Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jowebshop.hu

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnél egy egyedi órát ajándékozni? A célszemély szereti a matematikát? Akkor megtaláltad a tökéletes ajándékot!   A matematikus óráról nem olyan egyszerű leolvasni az időt, mint elsőre látszik! Tökéletes ajándék tanároknak, mérnököknek, matematikusoknak,…..
Praktikus, kis méretű speciális bicska konzervnyitóval, dugóhúzóval, késsel, villával, kanállal, sörnyitóval, horoggal és spatulával. rozsdamentes acél   9 funkciós   kulcsra, derékpántra rögzíthető   mérete 109 x 45 x hajtva 33 mm   súlya…..
  Csak meg kell nyomni, hogy kinyíljon a palack. Ezzel az eszközzel gyerekjáték a sörnyitás. Könnyedén eltávolítja a söröskupakot. Nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Méretek: Ø 53 mm, magasság: 80 mm..
icces kancsó, amibe ha tejet töltünk egy tőgy rajzolódik ki, hogy jobban induljon a napotok. anyaga üveg   mérete 13 x 8 x 11 cm..
Bankkártya, pénz, igazolványok, videotéka tagsági, uszoda bérlet, taxis kedvezménykártya egy lakatlan szigeten vagy a dzsungelben, valljuk be, nem sokat érnek. Ez a bankkártya méretű kis eszköz, melynek súlya csupán 34 gramm, segíthet túlélni a fenti kegyetlen körülményeket...…..
Mintha egy amerikai benzinkútnál tankolnál, mikor kedvenc italodat töltöd! - Normál vagy szuper? Határozottan jó! Lehetővé teszi, hogy „feltöltsd”, jókedvre derítsd barátaidat. Stílusosan és ezzel egyidejűleg eredeti módon szolgálhatod ki vendégeidet szeszes és…..
Nem csak hasznos, de mutatós is ez az ötletes kis alu doboz persely. Kerámiából készült, fényes króm hatású mázzal. Kulccsal nyitható, így nem kell összetörni, ha jól jönne egy kis dugi pénz!   Mérete 11,5 x 9 cm  ..
Gyűjtsd az aprót ebben a különleges perselyben, amelyben egy tükör trükk idézi elő azt a látványt, hogy a persely teljesen üres. A pénzt bedobva a perselyben csak gyűlik-gyűlik a megtakarított apró, de teljesen üresnek tűnik, a bedobás pillanatában sem látszik…..
A súlytalanság igézete. Ellentmond a gravitáció törvényének. Kápráztass el mindenkit ezzel a varázslattal! A mágnesesség és gravitáció közötti kölcsönhatás eredményeként a pörgettyű szabadon forog a levegőben. Fém felső mágneses talppal 12 kis súly biztosítja az…..
Lenyűgöző hőmérsékletmérési módszer. Hő hatására a folyadékban lebegő golyók relatív sűrűsége megváltozik, így vagy lesüllyednek vagy feljönnek a közeg tetejére. Így állandóan pontos képet kaphatunk az aktuális hőmérsékletről, miközben a lakás színes dísze…..
Megalkották! Létezik! A fiatalító óra nem legenda többé, itt van közöttünk és működik. Az érdekes órában a mutatók nem a szokványos módon, hanem visszafelé járnak, ezzel azt az illúziót keltve, hogy bizony az idő nem telik, folyamatosan megyünk vissza az időben. Drága…..
Vicces, tűzoltó készülék alakú italadagoló kezdőknek és haladóknak. Kezdőknek a hagyományos technikát javasoljuk, a különböző italok töltése a pohárba történik, majd ezután kortyolgatva kerül elfogyasztásra. Haladóknak javasoljuk a pohár kihagyását, így mosatlan sem…..
Vajh mi más inspirálhatta volna az elfolyó óra őrült ötletét, mint a neves és félőrült Salvador Dali „Emlékek állandósága” ("The Persistence of Memory") című alkotása. A híres szürrealista festményen egy olvadó zsebórát láthatunk, és nagyon úgy néz ki, hogy eme…..
