Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janos DrWittredi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..
Janos DrWittredi 2019.08.18 13:18:27
@Hovirag: " A védelmi lefedettség hiánya világszerte kanyaró járványokat okozott,..." "Az UNICEF most kiadott jelentése szerint 2017-ben világszerte mintegy 110.000 ember, főként gyerekek halálához vezetett." Egy gyerek halála is sok, különösen ha megelőzhető.
A miniszterelnök volt iskolatársa, barátja és sporttársa nem szereti, ha Orbán Viktor strómanjának nevezik. Ő bizony szeret a saját lábán megállni, nem kell neki hátszél, meggazdagodik ő úgy is, ha a kormányfő ügyet sem vet rá. Higgyük el Mészáros gázszerelőnek és polgármesternek, hogy semmiféle…..
Paksi atomerőmű azért alapjaiban véve egy nagyon elavult technológia. Nem is lehet már ésszerű, csak kamu érvekkel lobbizni a bővítéséért. Gondolj csak bele! Gyakorlatilag egy gőzgép. Nem ártana fejlődni. Jobb és okosabb lenne az arra szánt pénzt és energiát más korszerűbb energiatermelő…..
Janos DrWittredi 2016.09.02 17:39:13
Akik látják, hogy a rothadt alma elkezd más almákat is megrohasztani, és ezt hagyják, azok, bizony, felelősek. És ez akkor is igaz, ha az Európai Unió eszköztelennek mutatja magát a rohadt alma kosárból kivételéhez. Kidobhatná a magyar választópolgárok többsége is, ehhez azonban néhány feltétel…..
Janos DrWittredi 2016.07.24 17:47:34
.