Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doberman

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HVG leírása alapján egy szemét csicskáztató húzás jelenik meg lelki szemeink előtt:"Idén nyáron az Egri Rendőrkapitányságra falopásról érkezett bejelentés egy közeli településről, Ostorosról. A helyszínre érkező egyenruhások még ott fülön csípték a…..
A május-júniusi észak-magyarországi árvíz kapcsán többször elhangzott, hogy víztározó(k) korábbi megépítésével megmenekültek volna a lakott területek. Örömmel jelentem hát be, hogy október 12-én átadták a Gyöngyös-patakon épült tározót, ami 25 ezer ember lakóhelyét…..
Bőhm András egy csodálatos, 25 évet átívelő publicisztikával lepett meg mindenkit. A főszerepben természetesen Demszky Gábor. Bőhm 1994 óta tagja a Fővárosi Közgyűlésnek, 1998 óta országgyűlési képviselő is volt, 2002-től a szabad demokrata frakció vezetője a Fővárosi…..
Mekcsey rendőrkutya története a feljelentettek szemszögéből, a NOL-ról. Videóval. "Csoportos garázdasággal és hivatalos személy elleni erőszakkal gyanúsítanak hét helybeli férfit, akiket később a gyöngyösi kapitányságra állítottak elő. A parancsnoki kivizsgálás a…..
doberman 2010.08.07 19:46:56
Ma hajnali fél 2-kor gépfegyverrel szitáva lőttek egy rendőrt és egy igazoltatásra megállított autót Alsóörsön, amelynek az egyik utasa is meghalt. Osztottam-szoroztam, és a számításaim szerint két párt van, amelynek ilyenkor a legmélyebb kussban kellene lennie, mivel a 8 évnyi…..
doberman 2010.08.04 13:43:44
@Rékuc: Ja, Rékuc, hagy már ezt baszdmeg!

Akkor írjon mindenki csak kondoleáló, együttérző hozzászólásokat, amiben pusztán annyit nyilvánít ki, hogy mennyire sajnálja a két ember tragédiáját! Ez így lenne méltó. Vagy mi a faszt szeretnél?
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..
doberman 2010.07.20 11:22:12
Vastagbőr Kell egy jelölt 2010.07.19 12:01:00
Először is módosítsuk egy picit az alkotmányt, hogy az legyen alkotmánybíró, akit mi szeretnénk. Hagyjunk egy kis időt, míg mindenki lenyeli a békát, hogy mostantól így választunk alkotmánybírókat: Felállítunk egy 15 tagú eseti bizottságot, amelybe mi 10 tagot, az ellenzék…..
doberman 2010.07.20 11:04:24
@loláb: "Bihari Mihály egy borzasztó felkészült alkotmányjogász"

Nagyon igaz mondat, az utolsó két szó kivételével...

Bihari egy rosszindulatú szarházi. Volt szerencsém nála államvizsgázni jögbölcseletből. Ha nem az elvárt, kissé átkozmetikázott balos maszlagot mondtad, hanem a posztkomcsi kánonból kilógó megközelítést, megalázott, gúnyolódott, kiröhögött, tanársegéd-seggnyaló samesza lelkes asszisztálásával.

Szívesen szemen köpném egy nagy adag csulával...
doberman 2010.07.20 11:05:28
Megmondom őszintén, nem igazán vágom, hogy ki volt az az okos, aki kitalálta, hogy a 20 ezer forint értékhatár alatti lopások ügyét a jegyzők elintézik. Mit gondoltak, hogyan oldják meg a jegyzők? Ha a kedves delikvens egy hét alatt 3 különböző városban, 3 különböző boltban…..
doberman 2010.07.13 13:25:02
Pintér Sándor megpróbál rendet és közbiztonságot teremteni. Erre azért már elődugták a fejüket a jogvédők, liberálisok, ellenzők. A közbiztonság védelméről szóló törvényjavaslat lehetőséget adna a fiatalkorúak (14-18 év) elzárására szabálysértés esetén. Vagy…..
Pedig olyan szépen indult minden ... A kampány megúszva bakik és öngólok nélkül, választási győzelem a bullshitgenerátor segítségével (változás, siker, remény) konkrét ígéretek nélkül, kétharmados győzelem, három egymásra köpködő ellenzéki frakciócska, gyors…..
A Magyar Hírlap szenzációs és döbbenetes sztorival indítja ezt a hetet: "Orvoskorrupció: Gyűjtsön még pénzt!" Mikola István, az Országgyűlés egészségügyi bizottságának fideszes elnökének levelet hozott a postás. Mikola István alig akarta elhinni, ami a levélben…..
doberman 2010.07.05 11:24:27
@Seduxen: No és a dokit hogy hívták?

