Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Indexes seggfejek

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben az ország miniszterelnöke évek óta nem mer kiállni egyetlen vitára se, kizárólag nyalonc újságírók kérdezhetik, üdítő, hogy van egy ősfideszes arc, aki ki meri tenni a pöcsét az asztalra. És hagyják is neki, hogy beszéljen. Már ezért izgi lett volna az Index Fónagy-interjúja, azért pedig…..
Indexes seggfejek 2016.02.28 23:25:05
@Ba BalKat:
Szidjuk is, mert büdös tahók mind, kivétel nélkül.
A február 16-i erzsébetvárosi képviselő-testületi ülésen derült ki, hogy a fideszes kerületvezetés milyen pályázatokon tervezi az indulást. Ezek között legnagyobb megdöbbenésemre ez is szerepelt: B) 2016. évben benyújtásra kerülő pályázatok 1) Fenntartható közlekedésfejlesztés Budapesten…..
Indexes seggfejek 2016.02.28 14:52:23
@Arcade Macho:
Baromka, és arra gondoltál-e már, hogy az emberek nemcsak a lakóhelyük környékén szoktak közlekedni, és ott olcsóbb és kényelmesebb is az autó?

Imádom a hozzád hasonló agyatlan biciklis seggeket.
Indexes seggfejek 2016.02.28 14:55:01
@oglu:
Baromságokat gondolsz.
A gépkocsiforgalomra szükség van egy modern nagyvárosban. Nézz szét bárhol a világon.

A nagy parkolók meg azért jók, hogy onnantól mehet tovább tömegközlekedéssel, akinek máshol van dolga, valamint szebb lesz a városkép, mert mondjuk nem lehet az utcákon parkolni.

Fáj a gondolkodás, mi, azért nem erőlteted?
Az egyik legmakacsabb szennyeződés a konyhában, amikor a zsír és az olaj rátapad a főzőlapra, és a bútorokra. Ráadásul, mivel nem szeretnénk erős vegyszerekkel tisztítani a fa borítású bútorokat, még nehezebb a dolgunk. Most mutatok egy szuper trükköt, amivel könnyen el lehet…..
Ha valaki éppen február 20-án töltötte le a Linux Mint telepítő csomagját a hivatalos oldalról, akkor a szokásos ingyenes, nyíltforráskodú operációs rendszeren felül ezúttal valami egyebet is kapott, aminek biztosan nem fog örülni: ugyanis aznap egy hátsóajtó is szerepelt a hackerek által feltört és…..
Régen érdemes volt akkor repjegyeket venni, amikor a légitársaságok megnyitottak egy új foglalási időszakot. Ma már nagyjából 98 százalékban lúzerség ilyenkor foglalni, a régi beidegződésekre alapozva általában középáron, vagy drágábban töltik fel a jegyeket a fapadosok. De mindig van több-kevesebb…..
Indexes seggfejek 2016.02.22 16:21:40
@Online Távmunkás:
Azért Catania is van, amikor oda-vissza 50 rugó vagy több (karácsony, húsvét, újév környéke).

Elég sok olasz jár ide az ünnepekre, Budapesten egész kis kolónia van, és kb. mind ismerik egymást. :-)
Indexes seggfejek 2016.02.22 16:25:42
@Gtusa:
@ZX71:
Dubaj magyarul j-vel van (1999 óta).

