Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pragmatikus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
pragmatikus 2016.05.26 14:14:29
@Ballib cenzúrázók réme 12: ez mind szép és jó, de azt azért lássuk be, hogy a szoci kormányok alatt volt egy válság, ami azért erősen torzíthatja az összehasonlításod alapját.
A munkanélküliség a másik. Tudod, hogy ki számít ma Magyarországon munkanélkülinek? Aki regisztrálja magát a Munkaügyi Központban, ahol kiküldik közmunkára, és máris nem számít munkanélkülinek vagy ha ezt elutasítja, akkor kivágják a Központból, tehát se így, se úgy nem fog beleszámítani a munkanélküliek létszámába.
Lehet gondolkodni.
Széll Tamás egyből a verseny után! ..
pragmatikus 2016.05.11 19:34:24
A TV2 sajtóközleményben jelentette be, hogy a április 13-tól Kőhegyi Anna látja el a Tények főszerkesztői feladatait. Kőhegyi tíz éve dolgozik a TV2-nél, az infotainment műsorok szerkesztője, majd főszerkesztője is volt. A Szegedi Tudományegyetem kommunikáció szakán végzett, majd az MTV Ablak című…..
pragmatikus 2016.04.13 11:57:39
@wallenberg88037: Köszönjük, Emese!
Pedig délután fél négykor még úgy állt, hogy odamegy, mármint a sajtó értesülései szerint (a nol.hu hozta le először a hírt). A bejelentés, ha valaki lemaradt volna róla, így szólt: Az RTL-es Fókusz főszerkesztője, Jakab Ádám lesz áprilistól a TV2 összes hírműsorának főszerkesztője, az…..
A Robot Étterem mindent megmutat abból, hogy miért nem fogjuk tudni Japánt és a japán lelket soha megérteni. Egy apokaliptikus varieté, ahol minden félig-meddig épeszű embernek leszáll a feje.  ..