Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lutriboy

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
Lutriboy 2022.01.13 01:11:00
@Millerdraft: Erről a dokiről már 2014 óta gyűlnek a facebook-on a horror történetek. Névvel arccal (a fele magyar, nem cigó) panaszkodnak a dunakeszi,- göd és fót-környéki emberek rá.
2016. november 6-án írtam: A csőcselék önérzete a lincselés, a csőcselékké züllött tömegembernek folyamatosan szüksége van valakire, akit leránthat, akit téphet, húzhat-vonhat, mint a koncot, akit üthet, rúghat, taposhat (ha csak virtuálisan is), különben elbizonytalanodik önnön létében. A 444.hu…..
PókerTrend Rulett kisokos II. 2010.10.27 14:29:00
Az előző írásban érdemben még nem esett szó a rulett legfontosabb eleméről, a cilinderről vagy kerékről, amelyen 0-36 közötti számok szerepelnek véletlenszerűen elhelyezve, illetve egy piros, egy fekete sorrendben. A francia és európai (angol) rulettkeréken egy nulla található,…..
#346 A Gravitáció című filmben mondjuk nem így volt, de a GPS műholdak a föld felszínétől hatvanszor távolabb vannak (~20.000 km), mint a Nemzetközi Űrállomás (~360 km). Ezzel tudják biztosítani, hogy a föld bármelyik részén (Kazincbarcikát is beleértve) minimum 4…..
"Linda ugyanarra a zenére veszi le a klumpáját, amire az X-Menes Őrszemeket gyaknak a sztyeppéken!" - Vagy valami ehhez hasonló mondat hangzott el egyik szerkesztőségi ülésünkön, minek hatására úgy döntöttünk megpróbálunk utána járni a "legendának". Bevallom talán kissé…..
Lutriboy 2019.10.10 08:13:20
@LARSEN-NIELSEN: Ez a Chick Coreára hivatkozás iszonyat gyenge terelés. Vukán max ihletett meríthetett ebből a kalimpálásból. Az izraeli Lévi úr sokkal lustább volt, és egy az egyben beemelte Vukán György zenéjét. A blogger úr pedig "valamiért" ezt nem hallja... Hát rákerestem erre a megsüketült bloggerre, és a megérzésem igaz lett: Lévi úr rokonságába tartozik. (Zsótér Indi Dániel)
Lutriboy 2019.10.13 12:39:22
@scal: Itt nem a Tone Deaf-fel van gond (botfül), hanem a nagy orral. Lévi úr izraeli állampolgár. A raccsolva beszélő Zsótér Indi Dániel (mr.Rabbit) pedig így néz ki: youtu.be/QCdtiv2eNpA?t=104
Úgy hírlik, hogy a 2000-es évek elején kicsúcsosodó belvárosi bontási hullám – amely főként a Kiskörút–Andrássy út–Nagykörút–Rákóczi út közé eső területet érintette – újfent felkerekedett, hogy elsöpörjön magával jó néhány épületet. Amikor 2008 körül leálltak a bontások az ingatlanpiaci válságnak…..
A Potemix-reklámok szintjéig süllyedő egykori világválogatott, az önbizalomhiányos varázsló és Váczi Zoli, aki Messinél is jobb lehetett volna, ha a folyadékmegvonásos alapozásban hisz. A magyar futball ugyan megsemmisült 1986-ban, de földet rá, mert a legröhejesebb idegenlégiósok után most itt…..
  Az elmúlt évek filmes felhozatalának hála már nem lepődik meg az ember, ha egy újabb képregény adaptációval találkozik a mozivásznon. Bevallom, annyi csúsztatás van a dologban, hogy az Alita: A harc angyala valójában manga adaptáció, de legnagyobb bánatomra, akárminek is…..
Lutriboy 2019.04.19 14:08:41
@Pour le Mérite: Nagyon nincs igazad! Ez az első CGI színész, akiért izgul a néző! Petíciók keringenek a neten a második részért, és minden youtube videó alatt rajongók ezrei sírnak, hogy befejeződött a moziforgalmazás. És hogy még tucatszor megnézték volna a film első felét, ahol a kis tini rácsodálkozik a világra, és ráébred az erejére. Már az is mutatja, hogy ez NEM egy amcsi hulladék, hogy az USA-ban csak 85 milliót hozott, a világ többi részén (Kína, Franciao. stb) 320 millió dollárt.
