Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megvagy hadnagy

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
megvagy hadnagy 2012.09.21 12:40:59
@froton:

1-etértek, egy ilyen listára a Dream Theater: Awake odakívánkozik.
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
Március 17-én 5 milliárd forintot, 21-én 2 milliárdot, 26-án 4,5 milliárd forint lejáró hitelt kellene a BKV-nak 3 különböző banknak visszafizetnie, aztán áprilisban még 15 milliárdot. Az óra ketyeg, a BKV-finanszírozása még ugyanúgy a homályban lebeg, mint az…..
Rövid, de döbbenetes statisztikát állított össze egy győri kerékpáros: a gázolásos balesetek több mint 90 százaléka a város utóbbi években épített kerékpárútjainak átvezetéseiben történt, pedig a bringautakat elvileg éppen a biztonságosabb közlekedés érdekében…..
megvagy hadnagy 2012.02.08 10:06:45
@krain:

és? ez téged vagy bárkit felment a szabályok betartása alól?
 Tanulságokat elemzünk, fürkésszük a jövőt és mindenkiről leszedjük a keresztvizet.  A magyar válogatott utolsó meccse kínszenvedés volt játékosoknak, nézőknek egyaránt. Nekünk se tetszett, de megértjük. A közvélemény és a sportsajtó heves reakcióiból viszont…..
B-oldal Interjú: Crescendo 2011.09.23 08:38:00
B-oldal: Mutatkozzatok be a B-oldal olvasóinak!Crescendo: A Crescendo több éves múltra tekint vissza, de igazán komolyan csak kb. 2009 óta beszélhetünk a zenekarról. Néhány kezdeti tagcsere után a zenekar felvette jelenlegi, és remélhetőleg végleges formációját, ahol mindenki…..
megvagy hadnagy 2011.09.26 10:56:15
Csípem Tarlóst, mert egyáltalán nem az a simamodorú átlagpolitikus. Tegnap is egy nagyon jó interjút adott az Origonak, ebben keményen odamondogatott a kerületi kiskirályoknak. Beszélt a parlament folyosóin való intrikálásról, az 5-6 állásos reneszánsz politikusokról, a…..
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
megvagy hadnagy 2011.09.12 14:32:45
@petakats:

azt mondja a kormány pl. az ELMÜ-nek, hogy egy kWh villamos energiáért maximum x ft-ot szá,lázhat a lakossági ügyfeleknek.
B-oldal TOP10 RHCP-dal EVÖR 2011.08.30 07:00:00
A 2011-es év egyik legrosszabb pillanata eddig az volt, mikor kinyitottam a Slane Castle DVD tokját és nem volt benne a DVD. Lejátszóban? Nem, ott sincs. Azóta sem találom. (Nyilván valamelyik barátom annyira megszerette, hogy azóta is a lejátszójában csücsül. Nincs éppen pont…..
Svéd önkéntes a finnek oldalán, a Szovjetunió ellen vívott téli háborúban   Nincs talán a világtörténelemben többször és alaposabban feldolgozott esemény, mint a második világháború. Mégsem lehet elégszer szembesülni azzal a pusztítással, amit az emberiség elszabadult…..
megvagy hadnagy 2011.08.03 12:40:25
@seahawks:

nem érzem, hogy provokáltam volna, rögtön az elején leírtam, hogy jók a képek.
megvagy hadnagy 2011.08.03 13:13:09
@okostojgli:

1. Virág elvtárs, ez az ítélet!
2. kollektív bűnösség? egyszerre ketten vagyunk ugyanúgy hülyék?
3. nem látom az érvekkel alátámasztott ellenvéleményt, csak a sima lehülyézést.
megvagy hadnagy 2011.08.03 13:15:16
@is:

német-orosz paktum lengyelország felosztásáról. a két fél egyszerre támadta és szállta meg lengyelországot.

tudtad?
  Belerondítottak a beteg, tömeggyilkos norvég fiatalember tervébe: egy német turista, Marcel Gleffe bérelt csónakjával többször is fordulva, szó nélkül mentette az Utoya szigetéről a vízbe menekült fiatalokat.  Marcel Gleffe éppen családjával készült kirándulni…..
megvagy hadnagy 2011.07.26 15:24:47
@málnási:
"ehhez az is kellett, hogy (...) egy katonaviselt férfi kerüljön ebbe a helyzetbe."

