Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mangomanga

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ultimate kérdés: miért sóvárgunk olyan lány/fiú után, aki hülyére vesz? A loserek mi magunk vagyunk. Valószínűleg mindannyiunkank van ezer ilyen története, amikor azt hitte, hogy most ő a bajnok, minde működik, de valami hibázik. Jól érzik magukat együtt, találkoznak,…..
Mert az éremnek két oldala van, és hallgatassék meg a másik fél is. Kérésre Friderikusz Sándor örökébe lépve Békítő-showt is rendezünk, ahol újra összehozzuk az örökre összeveszett párokat. Jelentkezni a hamarosan bevezetésre kerülő emelt díjas telefonszámon lehet majd.…..
Ez egy rendkívül hülye történet. Szegény Lány, nevezzük így, végig különböző hazugságok között örlődik, és nem csodálom, hogy nem ért semmi. Én se sokat. Sziasztok! Ez a történet nem szakításról szól mivel gyakorlatilag nem is jártunk! :( De mai napig nagyon nagyon…..
Újabb bizonyíték, hogy a Valentin-nap valójában a szakításról és nem a szerelemről szól, mert hiába van a történetben gyönyőrű rózsa (végre nem szekfű, meg sárga orchidea), az is csak a hazudozás eszköze.   Sziasztok! Gondoltam én is megirom történetem, bár…..
Melyik a filmtörténet legjobb egymondatos szerepe? I'll be back - Arnold Schwarzenegger a Terminatorban, persze. De most még jobbat mutatunk nektek! Aki először használja ezt éles helyzetben, ajándékot kap. Kedves Szakíts Ha Bírsz! Az én történetem 2001 kora őszén kezdődik és…..
Ha ez egy film lenne, akkor minden idők legmagányosabb, legkegyetlenebb és legfájdalmasabb roadmovie-ja kerekedhetne ki belőle. Csak autózna egy Brad Pitt-szerű, nyúzott arcú hős keresztül az országon, közben lassan kiderülne, hogyan baszta át a csaj. Gyönyörű film lenne a…..
tegnap volt a várva várt valentine break, ha ott voltál, tedd a mondanivalód kommentbe. ha van fotód, akkor szakítshabírsz címke az indafotón, mert oda kell tenni, aztán a jobb hasábban ott lesz jól. ..
Én egyszer a Katona József Színház helyett mentem a Radnótiba, pedig nem is voltam annyira készen, mint pl most, a tegnapi buli miatt, csak szimplán megkeveredtem. Ez a nap már úgyis a kutyáké, úgyhogy a karlócai béke után ma délután Adyról és Lisztről fogunk tanulni.…..
Folytatódik a melltematika, a szakítóbuli másnapján egy szilikoncicis történettel köszöntöm minden kedves olvasónkat. De mit emeljek ki ebből a sztoriból? A kezdetben gátlásait vásárlásmániával levezető visszahúzódó lányt, vagy a 25 hónap alatt 20 kilót hízott fiút,…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
mangomanga 2007.12.27 11:39:31
Az Egyház számára alapvető problémát jelent az a tény, hogy a kereszténység központi mítosza megelőzi Krisztust. A Krisztus-történet - a szűz fogantatásától az alacsony származásán keresztül az önfeláldozó haláláig, amellyel a népet megmenti - egyidős az emberiséggel, amelyet időről időre, számos kultúra névleges vallási vezetőjéről leírtak. Nem csupán hasonlóságról van szó, hanem teljes felcserélhetőségről. Mitra (vagy Mithra) története, amely a Római Birodalom egyik népszerű kultusza volt, olyannyira hasonlít, hogy az egyházatyák a Sátán művének tekintették a kultuszt, amely szándékosan parodizálja Krisztus történetét. Az a tény, hogy a Mitra-kultusz már jóval a keresztény Messiás megszületése előtt is létezett, egyáltalán nem zavarta ezeket az ötletes férfiúkat. A Krisztust megelőző, számos istennek tartott személy közül csak néhány (akiket Alexandriában a kereszténység megalkotói tanulmányozhattak):

Gautama Buddha: Kr.e. 600 körül született a szűz Majától.

Dionüszosz: szűztől, jászolban született görög isten, a vizet borrá változtatta.

Quirrnus: Kora római megváltó, szűztől született.

