Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bősz boszi

142 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy 1900 éve történt gyilkossági ügyet sikerült régészeknek megoldaniuk CT-felvételek segítségével. A 2. századi kelta briton (brit) férfi – akit Salford közeli megtalálási helyéről Worsley Embernek neveztek el – fejére 1958-ban bukkantak a tőzeglápban. A mai…..
Az alföldi táj meghatározó elemei azok a síkvidékből kiemelkedő ősi halmok, amelyek több ezer éves településeket rejtenek. Ezek, az arab szóval tellnek nevezett dombok a településmaradványok egymásra rétegződéséből, sok száz év alatt jöttek létre, jellemzően a neolitikum…..
bősz boszi kedveseim... :-) 2009.05.26 15:49:00
akik eddig követtétek a történéseket....azt hiszem, lezárom ezt a blogot, mert innentől már csak egy átlagos lány hétköznapi nyavalygásairól szólna ---abból pedig találtok hatezret.amit eddig megírtam, végigvitte azt, akit érdekelt, azon, hogy hogyan lehet talpraállni egy…..
bősz boszi 2009.05.26 21:05:50
Subba Asszonypilóta 2009.05.22 12:17:00
Sosem lehet tudni milyen belső démonokkal küzdött meg ez a női vezető abban az autóban. Öt percben sikerült megoldania, egy nagyjából két másodperces feladatot. A pedig, hogy a léhűtő túrista végig kamerázta a manővert egyáltalán nem segített.   ..
 Most csak röviden, mert biza' elég fáradt vagyok. Sikerült túlélni a balatoni túrát és a szóhasználat nem véletlen, mert igazi kínszenvedés volt... Most itthon nyalogatom a sebeimet. A póló és a bringás kesztyű miatt érdekes mintázatban égett a karom fedetlen része nem…..
w Az aknamunka ünnepe 2009.05.05 04:20:00
Magyarország válságának szép fényes tükrei az ünnepei, amiket helyesebb szabadnapnak hívni, mert ennél szélesebb közmegegyezés nincs egyikről sem. A munka ünnepe évtizedek óta folyik össze a majálissal, ami tényleg semmi mást nem jelent, mint hogy most már elég jó idő van…..
Szörp és epe Halak a téren 2009.03.21 12:46:00
A Klauzál téren lőttem tegnap délelőtt. Hát az ilyen apróságoktól lesz szerethető Budapest. (Bár a csikkek rontanak az összképen, nekem meg már nem volt kedvem fotosoppolni, le a dohányosokkal!) ..
Lánglovag Bárcsak... 2009.03.20 03:31:12
...megválthatnám a világot vagy legalább megváltozhatnék egy ici-picikét...Ha most elkezdeném számolni az egyedül töltött perceket, vajon meddig jutnék el, mielőtt meg kellene szakítanom a számolást? ..
 Ma munka után cipőt venni indultam, mert gyakorlatilag leharcoltam valamennyi normális utcai cipőm, az egyiknek a talpa, a másiknak a bőr felsőrésze kopott már el/meg. Persze ez sem egyik napról a másikra történt, szóval a vásárlás már régen aktuális volt, de nem szeretek…..
hú, sok minden van, netem viszont nincs otthon (bedöglött a rooter), úgyhogy nem tudom megírni ezt a sok mindent. meg nemsoká utazom is egyet megint, de utána jövök, és irgalmatlanul beszámolok a fennforgásokról.azért hogy izguljatok picit.... nem akarom elkiabálni, de az egyik netes…..
bősz boszi na, ez is ritka..... 2008.11.10 20:26:00
hogy itt alkalmatok van röhögni. mindenesetre kapcsolódik az előzőekhez, és én spec. hülyére röhögtem magam rajta..... ..
  Ma újra előbukkant valahonnan az a kísértetként vissza-visszatérő kérdés, hogy leszek-e valaha is olyan - anyagi és mentális - állapotban, hogy örökbe fogadhassak egy törődésre szoruló teremtést. Ez persze csak fantazmagória, még szerencsére is, hogy mindkét fronton…..