Az ár meg azért annyi, amennyi, mert a kereslet-kínálat törvénye alapján a cégnek így éri meg. Ha nem érné meg, levinné az árakat, hogy több utas legyen. Hidd el, nem a saját maguk ellenségei.
(Sőt, az utasokéi sem, még ha itt időnként azt a látszatot keltik is a bloggerek meg a kommentelők. Vagy vissza lehet sírni a szép szocialista időket, amikor még nem volt ilyen, sőt, még Nyugat-Európában sem liberalizálták a piacot, és fix árakon vitt minden cég A-ból B-be. Ezek a fix árak átlagban sokkal drágábbak voltak, mint most a fapadosok árai.)
Indexes seggfejek 2016.02.22 23:54:23
@Gtusa:
Azért erre a szinte ingyen kerozinra ne vegyél mérget, azt hiszem, egy repülőgép egy hosszabb útja elvinné az éves keresetedet.
Tavasszal új műsorral jelentkezik Hajdú Péter a TV2-n, aminek a címe Showtime Hajdú Péterrel  lesz. A kéthetente képernyőre kerülő műsorról annyit tudtunk meg, hogy nem klasszikus értelemben vett talkshow lesz, hiszen Hajdú Pétert sok mindennel lehet vádolni, de azzal nem, hogy stand-upos lenne,…..
Indexes seggfejek 2016.02.22 13:10:22
@Koca Caola:
Biztosan ezért lett kurziválva.
Indexes seggfejek 2016.02.22 17:26:06
@szociál:
Mondjuk Donatellácska már saját jogon kezd letenni az asztalra valamit (énekel, zenél - de úgy, hogy ezt iskolában tanulja is), és kurva jó nő lett (14 éves kor felett már lehet ilyet mondani anélkül, hogy az emberre rásütnék, hogy pedofil :-), ráadásul egész értelmeseket nyilatkozik, hálistennek nem az anyjára ütött.

@bovorac:
Szerintem az a srác üde színfolt volt az alatt a kb. 1 év alatt, amíg képernyőn volt (hogy aztán mi lett belőle, az más kérdés).
Eleinte fikázták a "hivatásos" meteUrológusok, aztán mikor rájöttek, hogy nem konkurencia nekik, csak poénkodás, már ők is jól szórakoztak rajta, még Aigner Szilárd is, aki eleinte - már csak a névazonosság miatt is - a legjobban fújt rá.
Hajdú Péter ellenben sosem volt képernyőre való, mert még viccnek is rossz.
Balogh Jóska megint jól járt, Magyarországon tényleg semmilyen következménnyel nem jár az, ha valaki salakrészegen péppé veri becses élettársát. Ez a szűk konklúzió a vakkomondoros nőverő polgármester ügye kapcsán. Teljesen felesleges fikázni a bíróságot, a jogszabályok…..
Indexes seggfejek 2016.02.22 14:02:37
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ki beszélt a "családi" (valójában családon belüli, de még ahhoz is túl hülye vagy, hogy ezt megjegyezd) erőszakról, te ostoba picsa?

Arról volt szó, mit lehet tenni egy verekedő nővel, te meg hajtogatod a faszságaidat, illetve összevissza beszélsz, már magad sem tudod, hogy miről.

Az oké, hogy ennyire hülye segg vagy, de minek reklámozod?
Indexes seggfejek 2016.02.22 14:47:34
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Hogy jön ide Gyurcsány, te ostoba, sötét picsa?

Mint már írtam, az oké, hogy ennyire hülye segg vagy, de minek reklámozod lépten-nyomon?
Indexes seggfejek 2016.02.22 16:19:00
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Kiváló példa vagy a blog címére: a mentális deficit szobrát meg lehetne mintázni rólad.
Az előző posztunkban arra buzdítottunk, hogy az év első heteire visszatekintve vonj mérleget arra vonatkozóan, hogy mennyire sikerült teljesítened az újévi fogadalmadat a nyelvtanulás területén. Igyekeztünk ezen a területen mindenkit buzdítani, hiszen ugyan egy hónap sok idő, de…..
Indexes seggfejek 2016.02.20 20:56:20
@Prinzessin Erbsen:
"gyakran megyek Spanyolországban" - hova mész gyakran Spanyolországban?
Az egykor általam is tisztelt Klinghammer tanár úr némileg vaskalapos beszólása rég nem látott mémcunamit indított el a magyar neten. Ebből válogattam össze párat...
Indexes seggfejek 2016.02.19 17:04:24
@Novák Aircraft Ferencné:
Ja, a sok hülye kanadai favágó...
Indexes seggfejek 2016.02.19 17:06:09
@con-troll:
Ja igen, ha megfelelő szögből nézzük, akkor minden síkidom és térbeli test pinának néz ki. :-)
Indexes seggfejek 2016.02.19 22:27:09
@A megvalósult amerikai ólom..:
Menj el elmeorvoshoz. A tünet: paranoia.
Egy egészen friss kutatás olyasmit derített ki a fiatalkori cukorfogyasztásról, aminek aligha örülhet bárki is. A jó hír az, hogy a kísérletek egyelőre még csak a "hipotézisünket patkányokon teszteljük" fázisban vannak; így maradt egy halvány remény arra, hogy az embereknél nem mutatkozik majd ez a…..
Indexes seggfejek 2016.02.19 19:17:49
@kerekhely:
Igen, a finomított cukorra IS. A szervezet nem válogat, cukor-cukor, max. egyik fajtát könnyebben, másikat nehezebben dolgozza fel, de ennek nem a finomítottsághoz, hanem a vegyi összetételhez és a szén-hidrogén-oxigén kapcsolódáshoz (szacharóz, dextróz, glükóz, laktóz, galaktóz stb.) van köze. Valójában bármit eszel, előbb-utóbb cukor lesz belőle, mert a szervezet csak azt képes fogyasztani. De a cukrot is előbb lebontja, aztán újra összeállítja glükózzá (a glükózt is, hiába kapja készen). Egész komoly kis vegyi üzem minden többsejtű élőlény.

