Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fj0d0r

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy most azt hiszed, hogy a legendás filmszínészről fogsz olvasni. Hát nem! Anglia legőrültebb, legveszélyesebb és valószínűleg legerősebb rabjával ismertetlek meg. forrás: ozy.com Na, nézzük, hogy mit is kell tudni a csávóról! 67 éve Michael Gordon Peterson néven anyakönyvezték.…..
Fj0d0r 2020.01.19 05:50:56
@hopp11: Az étkezéstől függ milyen tested lesz nem az ismétlésszámtól.
A poloska részben fehérjéből áll és nincs olyan undorító vagy büdös energiaforrás, melyre rá ne fanyalodna egy szagokra érzéketlen állat. Kivéve a poloskát, amit tényleg semmi nem eszik. Mint kiderült, korunk kertészeti hőse a szamurájdarázs (Trissolcus japonicus), szintén nem süllyedt odáig, hogy…..
Fj0d0r 2019.04.06 08:06:06
@Advanced Flight: a zöldbű lesz a barna.
messzi vidék A Brenner-hágó 2019.03.01 01:07:38
Általában minden magával ragad, ami emberfeletti, hatalmas, méreteiben félelmetes, mondhatni, eltipró; nem áll tőlem távol az ipari építészet esztétikája sem, ha lefegyverez a tömegével. Ld. a százhalombattai olajfinomítót, vagy az ÖMV ugyanilyen tárgyú egységét Bécs határában. Ahányszor elhajtok…..
Fj0d0r 2019.03.02 16:07:23
@n3spr3ss0: anyád!
  A Kaliforniában élő, 44 éves Annabelle Jefferson beperelte szüleit, kétmillió dollár kártérítést követelve tőlük örökölt rondasága miatt. Igaz ami igaz, valószínűleg tényleg nem sok kozmetikai világcég kérné fel reklámarcának. Nem csoda, hogy kinézetéből fakadóan depressziós és házasságai is…..
Fj0d0r 2018.10.01 16:20:14
A tömegközlekedési eszközökön az ajtók közelében kijelült elsődleges ülőhelyek megléte irtó nagy segítség a speciális igényekkel utazóknak: mozgássérülteknek, kisgyerekeseknek, terhes nőknek, időseknek. Gáz, ha az Elvira nem bírja kezelni ezeket a helyeket a helyjegyvásárlásnál, nem beszélve arról,…..
Fj0d0r 2018.09.11 08:20:32
@kondi2005: ezzel meg is oldódott a rejtély és mint kiderült tényleg a posztoló a hülye. :D A kaller meg szimplán bunkó.
Mentem az autópályán, és utolértem egy rendőrségi buszt, amely a megkülönböztető jelzéseit használva haladt, kb. 105 km/h sebességgel. Mögötte egy másik rendőrségi kisbusz, sötétített ablakokkal. Szépen beálltam mögéjük, követő üzemmódba, mert: 42. § Magatartás a megkülönböztető vagy…..
Fj0d0r 2017.12.06 09:30:17
@Etniez: Tévedsz mert a kék fény önmagában is megkülönböztető jelzés! Előzni viszont csak akkor tilos a kresz szerint, ha a fényjelzés hangjelzéssel is párosul!
Történet arról, hogy hogy lehet egy benőtt körömtől szó szerint becsavarodni és megnyomorodni. Kedves Praxis blog, Az én történetem borzasztó hosszú és egyáltalán nincs tanulsága, viszont örülnék, ha kitennéd, hogy a szakértők megírhassák, ki hibázott és hol (egyáltalán nincs kizárva, hogy…..
A mai adásban tovább folytatódik Zselatin ordenáré kutyázása, szerencsétlen lányt akkor is basztatják, ha sapka van rajta, meg akkor is, ha csak a sapkára gondol, vagy esetleg tudja, hogy mi a sapka. Szóval én most nem lennék bent a helyében, de az egysejtűek nem is sejtik, hogy ezzel csak azt érik…..
Iszak Eszti már nincsen belezúgva teljesen Dobrády Ákosba, mert állítólag Szalai Ádám válogatott focistával kavar. Ez minket alapvetően semmilyen szinten nem kéne, hogy érdekeljen, de a Player kiszúrta, hogy az erről cikket készítő Bors emailben próbálta megszólalásra bírni a labdarúgót, aki…..
Manapság népbetegségnek számít, hogy aki egy kicsit is jól néz ki, arra rögtön ráaggatják a „cuccal könnyű” jelzőt. Nem mellesleg azzal sem olyan egyszerű, nélküle pedig kifejezetten nehéz marha jól kinézni. A versenyzésről már nem is beszélve. Ahhoz, hogy bárkit ezzel vádoljunk, sokkal többet kell…..
Fj0d0r 2016.08.22 11:09:01
@mojoking77: Ez azért nem ilyen egyszerű. Bár kereskedelmi forgalomban, legálisan kapható, de vannak sportágak ahol a kreatin bizonyos fajtái tiltólistásak. Egyébként több legális táplálékkiegészítőre is igaz ez, sőt a helyzet az alkohol és koffein esetében is.

