Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinquecento

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geekblog Hadak útján 2012.02.02 08:44:00
Steven Spielberg, akit annak idején korunk nagy mesélőjeként emlegettek (annak idején – ehhez a titulushoz már rég nem méltó), sosem ment a szomszédba egy kis szentimentalizmusért. Mindig késztetetést érzett rá, hogy a lehető leghatározottabban, legközvetlenebbül közölje a…..
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
cinquecento 2012.02.02 10:10:23
@Sherlock20: Akkora a válság, hogy már a nevekre sem futja.
Jackman a Lipton megbízásából (nem reklámozzuk, de az annyira béna, hogy "az egyik teaízű üdítőital-gyártó cég") Budapesten forgatott egy reklámfilmet, aminek annyi a sztorija, hogy szeretne nyugodtan futni egy kicsit, de nem tud, mert egy őrült biciklista nem száll le…..
Az idei erős felhozatalból a Nemzeti, Pintér Béla és Mohácsiék jöttek ki a legjobban - valamilyen módon a díjak nagy részéhez közük van. Legjobb előadás: Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból - Nemzeti Színház Rendező: Alföldi Róbert   ..
cinquecento 2011.06.19 22:32:48
@magua81: ugye nem tetszett látni a Nehéz c. előadást? rögtön sejtettem.
Kedves fideszesek! Tegyétek a szívetekre a kezeteket! Ti tényleg ezt akartátok, ami most Magyarországon megy? Nem (lenne) szégyen kimondani, nem. A ballib ember is szégyellte jópárszor a pofáját 2002 és 2010 között, sokan nem is titkoltuk soha. Tudjuk persze, hogy benneteket más…..
Meg lehetett jósolni, hogy a múlt kísérteni fog a Fidesz esetében (is), korábbi fenenagy indulatukban túl sokat beszéltek gondolkodás nélkül. Pedig ma úgy néz ki, lett volna oldalak közötti egyeztetési alap az előző két ciklusban, gondolok itt a kedvezményes nyugdíjakra, a…..
cinquecento 2011.05.19 20:41:55
Gondolkodtak már azon, hogy milyen kár volt egy hosszú cikket elejétől a végéig elolvasni, hisz a lényeg két mondat a harmadik bekezdésben? Érezték már úgy, hogy fölösleges az a kacskaringó, amivel Szent István és Hunyadi Mátyás felé fordul az újságíró, mielőtt…..
cinquecento 2011.04.07 18:09:39
Ez a téma sem első ízben kerül elő, elég csak a szemeretelepi vasúti átjáróra gondolni. De nem ez az egyetlen és probléma ez a HÉV esetében is, amit Csaba hozott fel példaként. Hisz vasútállomásnál még lehet arra hivatkozni, hogy nem minden vonat áll meg a kisebb állomásokon…..
Tiszta Beszéd A nyugdíjsztori 2010.11.26 10:00:00
A magánnyugdíjpénztári megtakarítások államosítása kapcsán már több elemzés és vélemény napvilágot látott. Ezek elsősorban félelmekről, becsapottságról, kiszolgáltatottságról, érdeksérelemről, elutasításról szólnak. Érdemes azonban higgadtan körüljárni miről is…..
Véleményvezér Száz nap magány 2010.09.07 08:04:00
Van egy széles tábor, akik számára ez a száz nap a politikai magány időszaka volt: nagyrészt a Fideszre szavaztak, de nem értik a felkészületlenséget, a gyanús alakokat, és hogy ezért még le is gyurcsányistázzák őket. Az Orbán-kormány első száz napos teljesítményét sokan…..
Mint talán már kiderült, nem tartozom azok közé, akik szerint Schmitt Pál elnökké választásával – bármilyen értelemben - radikálisan új irányt venne a magyar demokrácia. Ezzel együtt is igaz, hogy egy új minőség költözött a Sándor-palotába: a mai beiktatási…..
ÉnKispálom Lackfi János írta 2010.07.21 09:25:58
Többen feszegették már a kérdést, most akkor Lovasi kortárs költő-e vagy sem, hiszen dalszövegeinek ereje és kimunkáltsága feltűnő a honi rakkendrólmezőnyben. A kérdés agresszív kicsit, kétféle vádat rejt. Egyfelől odapiszkál a mai lírának, mondván: nézzétek, skacok, egy…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
cinquecento 2009.12.11 21:23:29
Az azért vicces, hogy Gréczy Zsolt, Gyurcsány Ferenc magyar hangja tényleg annyira buta, hogy teljesen nyíltan elárulja, amit egyébként minden épkézláb újságolvasó sok éve gyanít, hogy az összes nagy antirasszista tömegmegmozdulás és mozgalom valójában az MSZP Fidesz elleni…..