Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balkan

41 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy.Megérett a megy.Egy.Megértem.Kettő.Csipke, bokor, veszző.Kettő.Megértem.Három.Én több verset nem is írok. Meg egyébként is menjetek a francba és nyaraljatok jól. Legközelebb jövő tavasszal böngészek itt. Vagy nem. Jó utat.b..
baledizolad Egy bácsira ráesik 2007.06.16 01:26:00
Jajj! Úgy élvezem én a spanglit, attól annyira szép és jó és tépés jó, és tép, és jó, és egy, és kettő, és tovább.És említettláb emeléssel, és vissza kettő, és kuplung föl, és három és.És anya ideges, és egy bácsira ráesik. Jajj úgy érezem én a standot...A…..
Mi a bűbánatnak kattingatom én ezt? - kérdezheti a kedves Olvasó...
baledizolad Hó-Drukk! Vizsgalom 2007.05.18 22:01:00
Zozi! Ahogy említettem, vettem neked mogyoróscsokit. Nem volt érkezésünk talánkozni, de ha lett volna, ezeket a szavakat hallottad volna az én hangomon: nesze, neked, hogy, csokit, azért, jobban, mogyorós, tanulni, vettem, tudjál. De persze nem ilyen sorrendben, hanem azt már sose tudod…..
baledizolad Almarépa 2007.05.14 21:32:00
Milyen lehet egy őrült légy? De tényleg? Hogyan repül? Merre? Mert a normális legyek is furcsák, na de az őrült légy ehhez képest! Őrület!Márpedig érettségi tétel leszek!ajándék..
baledizolad Szpord (sport) 2007.05.10 22:40:00
Nem volt ma,de nem baj, úgysem értünk rá. Meg vásárra vitték a bőröket, azt is meg kellett nézni, hátha jó, plusz tenmagam is zagyva voltam, mint a Tisza Szolnoknál. Rékas. tudom én, nem is kell mondani, Zolikám! Meg a zéhák rajzanak, meg a rajzok zihálnak. Majd egyszer elmegyünk…..
baledizolad szombat (saggat) 2007.05.05 22:36:00
Őszinte leszek, írtam egy verset:A legkisebb is számít | SzeszkóEnnyi az egész.De kit érdepel?Amúgy a legújabb hobbim, hogy adatokat gyűjtök élő emberekről.Tehát bárkiről bármit tudtok, aki él, azt mondjátok!!!Köszi!!!Uji! El nem felejtsem mondani, hogy ismét van autóm!…..
baledizolad Csónak (la Dyk) 2007.05.02 22:49:00
Tudjátok, ki vásárolt a Plazában? Sajnos titok...
Nem beszélek melléről, sár. Olyan sok minden van a fejemben, vanabi, alig látszik ki a fák közül az erdő. És pont ez az oka, amiért tollát ragadtam el kínlódó bőharisnyáknak, többnyire dühömben, élvezettel nézve, hogy egy szót se értenek önök az egészből, hanem mi a…..
baledizolad agyagyagya 2007.04.20 13:25:27
eszembe jutott egy ember nevetése régről, és nem jut eszembe hozzá az ember. módfelett kellemetlen érzés...
baledizolad f art 2007.04.12 17:14:06
Fing napom volt. Még tart. És erre se jár senki soha, csak néha valaki néhányan időnként. De hol van már a pörgés?! A régi idők nagy dalai lárma? Nincs már mit mondanunk? Vagy titok?..
baledizolad Húsvét 2007.04.08 12:04:00
Kellemes húsvéti ünnepeket kíván a  kutyus és a nyuszi is!Ezt kaptam Zolitól. Nem is értem, ő miért nem tette föl...
baledizolad nyihaha 2007.04.03 21:31:00
Marha sok dolog történt, nem is értem. Mondjuk néhányat példaként említhetek. A Bajcsin tologattam az autómat csúcsforgalomban, benne ült a Bende (alliter) és kormányzott, meg fékezett (tolott ótó!), amikor egy ottó motorral hajtott bevágott elénk, hogy átmehessen a piroson.…..
baledizolad Néz (Mrs. Z) 2007.03.15 00:32:00
baledizolad Zoli! 2007.03.08 14:51:00
SBNK!..
baledizolad Ádám! 2007.03.02 15:45:06
SBSZK!..
baledizolad Szaggat (sabbat) 2007.02.24 22:56:00
Szombat esti biliárdozás helyett.Ülök itt, és ebben a percben úgy döntök, hogy iszok egy kupica pálinkát. Abból, amit a nagyi főzött, asszem alma. Azt is elmondom, hogy miért.Azért főzte, hogy ilyen esetekben igyunk belőle.A nagymamám teste az utcára vonult. Egy darabig vele ment…..
Közlemény Igazi programot szerveztünk közösen a Zolival! Még egyszer elmondom, hogy mindenki értse: Igazi programot szerveztünk közösen a Zolival!És meg is valósult: Voltunk fallabdázni! Vittük a nőinket, sportruházatainkat, ütőinket (Zoliék azt otthon felejtették),labdánkat…..
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ma jó napom volt. Irtózatos hazudság volna! Sárkányfog kiveremén dühömbe ha ilyen nagy hazugságot hallanék! Jó volt a szart! Rossz volt bazmeg! Fuj de rossz! Annyian köptek bele a levesembe, hogy a végén megállt benne a kanál. A másodikról nem is…..
Valentin nap elleni tiltakozás jeléül bajuszt növesztettünk cégileg: Network bajusz. Nem szabadott volna levágni, de aztán így dőlt el.  Íme az utókornak egy fotográfia:..
Hülyék írnak levelet. Hülyék hívnak föl. Hülyék dolgoznak az én felelősségemre, de az ő agyukkal. Én védekezek. Egész nap. Persze én is hülye vagyok. A munkának vége. Hazaindulok a gyárból, az úton hülyék, hajtási engedéllyel. (Zoli szerint is, ő is ott volt.) Még össze…..
Kincs! Majdnem elfelejtettem közénk tenni! De hát ezt nem lehet elfelejteni.Hangerő föl, és kacsints ide!..
Remek hangulatú estét (ST) töltöttünk tegnap bele a poharunkba. Milliárdoztunk is (sok), meg célbadobtunk. Reggelig. És nyelveken szóltunk, ugrándoztunk. Rég voltam ilyen elszabadult...
Azt ígértem, hogy nem. De. Szokjunk hozzám. Ha én egyszer azt mondom, akkor. Addig meg. És most azonban. Semmi amúgy, most sincs mit mondanom, de kitalálok valamit, ha addig éltek is! Ezzel időt nyertek.Használjuk ezt ki, addig lássunk tisztán! Megmondom: nekem mindegy - és ezt most…..
Egy saját ismerősöm szerint tegnap éjjel meglehetősen alábbit cselekedtem: (onnantól mondom, hogy ő fölébredt és odanézett) a könyvem sarkát szoptam.Logikus elme, ezért egy árva betűt sem értett az egészből.Szintén ugyanezért azt mondta: hahahaUtána megint csak ugyanezért…..