Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tandyman

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A SorozatWikinek adott interjút Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki többek között azt is elárulta, hogy február 2-án indul A mi kis falunk című, saját gyártású sorozatuk. Az interjúból kiderül még, hogy hiába csökken a nézettsége a legtöbb csatornának egy foci Eb alatt, az RTL-nél volt…..
Tandyman 2017.01.16 11:50:15
@bovorac: Nem tudom miért pont vele van a baj?
Amikor Azurák Csaba György Bence távozása után átvette a hírigazgatóságot, és arról beszélt az Indexnek, hogy egy politikai-közéleti háttérműsort szeretne meghonosítani a TV2-n, illetve lecsökkenteni a Tények másfél órás műsoridejét (agyrém, minek ilyen hosszú híradó bárkinek is?), legrosszabb…..
Tandyman 2016.04.22 10:09:44
@thob: doorstep témák lesznek.:)
Szerencsés Hella A következő listát olyan érdekességekből állítottam össze, amikre egy magyar turista felhúzhatja a szemöldökét, akár először – akár sokadszorra jár Párizsban… vagy az is lehet, hogy éppen örömmel tölti el. ..
Nem egyszer kapom meg azt a kritikát, hogy nem átlagos nőket, hanem "túl vékony" nőket mutatok a blogon, mint ideális női alak megtestesítőjeként. A 30 év körüli nőket fogom most egy kicsit jobban bemutatni, hogy tényleg a valódi képet kapjuk, mit is jelent vagy hogyan néz ki egy átlagos 30 év…..
Tandyman 2016.02.15 20:06:39
@Cefrekecske: A legtöbb dolgot ilyen fekete-fehéren látod? Mindenkinek-senkinek, sok-kevés, kijelentő mondatatokban. Ha szétnézel a világban kiderül, hogy nem mindenki osztja ezt a véleményt. De most ezért nem kell elkeseredni, meg dagadtozni, stb. Ezek a szigorú, negatív, márpedigezazigazság kommentek a legtöbbször gyanúsak. :)