@séfbácsi2: Én inkább arra leszek kíváncsi a 90-es évek és napjaink testépítői hol lesznek 70 évesen.
Tegnap éjszaka érkezett a hír: Meghalt Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer. Bevallom, egy fél percig azon tűnődtem, ki az a farok, aki már megint ezzel a hülyeséggel eteti a népet. Az öreg halálhírét az elmúlt öt évben négyszer lebegtették be, a legdurvább három éve volt, amikor KÉT teljes napig…..
Fj0d0r 2016.06.28 20:03:46
youtu.be/UUPmQE83t8A?t=5400

'Mi majd a szárazföldbe.'
:D

RIP
A testépítő versenyre készülőknek tisztában kell lenniük azokkal a fontos tényezőkkel, amelyeket a bírók szem előtt tartanak a pontozásnál. Ilyenek például az izomtömeg mérete, szárazsága, a szimmetria és az arányosság. Tételezzük fel (szigorúan elméletben!), hogy van 2 versenyzőnk és mind a két…..
Cersei inkább az erőszakot választja, Sansa most már a nagyfiúk között játszik, Ser Davos pedig kardot ránt. Csak pár apró részlet az első rendes Trónok harca-előzetesből, amit a hatodik évadhoz készítettek. Ez az évad azért is fontos, mert előbb jön ki, mint a már nagyon várt hatodik regény, így…..
Fj0d0r 2016.03.09 09:31:05
@tfin: Komolyan vannak még ilyen naiv emberek? :/
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
Fj0d0r 2015.11.05 09:44:05
Tessék, ha az kellett, hogy annyit beszéljenek a The Walking Dead legutóbbi, produkciós sorszám szerint 603-as, Thank You című epizódjáról mint a Trónok harca Vörös nászáról, akkor gratula, a küldetés teljesítve, vasárnap óta nem lehet úgy kinyitni a böngészőt, hogy ne egy…..
Fj0d0r 2015.10.29 09:40:10
@Bergyilkos Bohoc: Legalább kicsit életszagúbb lenne. Szélsőséges körülmények között(márpedig a zombiapokalipszist nevezhetjük annak) bizony gyakran megesik, hogy emberek elindulnak valamerre és soha nem térnek vissza. Szerintem a fennmaradó kétely miatt ebben a verzióban is van egy csomó lehetőség.

