Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valaki0123

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Menyét barátunk belefullad a füstbe amit a földszinti szomszéd összegrillez. Ha hátralépünk egyet, akkor teljességgel érthető a gondja, hiszen én is csak a sonkát szeretem füstölten, nem a lakást. Kedves Házmestermedve! A következőkkel kapcsolatosan szeretnék információt Öntől:Egy 120 lakásos…..
Valaki0123 2017.09.01 21:42:43
Spontán kilyukadt a hasában lévő tályog és 58 éves korában meghalt a beteg. Tisztelt Praxis!   Unokahúgomnak a helyi kórházban méhnyakrákot állapították, ahol a szövettani vételnél kivágták a húgyhólyagját .Azt hittük, hogy fertőzést kapott ezért úgy döntött,hogy a műtétet a SOTE nőgyógyászati…..
Valaki0123 2016.05.17 15:39:03
A rikitikitévik és rest of boysok féle őrvosi hozzáállás ami a pácienst,annak panaszait stb teljesen semmibe vevő,felelőtlen , "majd-ha -a -bíróság -műhibának- ítéli,-akkor -az- lesz -addig -meg- azt -csinálok -amit -akarok " arroganciával,nah ez az ami következtében többször kerültem már életveszélybe közvetlenül én magam is ill második gyermekem kishíján elvetéltem. Én pl gyógyszer allergia miatt,aminek felírása előtt még a gyógyszer tájékoztatója szerint is máj és vese vizsgálat lett volna szükséges,de sem ez nem történt meg,sem az egyre erősödő és szépen anafilaxiás sokk irányába erősödő tünetek nem voltak figyelembe véve . Feldagadt talppal,torokkal,szájjal saját lábon mentem kórházba ahol 3 órát ültem sorba,a vizsgáló orvos amint meglátott csak a gyógyszer nevét kérdezte ...Persze,én is tudálékos faszfej vagyok,de hála istennek tanultam funkcionális anatómiát,ezért tudtam hogy ez anafilaxiás reakció,és azt is hogy halál a vége ... Doki szerint továbbra is főtt rizst és vizet kellett volna fogyasztanom hiszen ez táplálék allergia ... A legutóbbi orvosi Nobel díjas húzás az volt,hogy az sztk nőgyógyásza kioktatott hogy honnan gondolom hogy terhes vagyok, mivel szoptatom 19 hónapos kisgyermekem. Ezt ismételgette csak ,miközben 6 hetes terhes voltam,görcsöltem és vérezgetni kezdtem röviddel ezután . Magánorvoshoz kellett mennem,kemény 10 ezrekért kezelt,leállította szoptatást,Utrogestánt írt fel,ágynyugalom stb. Görcsök elmúltak,magzat már szép nagy,de hetekig vérezgettem ... Tudálékos fasz vagyok,sőt mivel nő,gondolom faszszopó, de engem ez nem zavar,hiszen azt a tény nem én,hanem egy másik sztk nőgyógyásza állapította meg,hogy alapvető vizsgálatokat nem végeztek el az sztkban ,pl cukorterhelés be volt írva terheskönyvbe,de nem volt elvégezve ...Jah,istenem ez a sok idióta okoskodó hülye...azért én örülök hogy élek és a fiam is egészségesen napvilágot fog látni ,természetesen egy fogadott tündéri szülésznővel egy bababarát khban, csak hogy a szülésem alatt ne kelljen szembetalálkoznom ezzel a fajta mentalitással. Jó lenne Nyugat Európába agyilag elérni,de minimum az EU-ba ...
Valaki0123 2016.05.17 16:46:22
Én mint tudálékos faszfej,biztam a SZAKorvosban majd a háziorvosban hogy TUDJA mit csinál. Egy év anatómai alapján nem gondoltam hogy szakorvosnak,patikusnak ill háziorvosnak kellene lennem,én gyógypedagógusnak készültem :) A hozzászólásommal a felháborodásomnak adtam hangot - jogom van hozzá. Ha úgy érzed,te a cikkhez szólnál hozzá- tedd azt - ehhez képest Te is én kommentemre reagáltál,részben :) Jókívánságokat köszönöm.
Ha leírom saját történetem,lehet más hasonló esetben hasznát tudja venni,nem panaszkodni akarok,vagy bárkit hibáztatni,csak felhívni a figyelmet !
Tudod azért mentem el én is 6 hetesen nődokihoz,mivel első terhességem extrauterin volt,így nálam nagyobb a méhen kívüli terhesség esélye... persze ha doki egyáltalán tudomásul veszi hogy terhes vagyok...
A méhen kívüli terhesség tüneteit elmeséltem az összes ismimnek - egy kolléganőm ez alapján hívott mentőt az otthon összeeső éles hasi görcsöktől vonagló testvéréhez aki épp csak pozitívat tesztelt,de mint utólag kiderült ,már akkor perforálódott a petevezetéke,DE nem vérzett el,időben műtőbe került.
Jópár történet van meg a családomban,és azon kívül is.
Részvétem a családnak. Én elhiszem hogy igaz amit ír,mégha nem is pontos ,szakszerű ahogy leírja - engedtessék már meg neki . Egy távolabbi ismerős hölgy úgy halt meg,hogy túlsugarazták ,amitől méhrákja elmúlt viszont hólyagja is kilyukadt. E miatt halt meg. Ezt az orvosok is elismerték .
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!  Olyan döbbenetes esemény történt nálunk, ebben a dél-pesti üzletben, amire még most sem találom igazán a szavakat. Minden azzal kezdődött, hogy új részlegvezetőt helyeztek át…..
Köszönjük szépen Honvédkórház, soha többet nem megyünk feléd - csak ha maga Don Corleone tart pisztolyt a halántékunkhoz! Tisztelt Praxis!   Húgom 2016. február 26-án  pénteken 13.38- kor borzalmas deréktáji fájdalommal(saját mérce szerint 10-ből 7-es) jobb lábfej és lábszár zsibbadással…..
Valaki0123 2016.04.07 06:08:46
@Valaki0123: Én végignéztem hogy volt anyósom első műtét után sorban műtik ahogy szépen más gerincszakaszon is még súlyosabb sérvek jöttek ki. Ha egy mód van rá,el kell kerülni műtétet.Mondjuk én tudtam váltani fizikai melóról irodaira,és pénzem időm is volt alternatív gyógymódok igénybevételére. Minden sorstársamnak jobbulást kívánok!
Valaki0123 2016.04.10 17:43:11
@Braincelle: Persze,neurológus főorvos aki Margitban vizsgált,olyan papírt adott,amivel következő vizeletvesztéssel azonnal műtöttek volna ,mondta is,azonnal mennem kell műtétre,ne is hozzá jöjjek vissza.
Valaki0123 2016.04.10 17:44:53
@Braincelle: De ne kérd,hogy pontosan idézzem,az összes papírom már régen kidobtam,úgy döntöttem,nem vagyok beteg,nem fognak műteni,ezekre nincs szükségem.Együtt élek azzal az állapottal,amiben éppen vagyok.
A rövid válasz: igen. Ma Magyarországon legalábbis törvény tiltja a gyerekek bármilyen fokú fizikai fenyítését, az európai uniós törvényekkel összhangban. Bár a magyarok ezzel 2006-ban hivatalosan lemondtak arról a jogukról, hogy akár családon belül, akár az iskolában kiosszanak néhány pofont és…..