Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wip

0 bejegyzést írt és 281 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Matolcsy úgy gondolja, a magyaroknak szüksége lenne a pozitív gondolkodásra nevelésre - mert igaz, a siker ránk férne (mert ugye kire nem?), de kéne szerencse is. De nagyon. Viszont neki erre is van megoldása: "növelhetjük a szerencse esélyét, ha bizonyos jellemvonásokat erősítünk…..
Publius Ki épít itt diktatúrát? 2013.01.18 09:40:21
Az elmúlt 22 év legnagyobb (nyilvánosságra került..) botránya van kibontakozóban, amennyiben igaznak bizonyulnak a Heti Válasz értesülései Portik Tamás és Laborc Sándor találkozóiról. Az információik szerint ugyanis ezek célja az volt, hogy - Szilvásy György akkori…..
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Miután nyilvánosságra került, hogy az Orbán-kormány a felsőoktatásban az államilag finanszírozott helyek számát 10.000 főre redukálja, nagy felzúdúlás következett be a magyar társadalomban, a hírportálokon, és a blogger közösségek berkein belül is. Maga a hír nem…..
wip 2012.12.07 11:41:11
@tonypek: "Ott fojtatjuk?" A nyugdíjast lehet, hogy nem érinti a tandíj, de a gyermekét, unokáját igen! Amióta nem a nyugdíjast támogatják, hanem a nyugdíjas támogat, erre is kell gondolni!
wip 2012.12.07 11:47:43
@Wallstreetbull: Már elnézést kérek, akár tetszik akár nem, a Rákosi-érában újjáépült az ország,Marshall-terv nélkül! Nem volt könnyű, de a munkások nem nyomorogtak, nem éheztek /igaz,erre elvették a kulákoktól a kaját/, és építkeztek az emberek utána is! A Horthy-dinasztiában is csak a lumpenproletárok meg a zsírosparasztok éltek jól, azokból meg a gyermekeikből lettek a vitézek, a Horthy-klán talpnyalói!
Ez egy rövid poszt lesz. Egyetlen gondolat, néhány mondatban. Nem az a gond, ha az ízlések nem egyeznek, ha esztétikailag, ideológiailag nem ért egyet valaki valamivel. A gond kurvára az, amikor valaki be akar tiltani valamit, amikor meg akarja mondani, hogy mi a jó és mi nem. A…..
Gyöngyösi Márton szinte órák alatt vált a leghíresebb-hírhedtebb magyarrá, hazánk pedig a fasizálódás elrettentő példájává a nemzetközi sajtó segítségével. A Gyöngyösi javaslat nem várt mellékhatásaként összeborultak a magyar politikai élet kibékíthetetlen…..
wip 2012.12.02 10:44:56
@Németh András: Kedves N.A., én csak a tényeket rögzítettem.Ha valaki nem hiszi, járjon utána!Ennyi...
wip 2012.12.02 10:54:57
@FILTOL: Kedves filtol, ebben a mai mesében nem a zsidók az elsődlegesek, hanem maga a rendszer. Elmondom a német református pap intelmeit, akit 1945-ban a Szovjet Vörös Hadsereg szabadított ki a koncentrációs táborból.
1. Amikor elvitték a zsidókat, nem szóltam, mert nem vagyok zsidó.
2.Amikor elvitték a kommunistákat, nem szóltam, mert nem vagyok kommunista.
3. Amikor elvitték a liberálisokat, nem szóltam, mert nem vagyok liberális.
4. Amikor engem vittek el, már nem volt, aki szóljon.
Érti?Értik?...Ezért KELL szólni!
Gyöngyösi Márton szerint fel kellene mérni nemzetbiztonsági megfontolásokból, hogy hány zsidó ül a kormányban és a parlamentben. A jobbik külpolitikai tagozatának vezetője ezt az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban vetette fel. Én magam őszintén sajnálom Gyöngyösi…..
Kifejezetten azért regisztráltam a Magyar Hírlap honlapján, hogy saját portáján marjak bele Bayer Zsoltba. Azonban egy jó demokratikus internetes oldalhoz méltóan szabályozva van a vélemény mennyisége. Ezért nem tudtam kifejteni véleményem legutóbbi, „Tömeg 2” című…..