De biztos vagyok benne, hogy túlságosan papírkutyák a készítők és nem ölik meg. Pedig örülnék neki és valjuk be akárhogy kerül ki ebből a helyzetből ótvar nagy hülyeség az egész. Bekenni magát zombi maradékkal nincs idő és hiába egyértelmű/valószínű, hogy Nicholas van fölül és a képeken az ő beleit szaggatják kifelé, de nem takarhatja olyan mértékben, hogy ne kóstoljanak bele a ferdeszeműbe.
Úgy látszik, az Egyesült Államok nem tanult az afganisztáni példából. Akkor a mudzsahedeket fegyverezték fel a Szovjetunió elleni harcra, akikből utóbb Amerika legmegbízhatóbb ellenségei lettek, Omár molla és Oszama bin Laden vezetésével. Most az atv.hu számolt be arról, hogy a…..
hogyvolt Trónok harca 3x10 - Mhysa 2013.06.11 07:04:15
Az Ikreknél A Vörös Nász utáni percekkel nyitunk, Roose Bolton sztoikus ábrázattal nézi a várfalról, ahogy odalent irtják a Stark katonákat, remélem majd akkor is ilyen feje lesz, amikor az északiak cserébe kibelezik valamikor, mert ugye "az észak nem felejt." A mayhem képei elég…..
Cseljabinszk felett 20 km magasságban szétrobbanó meteorit lökéshulláma nagy kárt okoztott, többen megsérültek. Állítólag egy gyárépületbe csapódott be a maradványa. Nem találtak összefüggést az oroszországi esemény és az esti aszteroida találkozás között.  A…..
UPDATE: ÚJ BEJEGYZÉS A TÉMÁBAN IDE KATTINTVA OLVASHATÓMegteheti-e egy állam Európa földrajzi közepén, hogy hagyja bedőlni saját légitársaságát? Vajon a szűken vett gazdaságosság oltárán fel lehet-e áldozni egy olyan vállalatot, amely túl azon, hogy közvetve több, mint 25…..
Történt Szerbiában, hogy bizonyos Dalibor Topić nem tudta eldönteni, hogy piálni, karatézni vagy kirándulni szeret-e jobban. A karatista tréner a hozzá karatézni járó gyerekeket végül piásan elvitte kirándulni. Egy traktorral. Ő vezetett, a kölykök meg az utánfutóban. Afféle…..
Fj0d0r 2011.07.10 09:17:39
@picikisköcsög: Ha jársz Aradra nyilván ismerős a helyzet: a déva-temesvár kereszteződés előtt torlódik a sor. Ki az aki a sort kikerülve a bal oldali sávba kerüli a többieket és még neki áll följebb ha te jössz szembe a saját sávodba? Ki az aki miatt nem tudsz balra lekanyarodni mert nem adja meg az elsőbbséget? Ki az aki miatt satuznod kell körforgalomban? Ki az aki rendszeresen belekezd NECCES előzésekbe? És jó fej mert megköszöni, hogy beengeded? Az meg se fordul a fejedbe, hogy a kis manőverével nem csak a saját hanem többek között a te életedet is kockáztatja. Rendszeresen járok románba - igaz csak a határ közelébe - és amint átérsz a túloldalra az egy más világ: semmiből előtűnő lovas kocsik az éjszakába, az itteni videókban látható közlekedés biztonságot nagymértékben veszélyeztető technikai megoldások tömkelege, gyalogos átkelőkön hosszába keresztbe parkoló autók, tehén csordák az út közepén és hasonló finomságok. Szóval igen, azt hiszem elmondható az ottani viszonyokról, hogy balkániak. Igenis elmondhatjuk róluk, hogy bunkók, de mellette még iszonyú primitívek is.
Néhány nappal ezelőtt az amerikaiak letámadták Oszama bin Laden búvóhelyét, majd némi tűharc után kivégezték/lelőtték a hírhedt terroristavezért. Kathryn Bigelow filmterve ezért némileg módosult, hiszen az Oscar-díjas rendezőnő egy olyan produkciót tervezgetett, ami egy, az…..
Fj0d0r 2011.05.08 09:57:36
@Captain Hook: Nekem is vannak kétségeim az akcióval kapcsolatban, de te jó sok marhaságot hordtál össze.
- Küldtek másik helikoptert
- Különben se Blackhawkok voltak
- Persze, hogy eltüntetik a holtestet, ahogy a szovjetek anno Hitlert is szétszórták
- Az épületben egyetlen fegyverest lőttek le
- Az már csak a mese része, hogy iszlám szokás szerint felravatalozták(szvsz csak bebaszták a cápák közé)

Számomra inkább az a kérdés miért pont most(illetve sejtem, de had legyek elég naív ahoz, hogy ne értsem)? Biztos vagyok benne, hogy ha akarták volna évekkel ezelőtt végezhettek volna vele.
Nameg tényleg ellenállt volna? Nem mintha sajnálnám, de folyamatosan változik a sztori. Elég bénán hangzik, hogy egy karabéllyal és egy berettával hadonászik a rátörő kommandósokra.
Hogy annak is legyen mivel eltöltenie az időt, aki nem jön a ma esti találkozó megbeszélő találkozóra, kiteszek egy posztot mára is. Érdekes ellentmondás, hogy míg az autópályák fölötti nagy kijelzőkön rendszeresen hirdetik, hogy leállósávban csak vészhelyzetben álljunk meg,…..
Fj0d0r 2011.04.10 09:56:36
@AczélGyuribácsi: lehet hogy a konkrét példában szereplő autó relatív biztonságos helyen parkol, de a probléma amiről szól létezik. A leállósávban való posztolás, tolatás, igazoltatás ön és közveszélyes. Előbbi még nem is érdekelne mert ha ennyi eszük van nem fogom sajnálni őket ha kilapítják, de ártatlan élni akaró emberek életével ne szórakozzanak.
Thaiföld, Bangkoki Egyetem.  ..
Fj0d0r 2010.10.09 13:08:52