Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vágyak Világa

52 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meghiúsult webshopos vásárlás=szívás. Meghiúsult webshopos vásárlás előrefizetéssel=dupla szívás. Media Markt borzalom Mert hülye azért nem vagyok! Sziasztok! Megosztanám kis történetemet ezzel a "Nagyvállalattal". Konyhai eszközöket szerettem volna vásárolni. Fel is mentem az oldalra, ki is…..
Ritkán de mégis előfordul, hogy egymással akarnak kibaszni az emberek. Szexfórumokon és szexaprón megadják egymás telefonszámát. A dologban egy csavar, amikor a csajszi telefonszámát a pasija teszi fel több helyre. Nem exe, hanem pasija...
Mindig van friss és ropogós, ha a lemezét hallgatom. A minapi szösszenet is elég vicces. A beküldö történetként küldte "megismertem egy szép nőt" címmel. Talán összekeverte a fórumot a történetekkel.  Gondolom belehabarodott egy kurvába, de hát ez mindennapi történet...
Pár nyelven üzemeltetek pornó oldalakat, de az arab világ szempontjából az angol, a francia és az arab nyelvű oldalak a lényegesek. A muzulmán országokból elvileg tilos lenne a pornó lapozgatása, már ha hithű iszlám vallást gyakorló emberekről van szó...
Már annyian és annyiféle módon meglovagolták a Pokémon Go hájpot, hogy elgondolkoztam miért is nincs még egész estés Pokémon Go pornó egyetlen szexoldalon sem...
A szexoldalakon a felnőtt tartalmak rajongói által keresett tartalmakra vonatkozóan. Már párszor írtam arról, hogy nem igazán a klasszikus tartalmakat keresik. És mivel pénzből élünk, ezt az igény követni kell. Amennyiben követed, egyre jobban az extremitás felé tolódik el az átlag látogatói folyam.…..
Vágyak Világa 2016.08.06 09:43:18
@MogyiZozi: Nincs törvénybe ütköző tartalom, mert az moderálásra/törlésre kerül. Olvasd már el mit írtam: "Egyre keresettebb". Nem azt írtam, hogy egyre több van az oldalon.
Elnézve a hirdetési piacot a szexiparban általában három fajta hirdetés bukkan fel. Lehet a hirdető pornó szolgáltató, futtathat kurvákat vagy éppen fasznövesztő és faszállító szerekkel üzérkedhet. Mostanában több, természetesen klinikai tesztekkel és engedéllyel, de cégnévvel nem rendelkező "cég"…..
Subba Hétfő 2016.08.01 06:48:00
Vágyak Világa 2016.08.02 00:41:56
Eleve bosszntó, ha meg még pénzbe is kerül, akkor az utasból pláne könnyen előbőjik a sárkány egy repülőjárat átvariálásakor, és sajnos még csak nem is feltétlenül jöhet ki nullára belőle. Kivédhetetlen szitunak tűnő helyzet következik. Kedves Homár! engem a Wizzair többszörösen kiakasztott.…..
Pár hónapig nem volt érkezésem a blogban írni. Mindig volt valami, ami előrébb való volt, mint a magamnak való körmölés. A szextörténetek egyre inkább pörögnek és a fórum, meg az amatőr szexkép szekció is beindult. Egy rossz szavam sem lehet a nyári időszakra...
Tényleg elég nagy az Isten állatkertje. Transzvesztita egy napon keresztül tölti fel magáról az amatőr szexképeket. de vagy 30-40 darabot, aztán meg jön a hiszti, hogy szedjük le. Az a vicces, hogy magát illette olyan jelzőkkel, hogy már a kép címek is beszédesek voltak...
Ez most tényleg pornóipari állatság az amatőr szex legaljáról. Amikor a delikvens örömét leli abban, hogy az asszonyról készült képeket feltöltse egy amatőr szex oldalra, vagy egy oldal amatőr szexkép rovatába...
Vágyak Világa 2016.05.18 00:02:12
@MogyiZozi: Lehetséges, hogy kamuzik, de mivel a csaj egyértelműen tisztában volt a fotókkal és láthatólag nem ellenkezett így nincs okunk kételkedni benne.
Úgy néz ki, hogy a folyamatos változások rányomták a bélyegüket a pornó fogyasztásra is. Az ember azt gondolná, hogy szar helyzetben inkább pornót böngésznek az emberek, de a Matolcsy - Szemerey mutyivonal inkább kiborította az embereket. Akik inkább spórolnak az energiával, minthogy ingyenes…..