A szerző Salha Omár, a 4K! alelnöke Mit akartok ti itt? Egy 2%-os párt? Fiatalok, újak? Hogyan mertek belepofázni a nagyok dolgába? Be kell állni „jó tanuló módjára a nagyobb alá”, nem önálló politikát folytatni! Más véleményetek van? Nácik! Orbán kutyái! Ilyen…..
A frissen létrejött Együtt 2014 mozgalom nyilvánvalóvá tette, hogy működésének sikertelenségét jelentené, ha az MSZP-vel nem sikerülne megegyeznie a részvételről. Ráadásul mindkét szereplő hangsúlyozta, hogy csak a programalapú együttműködésben hisz. Nos, eddig csak az…..
Dicsőség minden hősnek, vagánynak, asszonynak, és suhancnak aki 1956 októberében mert megmozdulni, mert fegyvert fogni, és azt mondani: elég! Hiába verték le a forradalmat, valójában az elesettek halála , a meghurcoltak szenvedései elültették azokat a magokat amik kihajtván végül…..
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
Frappáns tudósítást láthattunk a nap legfontosabb eseményéről, Angela Merkel és Orbán Viktor találkozójáról a TV2 délutáni híradójában, csütörtökön. A műsorvezető ezekkel a mondatokkal vezette fel a bejelentkezést:Angela Merkellel tárgyal Berlinben Orbán Viktor. Losonczi…..
Mert ne legyen kétségünk afelől, hogy a végére mindenki megjavul. Orbán Viktor is szépen lassan rá fog jönni, hogy meghúzni a tehén farkát, pocsolyába kergetni a jószágokat nem szép dolog, mint ahogy nem szép dolog erőből kormányozni, nyudíjvagyont elvenni, országot alázni…..
 Ma reggel megláttam a kormány IMF kampányához készült plakátokat és komolyan mondom el kellett gondolkodnom.  Valóban ennyire gyökerek lennénk?  Egyébként, hogyan kerülhetnek hatalomra ezek a fiúk?  Ezt eszi két pofára az Istenadta nép?  Mit…..
A szerb kormány két lakást utalt ki a Korrupcióellenes Ügynökségnek. Ezek az állami tulajdonban álló lakások megvásárolhatók, és ezzel a privilégiummal magasrangú funkcionáriusok tudnak élni. A lakások Belgrád központjában, frekventált helyen fekszenek. A Blic napilap…..
wip 2012.10.04 08:10:14
@partizánok:Kedves, mondjon már legalább öt jó példát mindenható fideSSpártunk és sz@rházi vlach ártány vezette qrmányunk ránk, magyarokra is érvényes jótéteményéből!A maszopqrmányt is beleveheti!
A KARD Prostitúció felsőfokon 2012.10.03 18:37:45
Miközben a hatalom államosítani szándékozik minden iskolát, a felsőoktatás világában nagyüzemi kiárusítás zajlik: egyre kevesebb képzést támogatnak és egyre magasabbak a tandíjak (akárhogy is nevezi azokat T. Miniszterelnök Úr). A legújabb fejlemény – amit eddig is tudtunk,…..
A „politikai gondolkodókkal” az a baj, hogy elsősorban politikaiak, s csak másodsorban gondolkodók. A politikán keresztül látják a gondolkodást, s nem a gondolkodás keretei között értelmezik a politikát. Pusztán a maguk szakmai horizontján belül képesek érzékelni a világot,…..
Lézer Dzsonni felizgatta magát. Hogyne tette volna, mikor kritika és bírálat érte a Nemzeti Légvár Törvényhozásának egy darabját. Mint ilyenkor rendesen a fejében eluralkodó túlnyomás most is fújt egy akaratlan takonygömböcöt szigorúan a jobb orrlikából, aztán legalább…..
Elvitették szerencsétlen Varga Istvánnal a balhét, mert kimondta, amit oly sokan gondolnak. Van valami todományos fölfedezés, miszerint Jézus egy sokadik századi kopt apokrifban a feleségéről beszélt ; túl komolyan venni nem  kell, ilyen fecnik gyakran szolgálnak csiricsáré…..