De még mindig csak tilitoli, utashülyítés, a visszaszámlálót sutyiban pörgetik újabb és újabb dátumokra, információ a folyamatos csúszás okairól semmi.…..
ÚjFelhasználónév 2016.03.02 14:28:04
@THEHUNGARIANMINGLE:
"...itt nem az utasokrol van szo !"
Igazad van.
"...kitalaljak, hogy megmarad a regi mielott az uj beindul..."
Pont így volt kitalálva. Decemeber 31-ig a régi, január 1-től az új.
Így volt kiírva a tender.
Vagy úgy gondoltad, hogy a réginek addig pályán kellett volna maradni, amíg az új szerencsétlenkedik és közben figyeli, mit mutat a számláló, hogy tudja, másnapra is ki kell-e állítania a járműveit?
A reptérnek az volt a lényeg, hogy megtalálja azt a pályázót, aki nem tudja majd teljesíteni a vállalt követelményeket. Ugyanis így sokkal több jut a taxi partnernek, többet fog befizetni koncesszióba. Ha március 1. (2., 3., 4. stb. a megfelelő aláhúzandó) sem indul, sőt soha el sem indul, az sem baj. A bevétel jön, ha nem a minibusztól, akkor a taxitól.
Halleluja...
ÚjFelhasználónév 2016.03.02 15:08:44
@THEHUNGARIANMINGLE: Én meg dolgozni jártam velük a reptérre évekig hajnalban vagy késő este haza. Most saját autó híján engem csak olyan műszakba osztanak be, ami 7 után kezdődik és legkésőbb 21-kor vége, mivel a cégem a taxit nem tudja (vagy nem akarja) kifizetni. Szóval nem csak az utasok szívnak...
Ma már csak márciusra ígérik az új reptéri minibusz-szolgáltatás elindulását, folyamatosan csúszik az időpont, eredetileg januárról volt szó. Fapados logika alapján működő, az eddiginél magasabb színvonalú, de olcsóbb szolgáltatást ígérnek, kíváncsian várjuk, ez mit takar majd. Vajon a minibuszon is…..
ÚjFelhasználónév 2016.02.18 13:13:48
@pier11: Ezek a számok már nem érvényesek. Sem a 4800, sem a 45. Majd márciusban(?) kiderül mik az új értékek...