Lánglovag Kincs, ami nincs 2008.11.05 01:09:30
 Kezdem tűrhetően érezni magam a szürke hétköznapokban. Egy a lényeg csak: nem kell vágyni semmire és senkire, és akkor könnyű átvészelni a napokat. És persze nem kell azon rágódni, hogy van-e így értelme egyetlen napnak is. Sem azon, volt-e értelme egyetlen napnak is…..
bősz boszi -társkeresőben- 2008.11.09 12:47:00
annyi hapsi reglapját megnéztem már, hogy gyakorlatilag lenullázódtak az elvárásaim. honnan tudjam, melyik lenne a jó nekem? miután egy nagy csomó IQ-harcos és/vagy nárcisztikus egohuszár kiesik, még mindig marad rengeteg átlagos, helyes-kedves-rendes (vagy annak tűnő) srác,…..
bősz boszi újrakezdés? pfff..... 2008.11.08 20:56:07
mostanában mintha kezdenék megbékélni az egyedülléttel, de azért annyira nem, hogy ne járjon a fejemben állandóan, milyen jó is lenne újra társra lelni.aztán, mikor írnak nekem a társkeresőn, meggondolom magam. megijedek. félek újra közel kerülni, azt hiszem. kurvajól…..
alkesztisz kis helyzetgyakorlat 2008.11.08 11:41:31
elég béndzsa szitu, szakmai pályázatot szorongatsz mancsodban, egyre tétovábban, mint mondjuk középvezető, a nyerhető della és a befektetett munka aránya kivételesen meglehetősen jónak ígérkezik, fejben megvan, azért egyeztetni kellene, bár már eldöntötted és eldöntötték,…..
sajnos a nov. 1-jét kint töltöttem, de azért tudtam időt szakítani a gyertyagyújtásra és az elmélyedésre. sajnos közeledik az egyéves évforduló is. :-(olyan nem is tudom milyen lelkiállapotban vagyok egyébként. halottak napján nagyon komolyan "elbeszélgettem" magamban…..
bősz boszi 'rövid' áttekintés 2008.10.16 23:36:00
a következők vannak:társkereső kezd póttevékenységgé válni nálam. unatkozom, kezd elővenni a negatív feszültség, megnyitom, hátha írt valaki -akinek aztán jól nem válaszolok. (azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez amiatt is van, mert az összes IQ-harcos megtalál…..
A Tv2 legutóbbi csapatépítő tréningjén nagyon elcseszhettek valamit. Biztos addig skandálták kézen fogva, becsukott szemmel, hogy „megverjük az RTL-t, megverjük az RTL-t”, amíg tényleg úgy maradtak. Munkahelyi baleset, mint amikor egy percre nem figyelsz és már be is…..
ma se sokkal jobban, annyi különbséggel, hogy ma már itthon maradtam -bár jobb szeretnék a suliban nyüzsögni, legalább az a része legyen jó a napomnak. mindegy, most elleszek idehaza pár napig, kényszerpihenő van.ami új hír, hogy kezdek nem akarni többet jó ember lenni. úgy…..
bősz boszi iszonyatosan szarul 2008.10.14 22:14:18
vagyok ma. testileg-lelkileg nagyon-nagyon lent, elkapott az influenza, azért bementem dolgozni.egyszerűen értelmetlen minden.nincsen vágyam semmire, és nagyon, nagyon szeretném, ha végre megkönyörülnének rajtam, és P után mehetnék. igazi társam volt. nélküle minden értelmetlen és…..
bősz boszi 2008.10.15 09:19:37
Lánglovag No more illusions 2008.10.14 00:19:48
Üres vagyok. Magamban csak másnak hagytam végtelen teret, s most csak a végtelen semmi tölt ki. ..
bősz boszi 2008.10.14 22:21:02
ma elgáncsolt az, ami elől pár napja menekültem, a szomorúság és a magány. mindegy. nem erről akarok írni.nagyon sokat gondolkodom a halálról. a magaméról is. elképzelem, milyen jó lenne, ha valahogy véget érne az életem, mert magamtól nem fogok véget vetni neki. csak…..
nem értem, mi zajlik a világban. eddig is magas fordulatszámon pörögtünk, de most mintha még eggyel magasabb sebességbe kapcsolt volna mindenki.ma (is) 6-kor végeztem a suliban, már tök fölösleges volt elmenni hastáncra, mert lemaradtam volna az első fél óráról... így hát…..