Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenőbácsi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annácska és kis Peti nagyon szeret játszani. boldogok, ha kint vannak, egész nap csak ugrálnak. De a királyságteremben nem játszanak, csendesek Mert ha ugrabugrálnának Végül még bajt okoznának. "mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak" Prédikátor 3:1 A fenti…..
Jenőbácsi 2016.03.07 09:08:59
@Aranyosi: Teljesen igazad van. Ilyen iskolás ünnepségeken derül ki legjobban a szülők agymosottságának a foka. Felnőtt emberrel olyasmit elhitetnek, hogy Isten haragudni fog a Tanú kiskorú gyerekeire, ha az részt vesz ilyen ünnepségeken!! - Borzasztó! De milyen érzéketlen állat lehet az ilyen szülő? Ezek azok a dolgok, amikor bizony intelligenciára volna szükség. Ilyen buta szülőt nem is szabadna bemeríteni. De sajnos ez fordítva van. JT szervezete sokkal jobban örül a buta emberanyagnak, mint a művelt gondolkodó embernek. Aztán ha a 90 százalék ilyen "magas" IQ-vel rendelkezik, akkor nem is lehet csodálkozni ezeken az anomáliákon. No persze, ha igaz lett volna az, hogy "már csak egy kevés" idő van hátra, akkor még az ilyen gyerekkínzást is valahogy el lehetne egy rövid ideig viselni. De mára már kiderült, hogy ez is csak szédítés volt, ami mindig azt a célt szolgálta, hogy a Tanúk többet dolgozzanak a Szervezetért. Dolgozz, ne gondolkozz, ne kérdőjelezd meg, hogy a Vezetőség mit mond, és FELEJTSD EL A RÉGI "IGAZSÁGOKAT". Felejtsd el, hogy szüleidet is a közeli Armageddonnal ösztökélt arra, hogy többet dolgozzanak. Mert mindenki fél a pusztulástól. Röhely. A félelemre és a butaságra épülő vallási Szervezet. De sajnos eddig a Világtörténelemben minden vallásszervezet a félelemre és a butaságra épült. Arra, hogy tömegeket manipuláljon. Hiszen a pokol-tanítás is erről szól!! Az apácák is meg a szerzetesek, remeték is mennyit szenvedtek a semmiért!!
Jenőbácsi 2016.03.07 09:46:40
@a jövő hírnöke: Ezt írod: "Pl 1960-ban egyszerűen képtelenség volt megérteni, amit ma érthetünk.
Ez egy folyamat."

Igen, ez így rendben is van. Ez egy folyamat. Az volt 1960-ban, sőt 1921-ben is, amikor olyan előadásokat tartottak, hogy "a MOST (1921-ben) élők milliói sohasem halnak meg". Csak azt feledték el hozzátenni, hogy: "mi bibliakutatók vagyunk, jelenleg ezt így gondoljuk, de tudatában vagyunk annak is, hogy idővel ez az "igazság" megváltozhat". MINDEN KUTATÁS lényegében folyamat, AMI AZ EGYMÁST KIEGÉSZíTŐ ÉS SOKSZOR TAGADÓ FELISMERÉSEK VÉGTELEN SORÁRA ÉPÜL. Ezt mindig elfelejtették hozzátenni. Igaz, hogy a sok egyszerű ember ezt nem tudja volna megérteni, és ezeket az embereket nem lehetett volna felhasználni a gyors növekedés előmozdítására. Ezért kellett nekik egy "kis illúziót" nyújtani :-)
Vajon valóban megtörtént Pál találkozása Jézussal a damaszkuszi úton? Tényleg kettévált a Vörös tenger? Jézus valóban járt a víz színén? Egyáltalán megtörténtek azok a csodák, amelyekről az evangéliumokban olvasunk? És a legfontosabb: Jézus valóban feltámadt a halálból? Ez csak néhány kérdés azok…..