Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M1nd3gy

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Lehet, hogy divat a retró, annak is többnyire az über gagyi változata, nem bánom, szóljon az isten véled édes Piroskám, meg a Stux, ez utóbbi persze már egy másik retró, ez a retróba bugyolált retró, olyan, mint a dupla panír. Nem bánom, de kulináris szempontból a retrót javasolnám mindenképpen…..
Itt van április első napja, a bolondozások ideje. Csak egy napig képzeljük el, milyenek lenne az életünk, ha a politikusok néha őszintén beszélnének! Szürreális képzelgésünk eredményét az alábbiakban olvashatják azzal a megjegyzéssel, hogy ettől még nem veszítettük el a realitásérzékünket.  Azt…..
M1nd3gy 2021.04.01 18:52:22
Tragikus körülmények között, 23 éve, 1997. augusztus 31-ére virradó éjjel halt meg Diana wales-i hercegné.  A mindössze 36 éves asszony halála olyan váratlan és megdöbbentő esemény volt, hogy a legtöbben emlékeznek rá, éppen hol voltak, amikor meghallották a hírt, hiszen Diana a '90-es évek globális…..
Öt gyerekkel él Németországban Robi, akinek nem is áll szándékában visszaköltözni Magyarországra. Egyebek mellett a negatív kisugárzás, az emberek egymás ellen uszítása miatt érzi úgy, hogy jobb lesz nekik ott. Hazaköltöztél vagy ellenkezőleg, te sem érted azokat, akik hazaköltöznek? Írd meg a…..
ReAd-blog Tapsoljak?! 2020.04.04 18:04:46
A negyedik vagy már ki tudja hanyadik olyan kihívást, csoport felkérést kapom, ahol a cél a nővérek, orvosok munkájának megtapsolása, éltetése. Lehet nem leszek népszerű a véleményemmel, de vállalom, mert kikívánkozik belőlem már napok óta.....
M1nd3gy 2020.04.05 22:39:59
Én még azért nem felejtettem el, ahogy kiszolgáltatott betegként feküdtem a kórteremben és körülöttem a Nagyságos Professzor Úr úgy beszélt rólam mint egy megdögleni készülő ebihalról, majd maga után húzta a sleppjét.. Gyalázat ami az egészségügyben van sajnos, és ennek jó része azoknak köszönhető akik benne dolgoznak. Kizárólag az egészségügyben lehet azt megcsinálni, hogy "Bocsika nem sikerült a munka de azért az érte kapott fizetést megtartom" ezt semmilyen más szakember nem teheti meg csak egy orvos. Utálom az öntelt pojácákat, az emberi élettel szórakozó istent játszó bohócokat. Az egyik orvosnak egy jobb autó árát fizettem ki fogakért, a másiknak pedig azért hogy egészséges gyerekem szülessen. Miközben ugye fizettem és fizetem a tb-t.
Természetesen ebben a szakmában is van igazi orvos aki megérdemli minden szinten az elismerést, de sajnos nagy a szórás. Ezt vállaltátok a diploma és az elismerés mellé. Ha már példálózunk akkor a péknek is sz@r nyáron mert leég a seggéről a szőr és nem kapcsolhatja be a klímát sem.
Persze tapsolni kell, mert megérdemlik, de ha össze tudnának fogni és nem mindenkit a saját kis piti céljai vezérelnének akkor már régen lenne itthon normális egészségügyi rendszer. Az összefogásról is láttunk már jó példát, milyen érdekes hogy a lenézett taxisok milyen szépen össze tudnak fogni, komoly diplomás embereknek ez sajnos nem megy.
Olvasónk egy játék vásárlásánál találkozott azzal a jelenséggel, amikor a webshopban elírt ár (jelen esetben pénznem) súlyosan más, mint amennyinek szánták. A 35 EUR helyett 35 Ft-ért árult játék nem hangzik rosszul, láttunk már ilyet, ott volt tömeges H&M fiaskó is, ahol a pár száz forintos…..
Az instant tésztákat és leveseket már itthon sem kell bemutatni, elég csak a Smack levesre gondolnunk, ami az 1993-as magyar piacon való megjelenése óta valószínűleg a legismertebbé vált közülük. Viszont azt már talán kevesebben tudják, hogy az egyik legnagyobb instant tészta, azaz koreai nevén…..