Én is el akarok hozzá menni. :-)
Wieszt János nagy kedvenc. Mindig meg tud lepni valamivel, erős mókafaktor ez a fickó. Nem zavarja, hogy ennél egyértelműbben nem bukhat le politikus a világon. De a Főnökétől, Gyurcsány Ferenctől elleste, hogy még a legnyilvánvalóbb dolgokat is ki lehet magyarázni (hazudtunk…..
doberman 2010.07.02 12:28:18
@jozicsenko: a váltót nem kell mind a két félnek aláírnia, csak a kötelezettséget vállalónak.
Kedves Címzett! Siket fiatalember vagyok, aki hét éve dolgozik a szakmájában. 2010. április 30-án közös megegyezéssel eltávoztam az előző munkahelyemről, és azóta állást keresek. Az álláskeresés során tapasztalt eseteket szeretném leírni, illetve megvitatni. Az…..
doberman 2010.06.21 14:37:13
Domokos Lászlót már ismerjük valamennyire, ő kötött tavaly májusban Békés megye és Észak-Szumátra között testvértartományi megállapodást, aminek a hasznára, értelmére a mai napig nem derült fény. Az ÁSZ-elnöknek jelölt közgazdász végzettségű politikus jelenleg…..
Egy egész sorozatot lehetne írni biszkubéláról és az utóbbi napok eseményeiről, amely mindenesetre elérte a célját: mindenki erről beszél. És ez jó. Mert erről beszélni kell. Mind biszkubéláról, mind az elmúlt napok eseményeiről. Hadd szögezzünk le valamit: a…..
doberman 2010.06.16 14:25:18
@eszkep: Lófasz!! Gimiben quai be KELLETT lépnünk a KISZ-be, de ezenfelül nem volt kötelező mozgalmárkodni. Aki kisz titkár lett, abban mozogott, ha nem is a kommunistaság, de valami előrelátó geci karrier-ambíció.
doberman 2010.06.16 14:30:53
@jozicsenko: Héhéhéhé!! Hello! Álljon meg a menet!

Nehogy már egybemossuk Adolf Hitlert meg biszkut!!

Hitler a jó ügyért, a kommunizmus elleni harcért áldozta az életét.
Melyik volt a magasabb pozíció a szocialista diktatúrában? Ha valaki helyettes államtitkár volt 1981-től 1990-ig, vagy ha a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságnál volt hatósági osztályvezető 1985-90 között? Mert az egyikből majdnem köztársasági elnök lett, a másikból…..
Vastagbőr Vitányi bá' világa 2010.05.31 13:01:00
Múltkor írtunk Pifti nagylelkű ajándékairól, nos nem ő volt az egyetlen az előző garnitúrából, aki az utolsó pillanatokban milliós támogatásokat osztott ki. A MeH honlapján, a 2010 március-áprilisi támogatásoknál olvashatjuk, hogy a Budapesti Holokauszt Múzeum és Oktatási…..
doberman 2010.05.31 15:13:57
@eszkep: "Hihjetetlen, mennyire kreatív a magyar ember, ha disznóságról van szó."

Ezek a kreatív "magyar" emberek általában zsidók szoktak lenni...
Pokorni megígérte, megcsinálja: megmenti a Turult. Az egész ügy a a szobor 2005. október 22-i felavatásával kezdődött. Mivel a volt XII. kerületi polgármester, Mitnyan György a Fővárosi Közgyűlés hozzájárulása, építési engedély nélkül építette fel a Turult, a bíróság…..
Csütörtökön bombaként robbant a 2 milliót elrakó Wieszt Jánost ábrázoló videó. A felvétel másik szereplője, a boríték átadója ezekben a percekben tart sajtótájékoztatót. Ennek szövegét nekünk már korábban elküldte, két exkluzív videóval együtt. "Gálfi István…..
Vastagbőr Kenjük a MOL-ra 2010.05.13 13:31:00
"A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított a Mol Magyar Olaj-és Gázipari Nyrt. ellen gazdasági erőfölénnyel való visszaélés tilalmának feltételezett megsértése miatt. Azt gyanítják, hogy a Mol 2006 óta a piaci helyzetét kihasználva indokolatlanul emelte…..
Egyszerűen nem hagyott nyugodni. Újra és újra elémkúszott az arca, ahogy enyhén dülledő szemmel, szenvedélyesen, teátrálisan magyaráz. Hallottam a hangját is, ahogy kioktató stílusban védi és ugyanakkor fényezi magát. Hogy milyen mocskos a fideszsajtó, képesek az ő életében…..
Nagy érdeklődéssel várjuk, hogy a 71 éves anatómia professzor (csúcsminiszter), kiegészítve a jó Pintér Sándorral hogyan oldja meg, számolja fel az iskolai erőszakot, védi meg a tanárokat. Mert ez így sokáig már nem mehet. Erőszak a  tanárok ellen, az szülők menekülnek a…..
Ti mit csináltatok 2007.december 20-án? .... Nos, amíg a köznép bejglit sütött és/vagy ajándékot vásárolt, Gyurcsányék adtak pár közpénzmilliárdot a Mazsihisznak és a Mazsöknek. Egy csontváz a szekrényből ... nem az első, és nem is az utolsó: Ezen a napon kötött a…..
doberman 2010.05.06 09:22:59
Vastagbőr Kísért az MVM-es múlt 2010.04.28 09:31:00
Hahaha.... Tegnap írtam kommentben, hogy Mr. Istvan Kocsis hiába tetszeleg a BKV megmentőjének szerepében, ez nem feledteti senkivel az MVM-es ügyeket. De nem ám! Ma hozta le a Blikk az állami vállalat nemrégiben zajlott adóvizsgálatának részleteit (mondjuk elég necces adótitkot…..
Vastagbőr A Bukás 2010.04.23 13:01:00
“Tisztelt Szerkesztőség! A Cosmopolitan magazin szerkesztőségének hivatalos állásfoglalását adjuk ki. Ebben a Cosmopolitan szerkesztősége elhatárolódik az RTL Klub által készített, Szabó Patríciát a Szex és New York egyik szereplőjeként ábrázoló videótól, mert a…..