Nem a cukorral van a gond, hanem azzal, hogy mennyit eszel belőle.
De ez bármire igaz, az egyébként marha egészséges sárgarépára is.
Indexes seggfejek 2016.02.19 19:18:00
@kerekhely:
A cukor addiktív szer is tud lenni (a többségnél nem az), de semmiképp nem kábítószer, ne keverjük a kettőt.
Ma megmutatom, hogy pucolhattok meg egy narancsot pofonegyszerűen. Ez a pucolási módszer pedig nemcsak azért jó, mert jól néz ki, hanem mert így akár a gyerekek is elvihetik magukkal az iskolába a gyümölcsöt. Így pedig nem lesz többé a suli büfében csokira vagy cukorkára…..
Az utóbbi évek számunkra legfontosabb Oscar-gáláját magyar idő szerint február 28-ról 29-re virradó éjjel rendezik meg Hollywoodban. A legjobb külföldi film mezőnyében toronymagas esélyesként induló Saul fia lévén érintettek vagyunk ugye mi, magyarok is, így várhatóan többen követik majd a…..
Indexes seggfejek 2016.02.18 23:35:13
@don gondendó:
Nyugi, mindent a mi lóvénkból vesznek meg, de ez legalább olyan, ami pártállástól függetlenül érdekel egy csomó magyart is. Bár ez lenne a legnagyobb agyatlanság, amire pénzt dobnak ki.
Indexes seggfejek 2016.02.18 23:43:45
@nomolesztiren:
Ha semmilyen nyelven nem tudnék egy szót sem, akkor is átkapcsolnék, ha Knézy a másik lehetőség.

@spamdog:
Jaj, neeee!!! Még Balázsy se, nemhogy Balászy.

@krcsirke:
Azért az ilyen "magyarul én sose"-sznobokat egyszer nagyon letesztelném, hogy mit értenek meg belőle.
(Csak mert a munkám során elég sokszor találkozom évtizedek óta a szakmában dolgozó PROFI fordítók írásban - ahol van idő utánanézni is, ha valamit nem ért - elkövetett fordításaival, és hát... ott is és ők is elég sokat értenek félre. Az angolból lopott indexes cikkeket nem is minősíteném, mert ott még ez a szint is messze-messze elérhetetlen. Itt meg azért élőben, pörgősen és sokszor elég kemény tájszólásban beszélnek, nem mindenki Tom Cruise, aki kb. CNN Englisht ad elő élőben is.)
Ha a cukros ételekről beszélünk, a legtöbb embernek az édességek, csokoládé, fagylalt jut eszébe, ám jó, ha tisztában vagyunk vele, hogy számos egyéb termék is tartalmaz hozzáadott cukrot. Ezt egyrészt a fogyókúrázók, másrészt a szénhidrát anyagcsere problémával küzdők számára is fontos észben…..
Indexes seggfejek 2016.02.18 22:36:10
@mildi:
Baromság.
Minden élelmiszer egészséges, csak mértékkel kell fogyasztani.
Tarlós István tavaly szeptemberben fordult a miniszterelnökhöz a BKV finanszírozása ügyében. Novemberben pedig már azzal fenyegetőzött, hogy ha az állam nem kompenzálja azt a 31 milliárd forintot, amelytől a BKV az elővárosi közlekedés és a jegykedvezmények miatt esik el, akkor…..
Indexes seggfejek 2016.02.18 17:48:15
@telkoe:
Lófaszt.
Ne ülj fel a legendáknak. Ezeket a hozzád hasonló tizenéveseknek találják ki ravasz szélhámosok, akik meg akarnak vezetni.
Indexes seggfejek 2016.02.18 17:51:50
@nagybalfasz:
Lófaszt, nyugathoz képest is kurva magasak a budapesti jegyárak. Nyugaton ugyanis a jegyek nem 1 útra szólnak.

