Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ramana

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A zemberek alkonya 2010.02.05 06:50:00
  Végre országértékelés, már alig vártam. El kell mondjam, hogy rettentően utálom az egész műfajt, illetve az orbáni feldolgozását. A mintával, az amerikai elnök éves State of the Union-beszámolójával összevetve ordít a provincializmus, a paranoia és a pátosz, minden,…..
w Egy bajusz mind fölött 2009.03.25 06:45:00
Gyurcsány Ferenc azt üzente, harcolni kell az előrehozott választás ellen. Mégpedig azért, mert akkor jönne a Fidesz, nagyon, egészpályásan, és az horror. Továbbá program nélkül nem szabad választást nyerni eleve; ezzel szemben hamis programmal nyilván szabad, mert ő úgy nyert.…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
Ramana 2008.03.19 18:32:47
Tökös gyerek ez a Totya! Jól megmondta! Itt a szocializmus. Miért is?
Te Totya! Ilyen nagy vehemenciával mikor kérdezed meg - ha már úgy hiányolod ezeket a díjakat az államháztartásból -, hogy a multik mekkora hányadát fizetik be a bevételeiknek és profitjuknak? A nagyon gazdag magyar fantasztikus vállalkozók, akik a becsület mintaképei, és ilyen jó ötletekkel állnak elő, tán, ha nyilvánosságra hoznák az adóbevallásaikat az elmúlt 15 évre visszamenően...
Te, Totya! Megkövetve azokat a túdósainkat, akik teljesítenek, miért nem kérdezed meg már ilyen nagy vehemenciával, hogy pl. a Corvinus-on biztos a FER akadályozta-e meg, hogy a tanári kara súlytalan, nemzetközileg nem publikál, nem kutat jobbára semmit, ellenben jól fizető FB-k, IT-k, Monetáris Tanács stb. tagja? Hogy még n+1 felsőoktatási intézményt ne is említsek!
Te, Totya! Azért mert ilyen bül-bül szavú rabulisztkát űzöl, és kra mindent tudsz, nem kéne talán azon is elgondolkodnod, hogy ebben az országban a legnagyobb probléma nem a nyomoronc, buta népével, hanem ezzel a korrupt, velejéig szoci (versenyt semmi áron), belterjes, a kiváltságait védő elitjével van, aki semmilyen teljesítményre nem képes?? Vagy hol is látod Te a Széchenyieket?? Azokban, akik kitalálták a vizitdíjat?? Ez igen!! Tényleg ezen múlik a szocializmus kontra kapitalizmus??! Ajaj! Nem kívánom Neked, de nyilván el fog jönni a betegség az életedben, ami majd megfelelően alázatossá tesz, minthogy ilyen ótvar "vizitdíj kontra hálapénz"-ben ragadod meg az egészségügy problémáit.