Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Remete78

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai posztot Sixxnek ajánlom, aki Debrecen réme, és ugye az ottani legendás hely a Lovarda. Persze, lehet, hogy tök sok Lovarda nevű hely van az országban, de mi szeretnénk Debrecenre gondolni, a csikósokra, a Lokira és Kósa Lajosra. Hali! Amit mesélni akarok,még eléggé friss,de…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Őszintén szólva mi már azon is ki tudunk akadni, ha a mi kis multinknál kerül vezető pozícióba egy oda nem illő nőcske, csak azért mert kilógatta párszor a főnököt a szájából, -a faszánál fogva. Így az, hogy  a 71 éves Silvio Berlusconi, olasz kormányfő a családügyi…..
Írtunk már arról az új reality-sorozatról, amiben Paris Hiltonnak keresnek majd legjobb barátnőt, ezzel minden bizonnyal létrehozva az agyatlan sorozatok non plus ultráját (természetesen nézni fogjuk, még jó). Ahhoz viszont, hogy egy ilyen project istenigazából beindulhasson az kell,…..
Az HBO közismerten egyházellenes megmondóembere a pápa látogatása örvén bírta ismét kiereszteni a benne lakozó állatot, és mondta el véleményét a katolikus egyházról, amit tulajdonképpen egy szektának nevezett, ami csak azért ússza meg a pedofil papok keltette botrányt, mert…..
Remete78 2008.04.22 14:25:56
Subba A hét szuperpumája: Móni 2008.04.22 11:50:00
Ilyen volt: Ilyen lett: Pokrivtsák Mónika, 2008: pattanásig feszült inak testszerte, vadászó gepárd pillantása, húsrágó, hídverő arcizmok. Kell ennél több a szuperpumasághoz?..
Bár első ránézésre nem egyértelmű, az első buddhista mobiltelefon egy Nokia N70 alapos átdolgozásával készült. A rozsdamentes acél házat 24 karátos arany borítja, melyet buddhista szimbólumokkal és művészi jegyekkel díszítettek.Az aprólékosan kidolgozott külső mellett a…..
Remete78 2008.04.21 12:48:55
Meglehetőse érdekes, sőt, szimpatikus koncepcióval állt elő a Samsung. Ugye a mobileszközök egyre használhatóbbak, szebbek, okosabbak, baj csak a mobilitással van, mert állandóan tölteni kell őket, ami nyaralás, munka közben néha nehezen megoldható. A dél-koreai cég viszont egy…..
hogyvolt House hogyvolt csúszás 2008.04.17 09:58:48
Kéremszépen, a hogyvoltíró is emberből van, így elnézést, de el kellett utaznia - kedvenc dokink eheti kalandjairól a hogyvolt majd pénteken kerül ki, addig is kitartás...
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
Remete78 2008.04.17 13:57:18
Megpróbáljuk elképzelni, hogyan születik egy ilyen műsor. A VIVA felelős döntéshozói barna technikatanár-köpenyben bedöcögnek egy szobába néhány körzővel, milliméterpapírral, logarléccel és a nélkülözhetetlen függvénytáblázattal a hónuk alatt, aztán sűrű…..
Remete78 2008.04.17 13:09:06
Hóbelevanc Repedt Sarka 2008.04.17 09:30:00
Nagy a kavarodás mostanában Sarka Kata körül, aminek a legnagyobb lapátolója Hajdú Péter, aki kapcsolatban él a hölggyel, illetve nemrégiben el is jegyezte a modellt. A fenti ominózus cím abból a történetből származik, ami egy hónapja történt, méghozzá a TV2 egyik műsorával…..
Na, ilyen az, amikor behívnak valakit egy reggeli műsorba, és sem a műsorvezetőnek, sem a szerkesztőknek, meg úgy senkinek a stábból fogalma sincs, hogy kit hívtak és minek. Így hangozhatnak el olyan irdatlan hülyeségek a beharangozóban, hogy "Tomcat pólóboltjában nem…..
Remete78 2008.04.14 16:42:16
A harmadik évadnak ezen szakaszában olyan színvonalat hoz a sorozat, amiről most már érdemes beszélni, mert zsinórban jönnek az élvezetesebbnél élvezetesebb epizódok. Most pl. akik élvezik a House és Cuddy között folyó rendszeres verbális előjátékot, azok ezt a részt…..
Bár kivételesen nem felejtettük el, tavaly novemberben sem jutottunk ki Amszterdamba a High Times rendes évi, ráadásulhogymég 20. Kannabisz Kupájára, ahol a zsűrinek egy hét alatt 80 féle füvet kellett végigpróbálnia. (+;+) Aki kihagyta, és szeretne legalább lélekben a…..
Remete78 2008.03.19 15:39:37