Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Buckai Szövetség Egyesület

1695 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Polgármester Úr!Kedves János!Az elmúlt évek negatív folyamatai okán, melyek felgyorsultak az elmúlt napokban úgy döntöttem kihívlak téged egy nagy nyilvánosság és kamerák előtti kötetlen vitára! Egy vitára, melynek témája Szigetszentmiklós, Csepel sziget, s melyet lehet követni több…..
Tájékoztatást küldött a Szigetszentmiklósi Önkormányzat Szigetszentmiklós város lakosságának, civiljeinek, hogy ha és amennyiben hozzájuk fordulnak bármilyen problémával előbb jelöljék meg, hogy éppen aktuálisan közérdekű panasszal vagy közérdekű bejelentéssel élnek. Ugyanis enélkül nem tudnak…..
  A SZIGETSZENTMIKLÓSIAK CSAK MAGUKRA SZÁMÍTHATNAK!     Szó és esküszegő Önkormányzatukra nem!   Kedves Buckai, Lakihegyi, Felsőtagi, Üdülő sori... összeségében Szigetszentmiklósi Barátaink! Kedves Csepel szigeti, Pest megyei sorstársaink!   Minden személyeskedéstől mentes alapvető…..
Néha az ember úgy érzi jobb várni, amikor egy erős impulzus éri, s jobb a dolgokat higgadtabb és objektívebb mederbe sorolni csak azért és csak úgy, hogy az érvek ne indulatokból szülessenek! Pláne ne, ha egy történelmi szolgáltatóról esne szó!   Történelmi! De nem maradt-e el? Nem ragadt-e le…..
2020 December 13-án a Szigetszentmiklósi Önkormányzat facebook oldalán egy szomorú bejegyzés látott napvilágot. Eszerint az előző napon ismeretlen tettesek a Tebe sornál lévő csapadékvíz kifolyónál jelentős mértékű ipari, pontosabban olaj szennyezést öntöttek ki, amely a Kisdunába folyt, s amelyet…..
Egyre több cikk jelenik meg az országos sajtótermékekben is arról, hogy a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézet milyen szinten túltelített és, hogy az emberek számára milyen távoli és lehetetlen időpontokat ajánlanak fel! – tájékozódott a Buckai Szövetség Egyesület – Az Egyesület által így…..
Tisztelt Magyar Kormány! Tisztelt Döntéshozók! Tisztelt Belügyminisztérium! Tisztelt Miniszter Úr!   A társadalom széles köre által érintett kérdéssel kívánunk Önök felé fordulni, amely gyakran előforduló és számtalan konfliktust szülő ügy: Ez az osztatlan közös tulajdonok kérdése, melyben…..
Eltudják képzelni, hogy van egy terület, amely bár egységesnek és egynek tűnik, mintha szántóföld lenne, de mégis más a besorolása attól függően, hogy ki a tulajdonosa? Eltudják képzelni, hogy nem értesítik Önöket, hogy visszaminősítették a telküket és milliókat bukhatnak egy ingatlan mutyinak…..
Semmit rólunk, nélkülünk szokták mondani főként az oktatás terén, ha születik az érintettek nélkül az ő életüket is befolyásoló és meghatározó döntés! S semmit rólunk nélkülünk mondhatnánk az Atlétikai Stadionra, amelynek alapja úgy lett megpályázva, hogy a lakosságot, az ott élő lakosságot nem…..
  Talán nem látják egyesek a kormányban, talán nem látják egyesek Budapest egyes részeiben, de az Atlétikai Stadion elhozatala Csepelnek, Csepel szigetnek és Dél Pestnek is komoly veszélyt jelent! Komoly veszélyt jelent azon a helyszínen, amelyre érkezne! Ugyanis azon a helyen zöldet pusztítana el,…..
A Buckai Szövetség Egyesület válaszlevelet kapott a Volánbusz Zrt-től, s azon belül a Forgalmi Igazgató Kameniczky Ákos Úrtól! A levél szerint a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a Bucka buszok megrendelője, így ha ő kéri, akkor rendezhető az a kérdés, hogy a Bucka busz és a Csepel – Tököli busz…..
Legalább 8 ezer érintett lakos, ingatlantulajdonos és víkend telkes is! Két beruházás egyben, amely nem keveredhetne, de úgy tűnik mégis keveredik, megérkezett munkások, akik semmit sem tudnak, akik lelketlenül kezelik a dolgokat, s ügyintézők, akik ugyanarról minden alkalommal mást, mindenkinek…..
2.643.259.719 Ft elszámolható nettó összköltség 2.510.261.463 Ft értékű kapott támogatás mellett! Kezdetben 2.800 – 2.900 ingatlanérdekeltséggel rendelkező beruházás, amely a végére 3.624 érintett ingatlanegységre emelkedett! 94,9684 %-os támogatottság a kezdeti 85 %-os helyett egy intenzitás…..
Tisztelt Közép-Duna-völgyi Vízügyi Igazgatóság!   A Buckai Szövetség Egyesület részéről többször fordultunk Önökhöz az elmúlt időszakban a Ráckevei-Soroksári Dunaág két zsilipje kapcsán, hogy megismerjük és az életben is megtekinthessük.   Megismerésük azért is fontos, mert kiváncsiak vagyunk…..
Buckai Szövetség Egyesület 2019.11.15 17:45:12
@barkinda10:

