Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna King

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://www.facebook.com/gabor.remenyi73/ Egy számomra kicsit kellemetlen témáról fogok most írni. Ez a reggeli merevedés.... Arra ébredek már régóta, hogy merevedésem van. Nagyon ciki, ráadásul nem is csak én szenvedek ezzel, de a másé most nem érdekel. Csak az enyém. Megőrjít! Ez a dolog…..
A világ egyik legszebb nője volt, és tehetséges. Máig ható ikon lett. Ő volt Hubert de Givenchy múzsája. Legendás, sikkes színésznőből akadt sok, de ők a múlt. Audrey viszont valahogy nem megy ki a divatból, most is trendi. Vannak ruhadarabok, amiket nélküle ma nem viselnénk. Idősebb korában már…..
Negyvennyolc évvel ezelőtt, 1969 -ben óriási sikerrel robbant a köztudatba egy szokatlan, francia, életrajzi ihletésű kalandregény, mely szinte rögtön az eladási listák élére került (és nem csak Franciaországban, hanem világszerte). Egy hihetetlen, de igaz történetet "mesélt el" egy emberről, aki 14…..
chillag Fehér Ingesek 2017.08.06 15:36:04
A balatoni nyaralóknak van egy sajátos fajtája: a Fehér Ingesek. Ők azok az emberek, akik a part menti, olajszagú halbüfébe is úgy mennek, hogy felvesznek egy vasalt fehér inget. Általában vastag anyagú, hosszú ujjú példányt. Eleve nem értem, hogy amikor otthon állnak a szekrényük (gardróbtermük?)…..
Vajon átmeneti állapot ez vagy tartós megoldás? Mikor vagy csupán független és hol kezdődik a magányosság? Biztos lehetsz benne, hogy nem egy rejtett félelem tart vissza a boldog párkapcsolattól? Teszteld magad! ..
The but(t) girl Tindör 2017.08.04 23:22:23
             Hol ismerkedik az ember a 21. században? Nem is igazán úgy „hol” hogy térben, hanem leginkább a kiber-térben – kezdem érteni, miért találkoztam annyi kiborggal. Tagadhatnám, de úgy tudom egyelőre nem szégyen (persze X év múlva erre is biztos pont olyan cikiként fogunk visszagondolni,…..
Anna King 2017.08.05 23:18:08
Az, aki a Laposföld Társasággal érdemben foglalkozik, az egy kretén. Sajnálom, de nincs rá más szó, esetleg a barom, na jó, a tudatlan, ostoba véglény is, de itt tényleg kimerült a szókincs, oké, ha minden kötél szakad, a faszt még ki lehet mérni rá, határeset, ugye. Az RTL Fókusz című műsora soha…..
Negyvenéves korában egy szörnyű balesetben elhunyta Olga Pronina, akit sokan Oroszország legszexisebb motorosának tartottak. Halála tragikus lett, de az is igaz, hogy sokszor és sokat kockáztatott...
Az Erste év elején a Joker hitelkártyáját az új, Max névre hallgató konstrukcióra cserélte. Ez a poszt, ennek a változásnak, és egy régi, rutinos jokeresnek köszönheti a születését. Már eleve a "áááááá, semmi nem fog változni, csak pénz helyett ezentúl Wizz Air pontokat…..
Anna King 2017.08.03 19:45:03
@salvadore: svajcba kar lenne jonnod, bankszamlat akkor nyithatsz ha lakcimed, allasod van vagy irtozatosan sok penzed. Hitelkartya B permittel ami 5 evre szol
Egy népszerű keresztény rádió arra ösztönzi a szülőket, hogy gyerekeiket  arra tanítsák, hogy ők „erkölcstelen bűnösök”..
Anna King 2017.08.01 01:32:32
@Ylim: azert ennél picit kisebb arcot ha lehet, ha már ilyen fene intelligens...
Anna King 2017.08.01 10:50:41
@Ylim: leunitelligensezni masokat csak azert mert mashogy latjak a vilagot mint maga... hm. Nem vall tul nagy intelligenciara... de gondolom birtokolja a bolcsek kovet es tudja az egyeduli es biztos igazsagot...
Anna King 2017.08.01 11:12:54
@Ylim: ki maga hogy eldontse mit csinal egy intelligens ember? Kepler, Boyle, Newton, Pasteur mind unintelligens volt, csak maga a helikopter
Vannak helyzetek, amikor lelkileg nem állunk készen egy új párkapcsolatra. Az előző kapcsolat lezárulása nem feltétlenül jelenti, hogy fel is dolgoztuk sérelmeinket, megoldottuk a problémákat. Érdemes ilyenkor számot vetni a múlttal: tisztázni, miért volt nehéz fenntartani a kapcsolatot, és min kell…..
Anna King 2017.07.31 22:49:40
@Gixxer: ott a hiba hogy 'onhibamon kivul'... olyan nincs... te is benne voltal akkor is ha nem latod be. En is 46, en is egyedul, millio csalodas es pofon utan, de mindben saros voltam en is...
