Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dexter05

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hamisciprusnak gyanús, hogy talán a csomagoláson feltüntetett magyar termék felirat nem is a csomagoláson belül található fűszerekre vonatkozik, hanem a csomagolóanyagra. Gondolja mindezt amiatt, amit a hajtás után mutatunk, sok-sok "magyar termék" védjeggyel árult,…..
Olvasónk és édesapja a Keletiből induló, Nagykátáig közlekedő gyorsított személyvonaton utazott. Pustaszentistván megállóhelyen szerettek volna leszállni a vonatról, ám az lassítás nélkül elrobogott a megállóhely mellett, és csak a következőnél állt meg, pedig az Elvira…..
Fantasztikusan töredékes információkat és két valódi kémfotót szereztünk a legendásan olajos hajú portugál szélső magyarországi reklámszerepléséről. Luis barátunkat az ön-PR-bajnok Szentkirályi ásványvíz vette meg reklámembernek. A Homárnak természetesen a forgatáson is…..
A lélekrabló dohánymaffia újabb álságos trükkjét leplezte le posy. Nem elég ezeknek, hogy 2 éve egy szállal kevesebbet adnak, már a kevesebb is rövidebb, cserébe viszont a füstszűrő hosszabb: A napokban vezették be az új dizájnú hosszú pall mall cigarettát (lásd: 1. csatolt…..
Egy újabb szuperdurva lehúzásfajtáról kapott jelentést a Homár Iréntől. Másodszor pótdíjaztak le autópályahasználatilag, pedig mindkét esetben fizetett. Matrica azonban már nincs, úgyhogy a benzinkutas azt gondolhatta, nyom nélkül sztornózhatja a vásárlást. Vagy…..
Levélírónk régóta dolgozik telefonos ügyfélszolgálaton, így szerinte biztonsággal ismer fel hangokat. Egy nap a telefonja rakoncátlankodni kezd, ezért az diszpécser azt hiszi, csak szórakoznak vele. Névtelen visszahívásról, leparasztozásról, meghazudtolásról szól a ma reggel.…..
Subba Porszem a gépezetben 2008.03.21 12:33:38
Kissé Homárkompatibilis poszt következik, kérjük nézzétek el ezt nekünk, felindultságunkban ragadtunk ezúttal is - mint az esetek többségében - klaviatúrát. Az alábbi kacajra fakasztó című és tartalmú tájékoztatót A Szolgáltató küldte havi rendes számlalevele mellé. A…..
"Én nem tudom, hogy már mi kéne, hogy a Fábry megbukjon. Elképzelem, ahogy egy ventillátorral az arcába permetezi saját szarát, miközben az exhumált kutyáját bassza egy Combinokorlátba kapaszkodva az RTL Klub jogi osztályán. És mit lenne a válasz? Legalább sokan nézik."…..
Mindenkinek vidám szerdát kívánunk! Kérlek benneteket foglaljatok helyet, miután köszöntöttétek egymást!Van a filmiparnak egy igen termékeny szegmense, ahol is a helyszínen felvett eredeti hang az eladási mutatókat jelentősen növeli. De az alábbi nem egy ilyen video!..
Hát ehhez nem is tudunk mit hozzáfűzni, a Blikk bearanyozta ezt a nyomorúságos keddet, tényleg potyog a könnyünk mióta a 7. oldalon megláttuk ezt a képet. ..