Kedves barkinda10!

Kíváncsivá tett! Ezt mi is megnézzük!

Üdvözlettel:
Csizek Csaba
a Buckai Szövetség Egyesület
elnöke
06-70-70-15-911
Furcsa megkereséseket kapott a Buckai Szövetség Egyesület Csepelről és a méltán ismert és elismert ellenzéki médiától azok után, hogy Csepel egyetlen ellenzéki alpolgármestere egyben a Buckai Szövetség Egyesület Csepeli delegáltja, Pákozdi József lett!   Az egyesület Csepeli ága, mitöbb már az…..
Buckai Szövetség Egyesület 2019.11.15 17:37:49
@Tarjányi László:

Kedves László!

Sok helyen olvastuk el a számtalan logikai bukfenccel terhelt álláspontját, melyet mint véleményt elfogadunk, még ha nem is értünk vele egyet! Tény azonban, hogy az ellenzék 2019-ben és Csepelen mindent megtett azért, hogy ne nyerjen! Tény, hogy utána sem volt képes együttműködésre, közös értékre és a dolgok átgondolására újra értékelésére! Tény, hogy olyan emberek ide importálásával, mint a baloldal Németh Szilárdja (Bangóné) vagy a kétes hírű Szenteczky és a körülötte lévő politikai zűr nem segített, hanem sokat rontott a helyzeten!

Szerintem Önöknek nem támadniuk kellene, hanem újra rendezni a sorokat! Önök egy előzetesen nyertesnek ítélt és hozható kerületet taktikáztak és baltáztak el! S kereshetik ezért a külső hibásokat, de a felelősségük, az Önök felelőssége elvitathatatlan! S az, hogy a belső háborújuk miatt mások, akik egységet mutatnak több lehetőséget kapnak az nem az Ő hibájuk, hanem az Önök felelőtlensége! S kár is lenne több szót pazarolni erre!

Szedjék össze magukat! Álljanak ki az emberek elé vállalható formációval! Olyannal, amiről bárki elhiszi, hogy életképes és jót akarnak! Akkor, pedig Csepelen már nem FIDESZ-es vezetés lesz! De addig az a szégyen esik meg, hogy Narancs Csepel van Vörös Csepelen! Csakis Önök miatt!