Anna King 2017.07.31 23:57:05
@Gixxer: koszonom az oszinte valaszt, nagyra ertekelem, oszinten!
Az alábbi beszámoló alapján ezen a területen nem az erdő fohászkodik, hanem az arra járó túrázó. Vagy azért, hogy jöjjön rá a heves csuklás az alábbi helyzet létrehozójára, vagy  azért, hogy nehogy fenékbelőjjék, amíg átiszkol a veszélyes zónán. Legkésőbb a több turistaút kereszteződésébe az…..
Nedal Said szír származású mikrobiológus, ma Lipcsében él és dolgozik. 2013-ban menekült el Aleppóból. A magyar kormány szerint „migráns”, akit a határon le kell lőni, vagy vissza kell küldeni oda, ahonnan jött. A németek viszont ösztöndíjat adtak neki és mostanra elismert kutató vált belőle – 123…..
Régen jártam már az Omszki tónál a kutyámmal, ezért gondoltam kimegyünk egy rövid időre. A főútról a parkolón át érkeztem a tóhoz, ahol semmilyen tiltó táblát nem láttam arra vonatkozóan, hogy az egész területre nem lehet bemenni kutyával. Rövid séta után, a műúton egy Városrendészet feliratú…..
 Az akadálymentesítés nem jótékonykodás, nem valamiféle alamizsna a szegény mozgássérülteknek!..
Anna King 2017.07.30 13:55:28
+1
Bár a megfelelő étrend nagyon fontos az egészség szempontjából, a mindenből gyógyulást ígérő csodadiéták könnyen kapudrogként vezethetnek az orthorexiáig. Így történt ezzel a lánnyal is...
Nőként sűrűn okozott már gondot, hogy olyan alsóneműt válasszak, ami egyben kényelmes, de mégis képes beindítani a férfi fantáziáját. Bár úgy gondolom, hogy sok esetben csak mi stresszelünk túl egy ilyen kérdést, mivel a párunk bármiben kívánatosnak fog találni, de egyrészt eddig a pontig is el kell…..
Nem szeretek vásárolni. Előre megkövetek mindenkit, akik ebben a tevékenységben élvezetet lelnek. Nem vagyok álszent, én is szeretem az új dolgokat, de mégis minden egyes alkalommal erőszakot kell magamon elkövetni, amikor boltba kell mennem. Ennek az ellenszenvnek csupán két oka van: ez egyik a…..
Az elmúlt napokban az igazságérzetemet lúdbőr borítja, a tollaimat meg szálanként tépem ki körömcsipesszel, hogy végre ne nézzen minden újságíró és politikus madárnak. Azért vagyok mérges, mert az etikusság nem filozófiai, vagy erkölcsi fogalom lett, hanem egy kis biléta a kommunikációs kalapban,…..
Július 7-én jelentette be a Wizz Air a vadiúj WIZZ applikációt, amitől idézem: "Egyszerűbbé vált a foglalás folyamata, és az alkalmazásban elkészített beszállókártya internetkapcsolat nélkül is elérhető marad." Aha, mormogta magában valószínűleg már júliusban is a sokatlátástól szkeptikus magyar.…..
Anna King 2017.07.26 23:10:49
@PTom70: erdekes, en 4 evente 2 hetente repulok sose nyomtatok es a telefon mindig mukodott, ja hogy nem szar fapados... micsoda veletlen
Az aprócska sziget politikailag és kulturálisan Portugáliához tartozik, azonban az anyaországtól több mint 900 km-re Délre található, egy „magasságban” Marokkóval, így földrajzi értelemben már Afrikához tartozik, ugyanakkor a Kanári-szigetektől Északabbra fekszik. S, hogy egész pontosak legyünk…..
Jó kérdés és sokakat is foglalkoztat. A kormányoldal egyértelműen hasznosnak tartja (ők építették), az ellenzék megosztott az ügyben (hallani tőlük ezt is, azt is), az emberek többsége meg ki tudja mit gondol. (Ennek kiderítésére nem tartom éppen hiteles eszköznek a nemzeti konzultációt.)…..
Nem titok, hogy odavagyok a hercegné stílusáért, annyira kifinomult, vonzó, és nőies, mindig tökéletes a megjelenése, és alkalomhoz illő, abszolút példaképem öltözködés terén. Én, mint ruha mániás mindig nagy érdeklődéssel figyelem, hogy éppen miféle új kreációban jelenik meg egy-egy eseményen,…..
Anna King 2017.07.25 08:57:23
@illegal beauty: nekem a dogos es az olcso nem ugyanaz
Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni az elmúlt napokban történt eseményeket, hiszen a BKK Facebook oldalára érkezett több tízezer 1-es osztályzat és negatív komment elég jól bizonyítja, hogy az emberek tisztában vannak az eseményekkel. Az egyetlen ember, aki nem érti ezt az egészet, az Dabóczi…..