német + férfi = katonaviselt, alapból, lévén sorkötelezettség.
megvagy hadnagy 2011.07.26 16:52:47
@bz249:

van, van, de elnézve a fotóját, szerinted Zivildienst-en volt? :)
Míg 1989 június 16-án egy kócos-borostás fiatalember rövid, de velős beszédével felrázott egy országot, addig ma, 22 évvel később ennek fiatalembernek a kormánya a legsunyibb, legpitiánerebb módszerekkel akadályozza meg, hogy honfitársaink egy csoportja, élve alkotmányos…..
„Sajnos Koltay ugyanazzal az igényszinttel koreografálja a filmjeit, mint a 80-as évek pártrendezvényeit.” /Bozótharcos hozzászólása az UFiblogon, 2007/   Június 4-én késő este Koltay Gábor Vérző Magyarországát adta a köztelevízió egyes csatornája. Nagy…..
megvagy hadnagy 2011.06.05 09:33:54
@TuRuL_2k2:

jogos! akkor szerintem egyetértünk.
Na, kérem, akkor helyben vagyunk, megvan a programunk, Isten tudja, mennyi időre. Ilyenkor az első teendő az, hogy a barba körberiaszt mindenkit, aki él és mozog, és egy fikarcnyi köze is van a hajóhoz, és egy kis segítség remélhető tőle. Ezen a listán első helyen a helyi ügynök…..
  „Ma bűntudatkeltés - holnap abortusztilalom. A nők jogainak védelmével foglalkozó Patent Egyesület felháborodással fogadja a kormány által beharangozott abortuszellenes kampányt, mely a nők lelkiismeretére hatva, bűntudatkeltéssel agitál az abortuszok ellen. (...)…..
megvagy hadnagy 2011.05.10 14:16:41
@sztd:

szerinted mikortól dobog az ember szíve? születése pillanatától?

elárulom: nem.
Tegnap délután, az állami ünnepségnek álcázott Fidesz-, valamint a többi szokásos pártrendezvény lejártával valódi, részben sem fizetett tömeg gyűlt össze az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél Budapesten. A megmozdulást szervező „Egymillióan a sajtószabadságért”…..
megvagy hadnagy 2011.03.17 20:40:13
@dugovics titusz:

ebben egyetértünk, hogy nem ez történik, és ami most történik az - szerintem - katasztrofális. sajnos.

ettől még továbbra is zavar, hogy a "civil" "szféra" csak a jobbos kormány hülyeségeire allergiás (joggal).
megvagy hadnagy 2011.03.19 14:12:48
@volankombi:
biztos hülyén fejeztem ki magam, de eszem ágában sem volt a blogot vádolni! szóval a szívetekre azért ne vegyétek a dolgot!

csak megosztottam azt a szubjektív aggodalmamat, hogy a Charta is így kezdődött 20 éve.
Évek óta vajúdok a kézirattal, nem jutottam egyről a kettőre. Összegyűjtöttem (amennyire szerény képességeimből tellett) a magyar tengerésznyelv szavait, belvízi hajós barátaim, ismerőseim és idegenek segítségével a hazai hajósok nyelvének szavait, és egy barátom…..
Az első és a második rész után a sorozat folytatásaként ezúttal különféle hadihajók és tengeralattjárók - olykor szomorú - sorsáról olvashattok. Kellemes időtöltést!   Az illusztrációkon azok a hajók láthatók, amelyeknek a neve kiemelttel íródott. Azt…..
Hát akkor, szüret! Nem menetben töltöttük a szentesét, de még a karácsonyt se! Kell-e ennél több? Persze, hogy nem, ám a tengerész az tengerész, és máris arról kezd álmodozni, hogy a szilveszter is Pirében köszönt ránk, és ez minden kávénál fölütötte a fejét, valamiféle…..
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
A pályaudvar középcsarnoka. A világon számos nagy, szép és rendezett pályaudvar van. A "Birodalom vásárvárosa" azonban szinte túlzásba esett: 1915-ben adták át Európa legnagyobb fejpályaudvarát, hat csarnokban 23 vágánnyal, amihez hatalmas csarnokrendszer csatlakozik.…..
A történelmi jelentőségű szavazás lezárult, az urnákat felbontották - ezt az aktust valami miatt urnazárásnak nevezik -, s e percekben megkezdődik a szavazatszámlálás. Addig is, amíg a pártdelegáltak telefonjairól elkezdenek szivárogni az eredmények, ráhangolódásképpen…..
Demszky elárulta, mivel szeretne a jövőben foglalkozni.Wait for it ...Szegénységkutató lenne.Kész, ez már tényleg überelhetetlen, ennyi.Demszky Gábor szegénységkutató, budakesziről és a horvátországi villából.(Azt hiszem ez a legrövidebb, de az egyik legerősebb vastagbőr…..
megvagy hadnagy 2010.09.20 15:45:42
B-oldal Napokon - Are You Happy 2010.07.23 07:55:00
Még májusban láttam az Azokon a napokon zenekart a Dürerben, először. Nagyon fasza bulit nyomtak, illeve kaptak egy tortát a 10. szülinapjuk alkalmából. A jubileumi évben sikerült az első albumot is kihozni, immáron Napokon név alatt, Are You Happy címmel. A név változás oka…..