Csizek Csaba
a Buckai Szövetség Egyesület
elnöke
06-70-70-15-911
Buckai Szövetség Egyesület 2019.11.15 17:41:27
@- duplagondol:

Magyarra fordítom! Azért javasolták ezt a képtelen és Ön által is leírtan törvénysértő javaslatot, mert eleve tudták, hogy ez nem megy át és addig lehet árulót kiálltani, ahelyett, hogy rendbe tennék az ellenzéki sorokat Csepelen és végre adnának reményt az embereknek! Sokkal könnyebb tehát külső hibást keresni és találni, mint saját felelőtlenségüket belátni és a választási kudarc felelősségét felvállalni! Jól értem?

Csizek Csaba
a Buckai Szövetség Egyesület
elnöke
06-70-70-15-911
Tisztelt Agrárminisztérium! Tisztelt Miniszter Úr! Tisztelt Köztársasági Elnöki Hivatal! Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!       Az 1900-as elején mesterségesen kialakított 6,5 hektáros területű Szigetszentmiklósi kiemelt jelentőségű ingatlannal kívánunk Önök elé járulni kérdések tekintetében!…..
Pákozdi Józsefet választotta a kiegyensúlyozott Csepeli képviselőtestület Csepel 3 polgármestere közül az egyiknek a Csepeli Önkormányzat mai alakuló ülésén.   Pákozdi József kifejtette olyan szolgálatot vállal az elkövetkezendő 5 évbe, ahol a Csepeli lakosság érdekei érvényesülnek párt ideológiák…..
Személyes találkozóra időpont kérése Budapest Főpolgármesterétől A Csepeli HÉV jövőjével, a Csepel szigeti közlekedéssel, a Kisduna kezelésével, közlekedésének újjá élesztésével, valamint a leendő Atlétikai Stadion Csepel szigetre történő veszélyforrására tekintettel   Tisztelt…..
Tisztelt Magyar Kormány! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Tisztelt Emberi Erőforrások Minisztériuma! Tisztelt Miniszter Úr!       A magyar kormány 2019. június 20-án meghozta a 144/2019 (VI.20) számú kormányrendeletét, mellyel a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre „felszámolás alatt” lévő 96…..
Több, mint 19 éve közlekedik nagy busz Szigetszentmiklós Alsóbucka város területén! A busz már eleinte is kisegítő buszként működött, működik és többször veszélybe került! Kapacitásának vonatkozásában a legnagyobb teherbírású, amelyet mára minimálisra züllesztettek! A nagy Bucka busznak van múltja…..
Újra indítja szolgáltatását a buckaiszovetseg.blog.hu, amely hagyományőrző módon Buckai szempontból igyekszik rögzíteni a Bucka, Szigetszentmiklós, Csepel sziget híreit, eseményeit, történéseit!   Az elmúlt években a közlekedési katasztrófáról, a TAO roncsról, a Buckai városrész hagyományairól, a…..
Tisztelt Magyar Nemzeti Bank! Tisztelt CIB Bank! Tisztelt TINDER! és Tisztelt további címzettek!   Mielőtt belekezdenék abba, hogy milyen események történtek két dolgot szeretnék leszögezni! Az események történéséért a visszaélőt, a TINDER-t és a CIB Bankot tartom felelősnek, persze nem…..
Megdöbbentő tényre jött rá a Buckai Szövetség Egyesület egy bankkártya visszaéléssel és illetéktelen felhasználással kapcsolatban! Ez a tény bárki bankkártyáját képes kinyitni ráadásul pinkód nélkül. A Buckai Szövetség Egyesület 2019 július 29-én szembesült azzal, hogy a bankkártyák hátulján…..
Egységesen elmondható, hogy az emberek sokat vártak és sokat várnak az ellenzéki összefogástól, amelyben a legfontosabb, hogy pártok intelligensek gondolhatta volna az emberrel pár hónappal ezelőtt vagy pár héttel! S hogy ez nem így van minden esetben? Sokak számára mélységes döbbenet! A pártok az…..