Pár napja felbukkant egy nagyon hosszú szextörténet, amelyet kénytelen voltam négy részre bontani. A leírtak nagyjából megfelelnek a pornófilmes forgatásokon megszokott menetnek. Erre még a pornós szomszédaim is rábólintottak. Egészen élvezhető és az oldal szempontjából újszerű szextörténet...
Van, aki nem bírja a kritikát. De akkor miért kérdezi meg a vevői véleményét? Neírdbeanevemet 4 napja jelentkezett nálunk ezzel a levéllel:  Helló Homár! A Rocky webáruházat merészeltem kritizálni a vevőelégedettségi kérdőívükben: Ügyfélszolgálat, tájékoztatás pontossága: 1Házhozszállítás…..
Mit csináljunk, ha a hibás terméknek nincs meg a doboza? Megtagadhatják a cserét vagy a pénzvisszafizetést emiatt? Lehet, hogy a blokk mellett a csomagolást is őrizgetni kell?  Kedves Homár! A lenti levelet küldtem ma a fogyasztóvédelem felé,  hálás lennék,  ha esetleg Ti…..
Amiért a legtöbb online pornó szolgáltatás (szexoldal) rendelkezik intelligens ajánló rendszerrel a keresések terén - vagyis ajánl teljes kifejezéseket a begépelt szövegrészletre - az nem más, minthogy a vezető keresések - vagyis trendek - értelmetlen szórészletek. Itt a LOL nem a vidámság…..
A maszturbáció nem csak egyénileg, hanem közösségileg is kezd divatossá válni. Elképzelted, amint ketten ülnek egy képzeletbeli nő előtt és önkielégítenek, mintha hármas szex lenne? Na ez pontosan így történik egy szexfórumon. ..
Relatív régen nem jelent meg új funkció a pornó oldalaimon, csak a régieket tartottam karban. Ideje volt egy kicsit fejleszteni az oldalon. Tegnap kiélesítettem az újítást, mert maga a szexfórum még hiányzott a repertoárból. Kíváncsi vagyok, hogy mivé fog fejlődni. ..
Amikor belekezdtem a pornóba az előző tulaj arról áradozott, hogy besokallt és megcsömörlött a tartalmaktól. Elege van a pornóból, nem akar szexoldalt üzemeltetni. Persze elkezdtünk kooperálni, hiszen ebben a szegmensben nagyobb tapasztalata volt, mint nekem. Meg is mutatta mit jelent az online…..
Alapvetően mi másért csinálná az ember a pornózást, üzemeltetne szexoldalakat, ha nem a haszonért. Aki kedvtelésből csinálja az hamar lehúzhatja a rolót. A pénzt viszont nem feltétlenül a látogatók hozzák, hanem a reklámok, amely ebben az iparágban a konkurenciát jelenti...
Nagyjából a márciust ezzel lehetne jellemezni: melegek, biszex pasik és álnők és reménytelen magamutogatók, Az elmúlt egy évben ennyire erőteljesen ez a réteg nem volt jelen a szexoldalakon. Ez nem csak a tartalom fogyasztásban és generálásban, hanem a reklám fogyasztásban is megmutatkozott...
A legtöbben azért kezdenek pornózni vagy webcam-ozni, mert amúgy nyomorban élnek. Ez nem jelent egyet az igénytelenséggel. Sokan vannak, akik viszont a középréteget gazdagítják, mégis igénytelenek. Na ők maximum csak webcam-re férnek fel. Már ha legalább külsőre rendben vannak. ..
Az emberek azt gondolják, hogy a falusi embernek nincs mit csinálnia, ezért a gyertya elfújása után kefél egy jót. Vélhetően ezért is egyre trendibb a szexoldalakon a falusi szex vagy tanyasi szex. Azért nem teljesen úgy, ahogyan gondolnád. A pornó rajongók nem állnak meg a szalmakazalban elkapott…..
Azt, hogy a DIGI-nél nagyon kell akarni az előfizetést, dacolni a nehézségekkel, töretlenül bízni a kábelek megérkezésében a sors kerekének fordulásában, de azt fogadjunk, hogy senki nem gondolta, hogy mindezek a gyötrelmek megérik, mert a cég a végén kárpótolja kitartó ügyfelét! Mondjuk nem túl…..
Vágyak Világa 2016.03.16 20:41:03