Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SikeresEgyensuly

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki valamilyen forrásnak köszönhetően olvassa a bejegyzésem! Azt hiszem, minden első találkozáskor alapvető a bemutatkozás, így mielőtt rátérünk a blog témájára, megragadnám az alkalmat, és bemutatkoznék :)   A becsületes nevem I. Viharban Született Juhász Attila…..
Volt már szó a célkitűzésről, a rezgésekről, és ezek kapcsolódó témáiról, viszont most egy kifejezetten fontos dologról szeretnék írni, ez pedig a jókedv, a kellemes érzés, a boldogság. Valamilyen szinten a mai világban a boldogság már egy elcsépelt fogalom kezd lenni, viszont szerintem ez mindennek…..
Ember tervez, Isten végez, szól a mondás. Ezzel szemben úgy gondolom, ma Magyarországon kevés az az ember, aki valójában tervez. Persze eltervezik a következő napjaikat, heteiket, ritkábban hónapjaikat, viszont aki az előtte álló évet eltervezi, csupán a lakosság 2%-a, és egy évnél nagyobb…..
Folytassuk a legutóbbi ígérettel, a rezgésekkel, és amire oda kell figyelni. A legutóbbi bejegyzésben említettem Einstein nevét. Kutatásai során rájött, hogy az anyag és az energia alapvetőleg ugyanannak a dolognak különböző megjelenési formája. Az anyag potenciális energia, és az energia pedig nem…..
Mindenki igyekszik valamerre az életében. Mindenkinek fontos, hogy azokat a célokat, amiket el szeretne érni, hogyan tudná a legkönnyebben és leggyorsabban. Rengeteg ember, rengeteg könyvben, és számtalan mennyiségű hanganyagban foglalkozik ezzel. Ennek, és a számtalan technikának köszönhetően a…..
Ismét egy gyönyörű napra ébredtünk, a nap megörvendeztet minket meleg sugaraival, mi pedig titeket a siker három lehetőségével. Sokan kérdeztétek, hogy mégis miről szól a Siker és Egyensúly, mit csinálunk, és mit kínálunk nektek. A cég alapötlete már régen megjelent a gondolatainkban, akkor még más…..
Öt dolog, amit sose csinálj ha NETWORKINGELNI akarsz!    Amióta üzleti konferenciákra járok, folyamatosan azt tapasztalom, hogy az üzleti ismerkedésnek nincs kultúrája drága kis Hazánkban. Az emberek nagyon nagy elvárásokkal érkeznek egy-egy ilyen üzleti reggelire, vagy partira, de alapvetően…..
Sokan kérdezhetitek magatokban amikor hozzánk tévedtek, hogy mégis kik vagyunk mi, mit is csinálunk. Ahogy az előző bejegyzésben is utaltam rá, a Siker és Egyensúly már a délutánra született. Arra, hogy adjon és értéket teremtsen, arra, hogy megmutassa az embereknek, hogy hogyan lehet egy sokkal…..
Siker és Egyensúly Elindultunk 2016.02.15 14:23:40
Az élet egy hatalmas körforgás. Ebben a körforgásban rengeteg dolog változik, kivéve egyet. Úgy gondolom, csak az az ember lehet valóban sikeres, akinek az életében megvan az egyensúly. Persze az egyensúly rengeteg dologból tevődik össze, hiszen annyi minden fontos az életünkben. A munka, a család,…..