Toll alakú horgászbotot utazó horgászoknak, profiknak és amatőröknek, hölgyeknek, uraknak, gyermekeknek, felnőtteknek is ajánljuk. A világ egyik legkisebb, de még azért ténylegesen használható teleszkópos horgászbotja. A 20 cm-es toll belső része egy 5 tagú teleszkópos botot…..
A klasszikus mandzsettagomb népszerűsége abban rejlik, hogy kihangsúlyozza viselőjének egyedi stílusát. Az ékszer kézzel készült, a részletek aprólékos kidolgozásával. Az összes mandzsettagomb külső felülete ródium bevonatot kapott, így nem színeződnek el, nem veszítik el…..
Vicces, eredeti és dekoratív ajándék ötlet minden alkalomra. A snapsz sakk még veszíteni is szórakoztató. A sakkfigurák attól színesek, hogy milyen italt töltünk bele, így akár könnyedén megkülönböztethetjük őket. Többféleképpen játszható, akár úgy is, hogy amit…..
Ha már unod a virágmintás, egyszínű függönyök széles választékát, akkor ez a véres kézlenyomatokkal díszített zuhanyfüggöny egyedi dísze lehet a fürdőszobának. Akárhogy is nézzük, bizarr, de egyben vicces ajándék ötlet azoknak, akik nem szeretik a hagyományos…..
Stílusos és dekoratív diótörővel gyerekjáték a diótörés. A fehérre festett, öntöttvas mókus fürge ujjakkal és hegyes fogakkal segíti munkánkat, amellett, hogy látványos dekorációja a konyhának. mérete 21 x 15.5 x 6 cm   diótörés egy…..
Igényes ajándékot keres főzni szerető ismerősének? Ez a fém szakácskönyv tartó nem csak praktikus, de igen mutatós éke is lehet a konyhánknak! Ha használni szeretnénk, csak helyezzük a szakácskönyvet a megfelelő receptnél kinyitva a tartóba, és a kis szakács máris segít…..
Egyre nagyobb divat a gasztronómiában az a tálalási mód, hogy egy ételtípuson belül többféle különlegességgel ajándékozzuk meg vendégünket. A mindenből egy kicsit elv nagy sikerű, hiszen többféle finomságot kóstolhatunk meg anélkül, hogy egészségtelenül étkeznénk. Ezzel…..
Kicsi a bors, de a borsörlő hatalmas! Ezzel a kiváló anyagokból készült prémium minőségű borsörlővel nincs lehetetlen! Gigantikus, 72cm-es nagyságával és baseball ütő-formájú kialakításával minden feladaton átgázol. Fali konzol is jár hozzá, amivel biztonságosan a falra…..
Az édesség, amiért megdolgozunk, kétszer olyan finom. Gondoltad volna, hogy egy nagy műanyag doboz, néhány vezérlőkar és egy markoló lapát akár a buli fénypontja is lehet? Vagy csak szeretnéd a céges kávészünetet izgalmasabbá (és persze hosszabbá)? Végre itt egy gép, ami az…..
A kiváló minőségű, ütésálló, repülőgépeknél is használt alumíniumból készült, robusztus felépítésű tollnak már megjelenése is azt sugallja, hogy ez nem egyszerű íróeszköz. Praktikus írótudományán kívül veszélyhelyzetek esetén is használhatjuk. Mondhatnánk, hogy…..
Manapság az emberek egyre szívesebben töltenek több időt a szabadban, a friss levegőn. Ez a praktikus piknik táska, ami valójában hátizsák, mindennel fel van szerelve ami a tökéletes piknikhez kellhet. Kirándulások remek kiegészítője. A táska két részes, a kisebbik részben…..
Ajándékozz édes élvezetet! Finom, édes, olvadós, afrodiziákum. igen ez a csokoládé – „isteni eledel”, amit már az aztékok is évezettel fogyasztottak. Sokan megszállottjai vagyunk.  A csoki szökőkút remek kiegészítője házibuliknak, születésnapoknak, családi és baráti…..