Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnnyfirpo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két zalaegerszegi diákot elkaptak a rendőrök, mert internetről vásárolt tudatmódosító szereket fogyasztottak – számolt be az MTI. A rendőrség növényi törmeléket talált az egyik fiatal ágyneműtartójában, ebből arra következtethetünk, hogy szintetikus kannabinoidot…..
johnnyfirpo 2012.02.24 10:49:21
@látjátok feleim szümtükkel: hehe, te most azt állítod, hogy a dohányzás okozta halálozás alacsonyabb, mint a kábítószerfogyasztásé? eddig kibírtam a sok hülyeséget hozzászólás nélkül, de ez kiverte a biztosítékot...
johnnyfirpo 2012.02.24 12:50:21
@látjátok feleim szümtükkel: Mondjuk, hogy pongyolán fogalmaztál, amit néhány hozzászólással később módosítottál.

Szerintem amúgy fogalmad sincs, miről beszélsz. A marihuána fogyasztása fiatal korban nem szed áldozatokat. Öregkorban sem amúgy. Ellentétben a dohányzással. Tehát, ha szerinted a dohányzás hatása akár hosszú-, akár rövidtávon kevésbé veszélyes a marihuána fogyasztásánál, akkor szimplán hülyeségeket beszélsz.
  Ha nem szereted Orbán Viktort, szeretned kell-e Simor Andrást? Pár szempont, mielőtt egy előkarácsonyi Fidelitas-partin lehazaárulóznak, vagy a Galamus csoport jótékonysági bankettjén beleszaladsz Vásárhelyi Máriába. A Fidesz új törvényt fogadna el az MNB-ről, ezt azonban…..
Amikor ilyen gusztustalan őszi nyálkás idő van, mint most, hogy a kutyát sem szívesen visszük ki futni, mindig eszembe jutnak azok az Ironman-aspiráns kommentelőim, akik egy-egy edzőtermes poszthoz nem mulasztják el megjegyezni, mennyire gáz, mennyire mű, mennyire utálatos, bezzeg a…..
johnnyfirpo 2011.10.21 23:39:08
@kilobike: én elsősorban bringázom, futni inkább csak télen. azért más egy kicsit a kettő, futni bármilyen időben lehet kint, azért biciklin szenvedtem már mínuszban, ott én is inkább a görgőt választom, ha nagy hideg van.
biztos vannak előnyei a benti futásnak, de engem semmi nem venne rá, hogy ne az erdőbe menjek. ja, és ha már budapest, akkor a belvárost ne vegyük számításba, de ott van pl. a normafa vagy a hhh
A demokrácia utolsó bizonyítási lehetőségét kapta Kaliforniában, a bennszülöttek ezekben az órákban saját kezűleg dönthetnek a marihuána legalizációjáról. Holnap reggelre kiderül, lesz-e forradalom a szavazófülkékben, sikerülhet-e erőszak nélkül aláaknázni beteg…..
johnnyfirpo 2010.11.03 10:11:26
@Vincenzo90: "Érdekes, bemegyek a kedvenc kocsmámba, az idióta szétszívott agyú füves kis lúzer jön oda tarhálni, senki más."

Érdekes, kimegyek az utcára, és csak a szétivott agyú alkoholisták jönnek oda tarhálni, akik aztán bemennek a kedvenc kocsmádba, és folytatják az agyuk elpusztítását.