Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ezmiértkell

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt még senki sem mondta rám, hogy pesszimista lennék, sőt inkább az ellenkezője a jellemző. Nem hiszem, hogy az én életszemléletem változna, de azt látom, mintha jönne felénk egy hurrikán és mi annyit sem teszünk, hogy lebattyogjunk a pincébe, egy üveg lekvárral és kivárjuk, hogy elvonuljon a…..
Rengeteg olyan állapot és tünetegyüttes van, amikor az orvos úgy látja, hogy a páciens vérének elemzésével juthat közelebb a betegség okainak felkutatásához. Sőt, ha valaki makkegészségesnek érzi magát, akkor sem árt évente egyszer egy szűrővizsgálat keretében a vérképét kielemeztetnie. Azt…..
Hamarosan kis babátok fog születni és ezt a jó hírt szívesen megosztanád a világgal? Ha mindezt egy cuki, kreatív és emlékezetes fotóval tennéd meg, akkor jó helyen jársz, mert most pont ilyeneket válogattunk össze!..
Hobbivá vált, hogy szidjuk az egészségügyet, pedig sok esetben nem a rendszerre kellene panaszkodni, főleg nem az orvosra. A központi ügyelet egy orvos szemével Felelősség hárítás, tudatlanság, beteg magatartás   A mai social media világában egyre divatosabb, hogy mindenki minden apró…..
Különösebben nem borzolta fel a kedélyeket a hír, hogy a Digi új szerződési feltételei közé került, hogy az ügyfélszolgálati munkatársaikkal tiszteletlenül, sértőn viselkedő ügyfeleknek felmondhatják a szerződését. Ez a kitétel merőben éles váltásnak számít a "vevőnek/ügyfélnek mindig igaza van"…..
  Az egyik női oldalon érdekes cikkre bukkantam a minap. Kicsit megszólítva is érzem magam, mert az olvasás szeretete mellett a kötelező olvasmányok közül némelyik nagy kedvencem, az indított el a könyvek szeretete felé, ráadásul legnagyobb csemetém másodikos lesz a jövő héttől. Az említett cikket…..
A MAGÁNYOS HOLD Csak szólok… 2017.10.09 13:30:09
A prológussal megvolnánk, jöhet a konfliktus… Nem tudom, hogy te hogy vagy ezzel, de nem is olyan régen én még éltem haltam a jó kis női lapok cikkeinek olvasgatásáért. Hol a facebookon lájkolta valaki, hol én magam kerestem rá egy-egy témára és hát, ha már ilyen szép új világban élünk mi mást is…..
Reklámfogás Az IKEA labirintus 2016.09.08 07:25:00
Nemrég írtam egy posztot a Gruen-transzferről, vagyis arról a jelenségről, hogy a bevásárlóközpontok úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban érezzük magunkat, így minél több időt töltsünk el bennük, és ezáltal (remélhetőleg) minél több pénzt költsünk el az…..
Sok minden kellene ahhoz, hogy lehessen egy Magyarország 2.0, a mai poszt szerzője, Kishableány 7 pontban foglalta össze, mik lennének ezek. Persze a változás nem történne egyik napról a másikra, inkább évtizedekben mérhető, de minél később kezdődik, annál tovább tart. (A…..
Ezmiértkell 2016.08.30 22:26:59
Ha böngésztél már valaha az interneten, akkor számodra sem lehet újdonság, hogy idefent nem minden az, aminek látszik. Online társkeresőkre ez hatványozottan igaz. Aki nem tudná, mit takarnak a “Mások által jóképűnek mondott” vagy az “Extrém méretekkel rendelkező” kinyilatkoztatások a felhasználói…..
Aki használható, menthető azt előre veszi, megmenti, aki már öreg, a gyógyulása csak kicsit meghosszabbítja az életét, de a csata kimenetelét már nem tudja befolyásolni, azt ott hagyjuk az útszélen megdögleni. Tisztelt Praxisblog!   Szeretném elmesélni történetünket, és egyúttal örülnék…..
Ezmiértkell 2016.06.26 05:53:40
@Hóhér az utolsó barátod: ....pont az ilyen "muveltek" miatt tartunk itt, ahol.... miert gondolja, hogy a TB- ert minden, azonnal jar? Reg nem eleg a TB semmire! Amugy gondolom, ha onnek internete/pcje/ telefonja van, akkor futna orvosra is.....
ras2 Brexit után Hunxit? 2016.06.24 12:02:06
Az angolok (többsége) épp olyan ostoba nacionalisták, mint a magyarok (többsége). Ez volt az első gondolatom ma reggel, amikor meghallottam a brit népszavazás eredményét. Meg hogy a népszavazást egy választási kampányígérettel elindító David Cameron épp oly felelőtlen demagóg, mint Orbán. Nincs…..
Nem hittétek el igazándiból, hogy ilyesmi megtörténhet. Helyette mindenki a legközelebbi problémára fókuszál (mit vegyek a boltban vacsira? miből fizessem ki a számlát?...). Pedig a probléma sokkal nagyobb, mint azt elsőre hinnétek. Azt sem lehet mondani, hogy nem kaptunk volna figyelmeztetéseket.…..
Még mindig kapunk olyan kérdéseket, amelyekből az jön le, sok tévhit él ma is a fapados légitársaságokkal kapcsolatban - most összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülőket. Való igaz, többféle szívatásnak is volt korábban alapja, de gyorsan változik a világ, s vele a legnagyobb fapados hozzáállása is…..
Az álláskeresők közül sokakat akár közösségi oldalon való megnyilvánulások miatt is kiszórhatnak a szóbajöhető jelöltek közül. Hogy jó-e, ha utánajárnak a leendő munkáltatók a Facebookon a jelölteknek vagy sem (én spec. nem tartom fair-nek a jelölttel szemben ezt), azt egy másik poszt témája…..
Ezmiértkell 2016.05.25 12:04:53
@jobangel: Nekem a HR-esekkal van bajom: a legdurvább az volt, amikor az arcán kb. 10 testékszerrel teleszúrkált 20 éves "liba" jól megmondta nekem, hogy én "túl konvencionális" vagyok egy kutatói munkára.
Vicc.
Régen a HR-esek a "személyzetisek" voltak, az az ő szintjük, ne akarjanak már szakmailag mindenbe belelocsogni (ahogy te is teszed a blogodon néha...)