A népszerű börzsönyi Királyréttől alig 20 kilométerre fekszik a Csarna-patak völgye, Magyarország legnagyobb kiterjedésű háborítatlan erdeje. Aki idejön, valóban úgy érezheti, hogy a vadonba látogat...
Amikor a Webbérlet körül megjelentek az első hírek az egyszeri blogger nehéz helyzetben volt. Bár volt olyan politikai csoportosulás, aki nagyon helyesen, a feljelentés pártján állt, az Együtt csak kérdezett, pár DKs politikus csak tesztelt. Ha pedig a blogger mutogatni kezd, hamar mehet a…..
Kíra néven kínál erotikus masszázst, kézimunkát és orált a Való Világ egykori játékosa, aki ezek szerint beállt abba az elég hosszú sorba, amiben olyan valóságshow-szereplők állnak, akik nem tudtak mit kezdeni a rájuk szakadt, igaz, csak kérészéletű népszerűséggel. A Bors felhívta a csajt, aki Kíra…..
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
Lutriboy 2017.04.19 18:08:55
Andy Vajnát sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy titkolná, kihez húz a szíve. (Spoiler: nem Soroshoz.) Van neki egy tévéje, aminek reggeli magazinműsora és a hírműsora is a pártpropagandát tolja szemérmetlenül, az újságírói etika minden szabályát a Holdig rúgva, és van egy rádiója is,…..
„Szerintem abból csak jó sülhet ki, ha különböző hátterű, véleményű emberek együtt tudnak gondolkodni és cselekedni” – mondja Balogh Felícia. Ő  az a lány, aki néhány nappal ezelőtt munkahelyére igyekezve vizes hajjal szállt fel a vonatra és a huzat miatt feltette a kendőjét a fejére. Ezután az…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
Teljesen váratlanul, hat nappal a pozsonyi forgatások megkezdése előtt közölte Havas Henrikkel a TV2, hogy mégsem forgatnak vele a Pénzt vagy életet című műsorban - közölte a tévés személyiség a Facebookján. "Micsoda meglepetés! Levelet kaptam a TV2-től! Nem kellek nekik! Lelkileg teljesen…..
Mindenféle ítélkezés nélkül, valószínűleg nem a legszórakoztatóbb dolog, ha az ember medve alatt egy prosti lakik. Bár ne legyünk naivak, szex minden lakásban van, függetlenül attól, hogy pénzért történik vagy egy új autóért. :P Na persze, és ott a szerelem! ..
A Maradj Talpon! című vetélkedőben nem szerepelhetett egy férfi, mert  jobbikos képviselő (szerinte) mert a szereplőválogatás során eltitkolta a foglalkozását (MTVA) Az MTVA kérdésünkre a szereplőválogatást végző csapatra hárította a felelősséget, mondván Az történt, hogy az első casting…..
A ritka esetek egyike, amikor kizárólag címe alapján választottam egy könyvet. A német változat ugyanis a „Holokauszt - Amiért ismét megtörténhet” – alcímmel jelent meg. A szenzációhajhászás ellen jobbára immunis vagyok, de mert érdekel a téma, most bedőltem. Ebből már látszik, hogy – részben –…..
Ha valaki egy reggeli rádióműsorba beküldött sms-ben azt olvassa, hogy már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút! és arra azt reagálja, hogy  én is! az így, szövegkörnyezetből kiemelve egy barom. Ha hozzátesszük, hogy mindez a MusicFM reggeli, Önindító című műsorában hangzott…..
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a menekültválság óta turnézza szét magát a létező összes médiumban, és mondja el az örök igazságot úgy általában mindenről. Érvrendszere kikezdhetetlen, bármelyik laikust képes meggyőzni pár perc alatt. 5 érvet szedtünk össze az internetről azt bizonyítva,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!  Olyan döbbenetes esemény történt nálunk, ebben a dél-pesti üzletben, amire még most sem találom igazán a szavakat. Minden azzal kezdődött, hogy új részlegvezetőt helyeztek át…..
Nemcsak szép, hanem okos is. Erotikus képeket poztolgat. Összefolyik a nyál a férfi szájában. Képek a tovább mögött!..
Lutriboy 2016.05.11 22:27:52