Regisztráció Blogot indítok
Adatok
november13

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap nyílt napon voltam a fiam iskolájában. Két órát: egy olvasást és egy matematikát is végigültem. Reggel felkelésnél érezhető volt a feszültség, a szokottnál és bőbeszédűbb volt, s minden mondatán érezni lehetett már útközben is, hogy most nagyon koncentrál. Fontosak…..
november13 2014.11.21 12:05:52
@Mua@$$$=$$$: A nácizást analógiaként hoztam a ballibsizésre, mindkettő igazi balkáni szokás, skatulyázás, undorító másként gondolkodó(írhattam volna fidesznyikezést, azt sem szeretem)
A napközi nem csak azoknak van akik tojnak a gyerekükre, sokan két műszakban dolgoznak, és már Ők sem kaptak olyan alapképzést, ami alkalmassá tenné őket, hogy saját gyermeküket korrepetálják.Az iksola szerepe(szerintem) pont az lenne, hogy minden gyereket képességéhez mérten fejlesszen, és kihozza belőle a maximumot.Sajnos a szakképzés mai állapota valóban siralmas, de ezt nem hiszem hogy normális társadalmi párbeszéd nélkül(talán erre jött volna létre a nemlétező NER) , pusztán hatalmi szóval levezényelni...A vátesz politikusok időről időre kipróbálják elméleteiket, mi meg asszisztálunk, és szenvedő alanyai vagyunk.Ennek ellenére még itt sem a párbeszéd , a megoldás keresése folyik, hanem egymás cimkézése idaológiai alapon.Ez gáz.
november13 2014.11.21 12:21:02
@midnight coder: A stadion építés alapköve a cégek "önkéntes" felajánlása volt->TAO
Igazi vissza nem utasítható ajánlat.Persze életszerű, hogy minden cég a miniszterelnök háza mellé szeretne stadiont, nem a saját régiójába.Elvégre Ceaușescunak is kijárt.
www.atlatszo.hu/2012/10/08/tao-penzek-ii-felcsut-az-abszolut-nyertes/
november13 2014.11.21 11:45:29
@$$$=$$$: Szerintem ne menjünk el olyan irányba, hogy ballibsi, meg náci, stb.maradjunk a tényeknél.Ha jól tudom , pl matematikából heti két tanóra az átlagos, ami elég kevés.Persze szükség van a testnevelés órára is, de amíg funkcionális analfabéták tömegét bocsájtja ki az alapfokú oktatási rendszer, nem hiszem, hogy a rendben mennek a dolgok.Munkám során számtalanszor találkoztam olyan emberekkel , akik az eléjük tett kérdőívtől szabályosan megrettentek(tartalmától függetlenül)Ha a gyermek nem tanul meg tanulni általános iskolás korában, később behozhatatlan hátrányba kerül az élet minden területén.Sokan konteóként kezelik, miszerint a kormányok az alul-iskolázott tömegek manipulálására törekszenek, sajnos a mostani oktatáspolitika kivalló táptalaj ehhez.Arról nem is tudom , mit mondjak az ipari automatizálás korában, hogy szakunkásokkal kell feltölteni az iskolákat.Délkorra közismerten hanyatló kapitalista világrendet követ ,ott világelső a munkaképes korú lakosságra vetítve a diplomásak aránya(40%). Persze mi ebben is lehetünk forradalmár különutalok.
Belsőség Kedvenc könyved 2012.03.30 18:39:00
Nem tudjuk pontosan, milyen szempontoknak kell megfelelni ahhoz, hogy valakit fenék és csöcsvillantó hosztesznek tegyék meg egy kiállításon, de adnánk néhány szempontot a jelentkezőknek. Mindenekelőtt nem árt, ha valakinek közel tökéletes gömböt formál valamely fontos…..
Nagyon hevenyészetten tájékoztatják az ügyfeleket a hitelfelvételkor a biztosítások különös feltételeiről, és  kemény kifogásokkal szembesülhet az ügyfél, ha gond van.Tisztelt Zugügyvéd! A következő problémával szeretnénk Önhöz fordulni és kérni tanácsát!…..
Nagyon vicces hírt olvastunk ma a Guardianban: kérem szépen, az olasz állami tévé (RAI) hétfőn bemutatta Ang Lee Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című filmjét, amiben ugye két cowboy jön rá szépen lassan, hogy a bajusz és a kockahas vonzóbb, mint a kerek fenék és a csöcs.…..
Az RTL Klub jó előre beharangozott botránya holnap este a Fábry Show-ban beérik, a magyar polgári és prosztó humor Jay Lenoja a geci és a fasz szavakat is bevetette a műsor sikerének érdekében. Ráadásul mindehhez Tereskovát használták fel, aki ugye a Heti hetesben már…..
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..
Állítólag tüntető ováció fogadta Sas Józsefet a Mikroszkópszínpadon, amiért felfügesztett börtönre ítélték, vagy talán, mert mégsem kapott Kossuth-díjat. A Vasárnapi Bors szerint sokan be sem fértek a színházba, a közönség állva tapsolt, a politikai csasztuskák…..