Attis: Kr.e. 200 körül Frígában született a szűz Namától.

Indra: Kr.e. 700 körül, Tibetben született egy szűztől.

Adonis: babilóniai isten, a szűz Istár szülte.

Krisna: hindu istenség, Kr.e. 1200 körül, a szűztől, Dévakitól született.

Zoroaszter: Kr.e. 1500-1200 között, egy szűztől született.

Mitra: Kr.e. 600 körül, december 25-én, egy jászolban született egy szűztől, feltámadását húsvétkor ünnepelték...

A Mitra hit további érdekességei: Kr.e. 67 körül lett ismert a Római Birodalomban, tanításai között volt a keresztség felvétele, a megszentelt étel, a halhatatlanságba vetett hit, egy megváltó isten, aki meghalt és feltámadott, az utolsó ítélet, a mennyország és a pokol. A szertartások során gyertyát, füstölőt és csengőket használtak. A kultusz hívői elismerték a császárt, és békésen együtt tudtak élni a többi kultusszal, a sokkal kevésbé toleráns keresztények azonban végül beolvasztották a kultuszt.
Subba Koton a hamburgerben 2007.12.11 19:19:00
Rémálmok miatt pereli a Whopperében kotonra harapó csávó a Burger Kinget. A frissnek tűnő óvszert csak otthon, a harmadik harapás után észlete szerencsétlen. Azóta visszatérő rémálma, hogy bármi, amihez hozzáér hamburgerré vagy kotonná változik. Még orvosra is költött,…..
w A füst árnyékáról 2007.01.25 08:00:00
Súlyos defektusa a magyar marihuána-legalizációs mozgalomnak – vagy tán mindegyiknek -, hogy bár eleinte nem így akarja, a vita hevében aztán valahogy mégis azon az állásponton találja magát, hogy a marihuána és származékai egyáltalán nem is károsak. Olyannyira nem, hogy…..
w Fut, robog a kicsi kocsi 2007.01.09 18:28:00
Kóka János tehát elérte, hogy most már ne a megcsonkított szárnyvonalak miatt kinyúvadó magyar falu jusson róla eszünkbe, hanem ahogy nézi a hógolyózó gyerekeket gombóccal a torkában. Nem baj, az utóbbi még mindig kisebb hülyeség. Viszont van jó hír is a vasútbarátoknak,…..
Nem múlhat el a hétvége homályzóna nélkül, és most épp van is aktuális anyag. Ufót láttak Chicagóban, az O'Hare repülőtéren. Az észlelés elég különleges, mint a 21. század minden egyes ufóészlelése. A 21. század ufóészlelései triviális okból különlegesek. Afrikát…..
Izrael leatombombázza Iránt! Már leszerelték a fitymát a zsidó atombombáról, szörcsög a nukleáris péniszpumpa, népirtásra készül a cionfasiszta rezsim! A holokausztbiznisz bevételeiből, persze. Ütős szalagcímek, eladják a lapot. Atombombázni, az már valami, talán még…..
Subba Öcsi Lajos emlékére 2006.12.11 14:09:00
Kémünk azt állítja, hogy az AEGON szombati karácsonyi bálján Nyúl Zsusza Zsu műsorvezető gy köszöntötte az egybegyűlt biztosításipari szaklembereket: "Ma nemzeti gyásznap van, kérem, hogy egyperces néma felállással emlékezzünk meg Puskás Lajos emléke előtt!"..
mangomanga 2006.12.15 11:54:25
Különleges bája van annak, amikor valaki közpénzből küldözget idióta emaileket boldognak és boldogtalannak. Az MTV - ahogy azt a csatorna nézői pontosan tudják - a hülyeség egyik legmegbízhatóbb szállítója ebben az országban, közleményeik pedig talán műsoraik színvonalát…..
mangomanga 2006.12.11 15:41:22
  A fiatalember nyilván annyira szereti a Misfits együttest, hogy simán az arcára tetováltatta a logójukat. Nyilván semmilyen nehézsége nem fakad ebből a mindennapi életben. (Forrás: ModBlog)..
mangomanga 2006.11.18 04:07:27
Subba Pepe precíz 2006.11.16 17:33:00
Jó érzés tudni, hogy a Don Pepe árkon és bokron keresztül is hajlandó kihozni a pizzát. (Forrás: Chew.hu)..