Az egyébként kurva drága Londonban is az Oyster Cardról a napi 3. utazás után már nem von le a rendszer többet aznap. És a kártya nem névre szól, átadható másnak.
Indexes seggfejek 2016.02.18 17:53:49
@isti75:
Nem, de azt jeleni, hogy a jegy kezelésétől 1-1,5 óráig (várostól függ) utazhatsz vele.
Ja, és az 1-1,5 óra az utolsó járatra való FELSZÁLLÁS idejét jelenti, nem az azon való utazás végét.
Az utóbbi egy évben is a Fidesz meggyőző fölényét méri minden közvéleménykutató, miközben az ellenzéki pártok nem tudnak elmozdulni a holtpontról. Egyelőre úgy tűnik, hogy a kormánykoalíciót csak egyvalaki verheti meg. Saját maga, de inkább a haszonleső klientúra...
Indexes seggfejek 2016.02.18 13:22:05
Nem is olyan régen már írtunk a 60 fölötti szingli életformáról, az angolban freemale-nek nevezett jelenségről. Most azt próbáljuk megnézni, miért is válnak el olyan sokan 60 éves koruk után, és mi is történik velük ilyenkor. Dustin Hoffmann és Barbra Streisand a Vejedre…..
Indexes seggfejek 2016.02.17 20:07:20
@Almandin:
" de 20 év múlva még én se fogom magam "vénasszonynak" érezni, ha megérem"

Ezt nem tudhatod.
Írjál be 20 év múlva, hogy minek érzed magad.
Sosem gondoltuk volna, hogy mekkora a bántalmazások száma Európában. Magyarországon egészen jó az arány a többi országhoz képest, de még hazánkban is a nők (15 év felettiek) 28 százalékát érte fizikai,szexuális vagy pszichikai erőszak. Az Európai Unión belül egyébként…..
Indexes seggfejek 2016.02.17 04:50:28
@karandash:
"engyel, magyar, cseh ember nem megy full retardált paranoid polkorrektbe"

De, sajnos, a magyar már egy ideje igen.
Próbáld meg valahol hangosan kimondani, hogy néger, cigány, zsidó vagy buzi, aztán nézd meg, hogy néznek rád.
Pedig ezek az adott csoportra a legmagyarabb magyar szavak évszázadok óta.

Van Cseh Tamásnak egy Angol regény c. dala, ami egy katonáról szól az afrikai dzsungelben, amikor Bereményi megírta, még az volt benne, hogy "mondták a négerei", ma már úgy énekli a Vodku Fiai zenekar, hogy "mondták az emberei". Kíváncsi vagyok, hogy a Vén cigány mikor vált át Szépkorú romára.
Zöld erdő mélyén, kis patak szélén párjával élt a szépkorú roma stb.

Faszság, kukázni kellene, a terjesztőivel együtt.
Biztosan sokan tudják, hogy a DVSC labdarúgócsapatának indulója a Piros-fehér című Tankcsapda dal volt, melyet a zenekar nemcsak debreceni kötődése miatt írt a labdarúgócsapatnak, hanem mert maguk is nagy szurkolói voltak a klubnak. Nos, a zenekar úgy döntött, hogy jöjjön valami új, valami friss és…..
Szétlövés döntött Kocsis Máté és Németh Szilárd között a Magyar Rúdtánc Szövetség elnöki pozíciójáért, és végül szoros versenyben Rogán Antal győzött...