Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Creator DIT

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A nyomtatás már soha nem lesz a régi. A pixelszámok mellé megérkezett a rétegvastagság, a tonerek és tintapatronok világába begurultak a filamentek...
  Egy kicsit kibillentenénk a monitorok árnyékából a felsős fiúkat lányokat, hogy megismertessük, megszerettessük velük az alkotás, a kézzel készített tárgyak örömét. Ezért hamarosan meghirdetjük azt a programunkat, amelyre hívjuk őket fúrni, faragni, szabni, darabolni, szögelni, lézerezni, 3D…..
Mi mással tiltakozhatnál a lassan magunk mögött maradó szürke téli napokkal szemben, mint a színekkel? A szivárvány színei és izgalmas technikák, lehetőségek várnak a Creator festő termében. Nemrégiben ismerkedtünk meg Annie Sloan festékeivel és technikáival. Ha Te is kipróbálnád, ne fogd vissza…..
A Welcome Home blog írása..
Egyéni barkácsolásra, vezetett programokon való részvételre, előkészített tárgyak elkészítésére is felhasználható a Creator Nyitott Műhely ajándékutalványa. Karácsony közeledtével egyre sürgetőbb eldönteni, milyen ajándékot is választunk szeretteinknek...
  Nagy lelkesedéssel mesélünk a Creator Nyitott Műhelyről, miközben a számunkra már egyértelmű alapinformációkat elmulasztjuk megosztani. Ezt most pótoljuk most, több részletben megválaszoljuk azt a kérdést, hogy  …és akkor tulajdonképpen mit is lehet csinálni a Creatorban? ..
Adventi készülődés programok a Creator Nyitott Műhelyben:  Nov. 24. csütörtök 17-20, óra Különleges adventi koszorú készítés Ágival Nov. 26. szombat 10-12 óra, Rendhagyó adventi koszorú készítés Nórával Nov. 26. szombat 14 és 17 órától Különleges adventi koszorú készítés Ágival.....,  és még…..
…hogy a nyitás előtti NYITOTT NAPOK igazán jó hangulatban, mindent elsöprő flowban zajlottak a Creator Nyitott Műhelyben!..
  Elkészültek az első projekt mintadarabjai. A fadobozok két méretben készülnek majd, egymásba, egymásra rakhatóak, biztonságosan, fixen állnak helyükön. A nagyobbak iratok tárolására is megfelelő méretű, a kisebb minden apróságot magába rejt...
Creator Nyitott Műhely 3D világ 2016.10.02 22:40:32
A világ eddig is háromdimenziós volt. Ez minket mégis csak utóbbi években foglalkoztat, de csak akkor, ha így jelenik meg: 3DHa mozi, ha VR szemüveg, vagy ha nyomtató...
Creator Nyitott Műhely Bigyó... 2016.09.22 23:08:31
Íme egy eszköz. Gyerekkoromban órákon át nézegettem, tekergettem, próbálgattam… …, hogy rájöjjek, vajon mi lehet ez? Mi célból készítették? Mire használható? Soha nem derült ki, és apámtól is hiába kértem segítséget. Pedig ő vette...
Pinterest. #bestidea Beüt a vágy: akarok egy ilyet! Én is, én is! Én is ezzel a kellemmel, olajozott szervezettséggel akarom 4 perc 30 másodperc alatt azt szuper ötletes kütyü/eszköz/dísztárgyat! ctrl c  >>>>>>>>  ctrl v Még két három cseking, igen, igen, még mindig…..
  Szinte biztos, hogy ennek a kutyaháznak a lakója nem duhajkodva rúgta ki a ház oldalát...
Creator Nyitott Műhely BRÉKING! 2016.09.09 21:59:33
Egy eperfa hasáb volt az első, amelyen végigszaladt a Creator Nyitott Műhelyben frissen beüzemelt szalagfűrész...
Nem ritkán ez a vége az otthoni barkácsolásnak. Éppen csak egy lyuk hiányzik. A fúró tettre kész, a markolatra rögzített ember kellően elszánt és magabiztos, hiszen az előző négy lyuk is megvolt valahogy.A lyukasztásra szánt munkadarab is kissé imbolyogva, de megadóan várja sorsát keresztbefektetve…..
A minap asztalos ismerősünkkel beszélgettünk. A hamarosan nyitásra kész asztalos műhely berendezéseiről ábrándoztunk, amikor is minden eszköz, szerszám és  bútordarab olyan jelzőkkel vonult a listára, hogy alap, elengedhetetlen, minimum követelmény, kihagyhatatlan, nélküle nem lehet létezni…..
        A világ tele van kreativitással! Habzsoljuk a jobbnál jobb ötleteket, és hozzátesszük sajátjainkat. És tervezzük, hogy majd meg is csináljuk! Azután mégsem...
    Teszünk-veszünk a Mályva utcában. Készülünk, hogy rövidesen másoknak is legyen lehetősége tenni-venni, alkotni, kreálni ezt azt a Creator Nyitott Műhelyben!     Itt lesz az asztalos műhely. Ehhez azért még kicsit rombolunk, építünk, festünk, csinosítunk.     Annyira belejöttünk a  bontásba,…..
Creator Nyitott Műhely Szög 2016.08.26 23:20:50
   Szögek a szöges dobozból, amelyet óvoda után a nagyapámtól kapott speciális „szegverő sámliba” volt lehetőségem verni. Valóságos szögtársadalom kavarodott  a papírdobozban, amelynek csúcsán minden vitán felül a már-már facsavar kvalitásokat felmutató csavart szög helyezkedett el. Nem pusztán az…..