Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Black Birka

16 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szofi Hipochondira 7végee!!!!! 2010.03.21 19:37:00
 Áhhhhh ez a 7vége tök jóó volt, mint az össze többi is pénteken 3kor végeztünk és itthon hülyültünk Fannival meg minden. *-* Szombaton úgy keltem fel h egy kislány az álmomba mondta h péntek, van, és fel kell kelnem v elkések xD aztán visszaaludtam, mert telomra néztem…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Nagyszabású sajtóeseményen jártam, rengeteg újságíró és több kamera társaságában, a Liszt Ferencről elnevezett budapesti repülőtéren. Megmutatták az új terminált és a Heinemann óriás duty free shopját, amelynek egészen tisztességes a bor-, azon belül a tokajiválasztéka.…..
A Wrong Side Of The Wall Purity Itself című klipjében a címben olvasható klasszikus hármasból minden megtalálható. A videó egész egyszerűen egy lány brutálisan átmulatott éjszakáját kíséri végig. A készítők Reich Tamás és Gőbel Ákos voltak, a főszereplő pedig Dimanovski…..
Egyre több sajtóhír olvasható az "innovációs adó" eltörléséről, jóllehet hazánkban ez az adónem nem létezik. Helyette innovációs járulékfizetési kötelezettség van, ami viszont csak a cégek kevesebb mint egy százalékát érinti. (vallalkozoinegyed.hu) Vagyis:…..
David Beckham Afganisztánban járt a közelmúltban. Az angol klasszis a brit békefenntartók táborát látogatta meg, ahol több fegyvert is kipróbált.Beckham látogatása alkalmával a könnyű gépfegyvereken kívül igazi nehézfegyvereket is kipróbálhatott, a brit katonák körében…..
A pénz nem boldogít, de úgy tűnik, segít a boldogság elérésében - derült ki egy amerikai felmérésből. (mti)Vagyis: "Van egy tippem, ha pénzt akarsz, / Kaparíntsd meg egyedül, / Egy gazdag öregasszony valagán keresztül!"..
Néha nehéz elmagyarázni mi is ez a cyclechic dolog. Oké, hogy nem chick, mert az mást jelent, de akkor hogy jön össze a dolog a cycle-al, a városi biciklizéssel? Nos így.Úgy tűnik vannak visszatérő emberek, akik fennakadnak a fotósaink rostáján. Róla például biztosan tudhatjuk,…..
Még csak nem is Amszterdam, hanem lakosszám szerint a negyedik helyen álló holland város, Utrecht egyik bicikliútjánál cövekelt le kamerájával egy expresszív dokumentarista videós, hogy megmutassa milyen egy szokásos szerda reggel. 2010. április végén felvett nyolcpercnyi anyagot,…..
Évről-évre nő az egyre több gyógyszertípust érintő termékhamisítás: csak az EU-ban évente 77 millió fogyasztó kockáztatja életét azzal, hogy a legális gyógyszer-értékesítési csatornákat megkerülve vásárol gyógyhatásúnak remélt készítményeket. Idehaza – egy…..
A szombat hajnalban balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető csütörtökön meglátogatta azt a kórházban fekvő idős férfit, aki a legsúlyosabban sérült meg a karambolban - számolt be a TV2 Aktív című műsora. (origo.hu)Vagyis: "Örök emléknek megmaradok, / Ha…..
Édesanya tett bejelentést a rendőrségen, mert lánya szobájában egy cserépben kábítószergyanús növényt talált. A cserepes növényt a fölötte bekapcsolt lámpa melengette. Az ercsi tinilány bevallotta, hogy már füvezett néhányszor, és azt is elárulta kitől kapta a magokat,…..
Az erőszakmentes, vegetáriánus étkezés egészséges lehet felnőttek számára, ám egyes esettanulmányok szerint kockázatos lehet gyermekek számára. (velvet.hu)Vagyis: "A vegetáriánus fűbe harap, örök álomba merül."..
A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2010. április 1-jén 17 óra 30 perc és 22 óra…..
A születéstől az egyetemi tanulmányok végéig átlagosan 30 milliót költenek el egy gyermekre a családok, így évente átlagosan 1,26 millió forintba kerül egy gyermek nevelése. (otvenentul.hu)Vagyis: "Vetesd el a gyermeked! / a szerelem errõl szól"..
A terhességük időszakában is cigarettázó asszonyok gyermekei között gyakori a káros, hasi elhízás. A várandós asszonyok között sokan nem hagyják abba a rendszeres dohányzást, noha a szakorvosok már jó ideje figyelmeztetnek a terhesség alatti cigarettázás veszélyeire. Több…..
Más hírességek mellett Michael Jackson képviseletét is ellátta Peter Lopez, akit a hétvégén holtan találtak lakásában. (nana.hu)Vagyis: "Az élet ma már senkinek nem éri meg a fájdalmat"..
Fiatalok és idősek körében egyaránt gyakran jelentkező panasz a nyak, derék, váll és térd fájdalma. A következőkben megtudhatjuk, mit tegyünk, hogy az említett fájdalmakat megelőzzük. Dr. Babai László prevenciós szakértő segítségével annak is utána jártunk, vajon…..
Fejével törte be egy autó szélvédőjét egy kerékpáros Pécsett csütörtök délután a belvárosban - közölte a rendőrség. (stop.hu)Vagyis: "Te is mehetsz még fejjel a falnak, mint a vakond a temetőben!"..
A NASA tudósai tegnap éjjel bizonyítékot találtak arra, hogy lehet élet a Marson – adta hírül a The Sun. A Vörös Bolygóra vezetett különleges küldetés során egy tó üledékeinek nyomait találták meg, amely az élet előfeltétele is lehet. A NASA az eredményekre az…..
Baleset miatt pótlóbuszok közlekednek az 1-es villamos helyett a Népliget és a Lágymányosi híd között Budapesten - tájékoztatta a BKV fődiszpécsere csütörtökön az MTI-t. (fn.hu)Vagyis: "Ásítozva várom a buszjáratot. Úgy terelnek össze mint az állatot!"..
Lassan mozgó környezeti katasztrófának nevezte az MSNBC hírtelevízió keddi tudósításában a Mexikói-öbölben a tenger felszínén észak felé úszó olajszennyeződést, amely a hétvégére elérheti a partokat. (fn.hu)Vagyis: "A föld husa rég rühes, viszket a bőr. /…..
Mosolyka Kukucs :) 2010.03.18 23:23:00
  Ma délután begurultam a postára, mert már ideje volt tennem egy tiszteletkört. Az elmúlt hónapokban nagy átalakítások voltak.  A hosszú éveken keresztül jól bevált ablakos rendszert átváltották pultos megoldásra. Szép, igényes és elegáns is az új…..
Ma ültünk az osztállyal a Duna parton, és csak néztük a vizet. Közben azért úgy tettünk, mint akik éppen hű de nagyon fotóznak. Igazából eszünk ágában nem volt fényképezni. Nekem kedvsem se volt hozzá túl sok.Szóval, csak ültem ott Milán és Dokinéni között, közben…..