Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Füstös Barbara

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétköznapokat színesítik a foci meccsek, melynek nem gondoltam volna, hogy fogok még örülni. Valójában nem szeretem a focit nézni és valahol mindig is irigy voltam arra, hogy rengeteg pénzt kapnak és nincs eredmény, míg más sportágakban sokkal jobban teljesítünk és még se annyira elismert vagy…..
belgiumi kalandok megkésve 2016.06.08 23:23:49
Jó ideje már, hogy nem írtam: vizsgaidőszak, főszezon, kedvtelenség. Az otthoni vizsgák nem kis terhet tettek a vállamra és nyomtak el az elmúlt hetekben. Munka, fárasztó napok után haza térve este hajnalba nyúló tanulás sokszor rossz kedvvel töltött el, s mind emellett a holland nyelvtanulást sem…..
Az elmúlt két napban Antwerpen mellett, Morstelben szerveztünk sportnapot iskolások számára. A két nap alatt 700 gyermek jött el, 31 különböző osztályból. Csodálatos két nap volt, mind nekünk animátoroknak, mind a gyerekeknek azt hiszem. :) Tökéletes időjárás volt, meglepő de eső nélkül. Sosem…..
Az élet zajlik tovább, s egy percig nem unatkozom. Azt se tudom hol kezdjem! Talán ott, hogy ma van drága Édesanyukám születésnapja, s sose fordult még elő szerintem, hogy ezen a napon személyesen nem tudom felköszönteni. Természetesen egész nap rá gondoltam, s távollétem rádöbbentett arra is, hogy…..
belgiumi kalandok 'This is Belgium' 2016.04.08 10:14:16
Két és fél hónap. Olykor sok idő, olykor kevés. Nézőpont kérdése, egészen relatív. Nekem, mintha csak pár nap lenne úgy telik el egyre gyorsabban minden hét. Legközelebb arra eszmélek fel, hogy már újra a pakkomba kell becsomagoljam a fél életemet, ajándékokat és élményeket, sietve a…..
Mióta eszemet tudom.. szokták mondani sokszor. Én inkább úgy kezdeném, hogy 13 éves korom óta egészen biztos voltam abban, hogy gimnazista vagy egyetemistaként külföldön szeretnék tanulni, élni, kézilabdázni esetleg kint is maradni; vagy akkoriban még hiú reményeket fűztem az olimpiai részvételhez,…..
mijn plaats Még nem meséltem túl sokat a munkahelyemről, ahova jöttem. A héten egy jelentkezésen dolgozunk, hogy az EVS és a youth camp mellett bővítsük a lehetőségeket és más fajta csere programba is részt vegyünk. Our organization working on national level. We develop the approach of…..
belgiumi kalandok beetje Belgium :3 2016.03.24 11:06:55
Bizonyára mindannyian hallottátok a híreket. A múlt heti támadások után, kedden ismét merényletre került sor. A brüsszeli Zaventem repülőtéren, illetve a Maelbeek metroállomáson, ahol az Európai Intézmények, többek között a Parlament is található. Kettő öngyilkos merénylő volt, s a harmadik még…..
belgiumi kalandok BBBBBBB 2016.03.20 20:35:29
A hétvégém sem telt el unalmasan. Két kedvenc B betűs barátnőm látogatott meg Belgiumban, így nyugodtan állíthatjuk, hogy B-ből sosem elég! :D :P Már nagyon vártam az érkezésüket, hogy bepótoljuk a majdnem 2 hónapos nem találkozás apró részleteit is, ugyanis már 6 hete, hogy idekint élek. Igazán jól…..
Repül az idő és1,5 hónap kint lét után, drága Csapattársam, Tücsi meglátogatott, igaz sajnos csak egy röpke napra, de nem volt egy unalmas percünk sem és feltöltött energiával. Főleg, hogy volt szerencsénk átjutni Antwerpenbe, így felfedeztük az ottani sétálóutcákat és turista látványosságok egy…..
'Ne álmodd az életed, hanem éld az álmaidat!' Ha érdekel milyenek az esős, ámde annál érdekesebb hétköznapok és hétvégék Belgiumban, milyen egy sportszakmai gyakorlat a rekreáció világában és az ösztöndíj programok hogyan működnek, kíváncsi vagy hogyan lehet jobbnál jobb ételeket főzni, sütni…..