Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FourtyTwo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most érett be igazán a három évvel ezelőtti GrandCentral-felvásárlás. A Google tegnap jelentette be, hogy a Gmailbe integrált VoIP-telefonnal immár ingyenesen hívhatunk amerikai és kanadai mobilszámokat. Ha jól látom, a Voice ezen verziója nem csak az amerikaiak számára érhető…..
FourtyTwo 2010.08.26 17:09:44
@subVito: Nálam is ez van. Mitől lehet?
Nikola Tesla földi pályafutásának első 25 évéről szóló múlt heti posztunk örvendetes olvasottságától fellelkesülve (24 óra alatt 11 ezer egyéni látogató 23 ezer oldalletöltést produkált, amivel a blog eddigi históriájában a második helyre kapaszkodott) nekilátunk tehát…..
FourtyTwo 2009.11.09 14:54:15
Anna Paquin csupán 11 éves volt, amikor már Oscar-díjat kapott a Zongoralecke című filmben nyújtott alakításáért. A legjobb női mellékszereplő kategóriájában csak Tatum O’Neal nyert nála fiatalabban. Karrierje során olyan filmekben szerepelt, mint az X-men, a Majdnem híres,…..
Dodd Mitchell tervei alapján, Los Angeles-ben épült fel a My House névre hallgató nightclub, amely, az építész szerint, a privát otthonokban tartott partik légkörét reinterpretálja az éjszakai élet kedvelői számára. Az erősen luxus kategóriába tartozó intézmény belső…..
FourtyTwo 2009.11.06 10:25:28
Kaptunk egy mélt egy lelkes olvasónktól Tucanotól, aki Itália déli régióiban tölti a drága időt. Hogy pontosabbat nem írunk, például hogy hol - a cikkből úgyis kitaláljátok majd miért. Tucano barátunk, hogy úgy mondjam különös érzékenységet mutat bizonyos témák iránt…..
FourtyTwo 2009.11.04 12:07:50
The question we ask today is not whether our government is too big or too small, but whether it works. (...) Where the answer is yes, we intend to move forward. Where the answer is no, programs will end. And those of us who manage the public’s dollars will be held to account, to spend…..
A következő levél esett be a Totalcar postafiókjába néhány napja: Nemrég nászúton jártunk Olaszországban, ahol meg akartuk nézni a Lamborghini Múzeumot, ami nagy bánatomra nem volt látogatható aznap. Éppen káromkodva szálltunk vissza az autónkba, amikor észrevettem, hogy egy…..
FourtyTwo 2008.06.24 14:29:29
Kritikus honlapkritika netdelikat 2008.05.06 16:18:00
Régi adósságomat törlesztem. Valahogy kimaradt a listáról az oldal, pedig itt a helye a kritikán: Az ötlet jó, a kivitel nagyon jó...De azért nem lennék kritikus, ha egy-két javaslatom nem volna az oldallal kapcsolatban.Minden oldalon kritizálni szoktam, hogy miért teszi ki a az…..
Nemrég ezzel a felütéssel kaptunk e-mailt egy hazai startup üzemeltetőjétől:   "A www.gisgas.hu egy miniblog-alapó szabadidős profiloldal, ahol a profil tulajdonosa néhány sorokban megírhatja, hogy általában mivel tölti, vagy a jövőben mivel szeretné tölteni…..
Tegnap beígértem, hogy ma folytatjuk a Szonda Ipsos és a Gemius kutatási eredényeinek boncolgatását. Tegnap a YouTube magyar felhasználói, ma pedig a Google és a Microsoft webes alkalmazásainak magyarországi felhasználói vannak terítéken... A januári adatok szerint a Google Earth…..
FourtyTwo 2008.03.19 22:05:06
Vi Z 2008.03.19. 18:34:23
Ajánlom figyelmedbe a
www.jetable.org/en/ oldalt. Ideiglenes email címet tudsz létrehozni, ami tulajdonképpen egy átirányítás egy létező címedre és beállíthatod hogy mennyi ideig létezzen. Így nem kell minden alkalommal egy új freemailes címet regelned.