Zoltán igen érzékletesen megírt kálváriája kellemes olvasmány, kár hogy a végén nincs ott a happy end, vagy legalábbis egy halvány reménysugár. Olvasónk az ajándékba szánt notebook-ot időben próbálta megvenni, de azzal, hogy a Telekom flottás ügyfele, minden reményét elvesztette arra, hogy…..
Fanni levele után körülnéztünk, és sajnos nincs jó hírünk. A Mobilexpo.hu webáruházról annyi a friss negatív vélemény, mint égen a csillag (fb találatok, árukereső, gyakori kérdések), és a károsultak már egy facebook csoportot is létrehoztak. A Royal Futárszolgálat is írt egy facebook posztot…..
via GIPHY Ági szerint ez csak egy apróság, de egy fehér megrendelést feketében teljesíteni pont nem kicsi különbség. Sajnos a fogyasztóvédelmi jogok érvényesítéséhez ideg is kell, de mindenkinek javasoljuk, hogy vegyen egy nagy levegőt és először is mehet írásban a panasz, aztán meg jöhet a…..
Csúnyák és veszélyesek a balatoni strandok betonfalai, de nélkülük talán már tó sem lenne...
Privát szigetek, minden luxussal ellátott villák és díjnyertes strandok - többek között ezekkel az extrákkal (is) bővelkedik a világ legdrágább szállodája, a Banwa Private Island Resort. Csak a multimilliárdosok engedhetik meg maguknak, hogy ebben a hotelben töltsék a vakációjukat - de most te is…..
Emlékszel arra az érzésre, amikor azért aggódsz, hogy a gyereked vajon haza ér-e egy hétvégi buli után? Arra, amikor álmatlanul forgolódsz az ágyban, nézed az órát, figyeled az ajtóhoz vezető lépteket, azt, ahogy fordul a zár és belép? Akkor megnyugszol és egy sóhajjal végre elalszol. Nem számít,…..
Forr a düh a Homár körül. Még a gyakorlott szemet is megtévesztheti (bár jobban megnézve jó sok az árulkodó jel) az a webshop, ahonnan szegény csalódott olvasónk megrendelte alaposan körüljárt álmai cipőjét, majd várt. És várt és várt és egyszer csak mi jött? Egy pakk…..
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
A költöztetés külön műfaj, egy egész lakást felpakolni, elszállítani és az új helyen kirámolni nem egyszerű, viszont sokféle hibalehetőséget tartalmazó mutatvány. Az átlagembernek viszonylag ritkán van szüksége erre a spéci szolgáltatásra, így valószínűleg a család/haverok/ismerősök mikrokörnyezet…..
M1nd3gy 2019.03.15 23:37:58
Mi a koltozzunk.hu/ csapat szolgáltatásait vettük igénybe, a főnök is részt vesz a költöztetésben és nagyon rendes munkát végeznek, ajánlom őket. Olyannal szabad költöztetni akikről másoknak is jó véleménye van (nekik van sok referenciájuk)
Nem is olyan régen feltettem a kérdést, hogy mi a magyar álom? Nos, elkezdtek érkezni a vélemények, írások, ilyen Kataliné is. Akinek posztjából azért szerintem az is kiérezhető, mi az, amit érdemesnek tartanak meghonosítani Magyarországon a Svájcban tapasztaltakból (és nem, ezek nagy része nem…..
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
A két leghíresebb magyar szépségkirálynő a Balaton mellől származott. Nem csak ez volt bennük közös hanem, hogy túl ártatlanok voltak a szépségipar furmányos iparágához...
Az I. világháború nem jött össze a németeknek. Mindenféle gazdasági trükkel újra csúcstechnikára fejlesztették a hadiiparukat, de a II. világháborúval megint melléfogtak, majd végül a világhatalmi törekvéseiket bebetonozták egy gazdasági tömörüléssel?..
Már több mint 15 éve, hogy a Concorde utoljára repült. Mivel a technológia minden más szempontból hatalmasat fejlődött az azóta eltelt időben, igazán furcsa, hogy ez volt az egyedüli szuperszonikus utasszállító repülőgép a világon, és megragadtunk a szubszonikus…..