Regisztráció Blogot indítok
Adatok
madeinamerica

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tombol a nyár, amit mi sem jelez jobban, mint hogy visszatért a Ballers, az HBO könnyed nyári dramedy-je az NFL-játékosok és játékosügynökök „szürke” hétköznapjairól. A tovább mögött kissé spoileresen megy a ball so hard:  ..
Tíz hét megint nagyon hamar elrepült, ezzel az évaddal pedig –különös tekintettel a remekül sikerült évadzáróra - a sorozat végérvényesen ráfordult a célegyenesre. Tovább mögött spoileres a kontent...
Az első néhány bemelegítő jellegű rész után igencsak felpörögtek az események a sorozatban, az ötödik rész pedig annyira letaglózóra, katartikusra sikerült, hogy kénytelen vagyok elhagyni az eddig megszokott (bár az utóbbi két hétben egyébként is mellőzött) vicces hangnemet. Merthogy gyakorlatilag…..
Habár hatalmas meglepetések nem történtek, a második részben a status quó-t sikerült jó alaposan felborítani Westeros-szerte, lássuk először is, hogyan változtak meg az erőviszonyok, végül pedig honoráljuk a hét legjobbjait...
Azt hiszem sokat, sok helyen lehet olvasni a Trónók harcáról sokkal szakavatottabb szerzők tollából, úgyhogy úgy tervezem, hogy a továbbiakban az évad során igyekszem majd a leglényegesebb momentumokat kiemelni csak a GoT-epizódokból. A vasárnapi bemelegítő rész a végső WTF mellett leginkább talán a…..
Nem, úgy tűnik a TWD írói nem tanulnak a hibákból, és továbbra is a hatásvadász, béna cliffhangerek rabjai. Nem csoda, hogy ez után a félresiklott évadzáró után nem egy olyan kritikát lehetett olvasni, hogy talán itt az idő érzékeny búcsút venni a sorozattól. Tovább mögött spoilerestül jön az…..
A House of Cards körüli hype talán visszaesett az utóbbi években, a sorozat színvonala azonban aligha. A tavalyi párkapcsolati drámára fókuszáló szezon után idén a választások apropóján egy úgymond akciódúsabb évadot kaptunk, de természetesen Frank és Claire egyedülálló házastársi viszonya azért…..
Ez mégis mivót? Az idei évad második felében már nem először nem tudom eldönteni, hogy az írók egyszerűen komolyan gondolnak-e bizonyos jeleneteket, vagy esetleg ők maguk is jót derülnek azokon, és épp az a cél, hogy a néző kínjában sírva röhögjön. Erős idegzetűeknek tovább mögött spoilerestül.  ..
A múlt heti rész után némi optimizmus költözött belém a TWD kapcsán, mert végre kirajzolódni látszott valami érdemi plotline, érdekesnek tűnt, hogyan bontakozik ki az az új világ , amiről Rick hablatyolt korábban Karlnak, hogy jön létre egy új, de inkább a középkort idéző régi új civilizáció,és…..
Nem kicsit szégyellem, de csak nemrég értem a Community befejező 6. évadának végére, ami már csak azért is megmagyarázhatatlan, mert ha pár éve megkérdezik, hogy melyik a kedvenc szitkomom és „hipszter” hangulatomban vagyok biztosan a Community-t mondom. Disclaimerként megjegyezném, erősen elfogult…..
Mivel lehetne méltóbb módon ünnepelni a blog újjászületését/átalakulását, mint a tavalyi év legjobb sorozatainak rangsorával, így a 2016-os év második hónapjának végéhez közeledve?! Íme tehát a tavalyi sorozattermés krémje, természetesen a teljesség igénye nélkül, abból a 30-40 sorozatból…..