Amúgy, aki fenn van a Facebook-on, az egy barom. önként kiadja magát, utána meg megy sírni, hogy a "személyiségi jogai" meg az adatai... SZÁNALMAS!!!!
Már csak egy elődöntő van hátra, hogy aztán kiderüljön melyik magyar előadóért izgulhatnak az emberek a stockholmi Eurovízión. Az első elődöntőbe már elvileg a legjobb dalok kerültek és ugyan tényleg vállalhatóbb volt a felhozatal az első adásokhoz képest, de még mindig…..
Ezmiértkell 2016.02.14 11:21:52
@évisokk: Szerintem meg irritáló és modortalan megjegyzés..... Meg az is, mennyit bakizik Tatár Csilla meg Harsányi. Látszik, hogy az egész nem érdekli őket, megkapják a lét, és kész..... Ha ekkor az arcuk, ne az adófizetők pénzét szívják, menjenek, adják el a "tehetségüket" máshol
Ezmiértkell 2016.02.14 13:36:20
@birka menet: Hát nyaljál be Csilluskádnak jóóóóóóó alaposan, szerintem akkor is egy utolsó, tehetségtelen senkiházi ripacs.

Amúgy tök felesleges ezen vitatkozni: szégyen, hogy Mo-n ez a műsor, ez kell a népnek ---- az a legfontosabb probléma Mo-n, hogy ki megy az Eurovizióra 30 sehonnai, lagymatag dalból?+ Ja, bocs, neked ez a legfontosabb..... Meg hogy bámulj egy tehetségtelen műsorvezetőt.