Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kackac

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Második egész napos ajánlónkban filmeket javallunk, sokat, vicceset, véreset és gagyit is, mindenki megtalálhatja a neki tetszőt.Napközben nem is annyira egyszerű válogatni, tulajdonképpen csak a filmcsatornákra hagyatkozhatunk. Az HBO 11:10-től egy magyar vígjátékot ad De kik is…..
Hétvégén a tévék kicsit jobban az ember kedvében járnak, no meg sporteseményből is több van, így az ajánló dolga is lényegesen egyszerűbb. A sport1-en 18:00-tól láthatjuk a Magyarország-Németország férfi kézilabdamérkőzést, amire ne tessék legyinteni, hogy "csak egy…..
comment:com Tévézni, másnaposan? 2007.01.01 15:00:00
Mit nézzünk az év első napján? Fogós kérdés, talán a falat, miközben magzatpózban szűkölve fekszünk az ágyban, és a csajunknak könyörgünk egy Advil-Nurofen kombóért, de ha ezen már túl vagyunk, és remegő kézzel letudtuk az első cigit is, akkor jöhet a távkapcsoló, no…..
Csakazértis sporttal kezdjük, ne nézzen senki semmit, csak a magyar-norvég női kézimeccset, egyrészt azért mert a világ legjobb csapatai közül rögvest kettőt kap, plusz ott van a férfi nézők számára el nem hanyagolható jónőségi faktor, tessen csak megnézni napicsajunkat,…..
Ha valami nagyon ostobán van kitalálva a Szombat esti lázban, akkor az a "szakmai zsűri". Tök egyértelmű, hogy csak dísznek lettek odaültetve, de ennek ellenére néha túl komolyan veszik magukat. Elmondani egy 59 éves csávónak, hogy szedje össze magát, mert pont…..
kackac 2006.11.20 21:28:14
Teljesen egyetértek a fővonallal: fájdalom volt nézni szegényeket + a zsűri elismerő szavait hallgatni ehhez + hogy vki, akár csak egy néző is azt gondolhatja ez alapján, hogy amit csináltak, azt táncnak lehet nevezni. Én is elgondolkodtam már rajta, hogy vajon mi alapján választanak "sztárt" (nem is tudom, melyik szó borzasztóbb, ez v. a celeb). Szerintem egy kicsit talán belegondolnak, talán még meg is nézik, hogy egyébként hogy mozognak, aztán ha elég népszerű, felkérik (mert ugye az is fontos, hogy ismert és kedvelt legyen épp, különben senkit sem érdekel, hogyan táncol). Azért gondolom, hogy vmilyen szinten utánanézhetnek a mozgáskultúrának, mert végülis miért ne számíthatnának rá, hogy egy profi úszónak és egy volt artistának van affinitása a tánchoz is. Persze, mint példáink mutatják, mégsem lehet erre számítani.
jamesz, teljesen egyetértek: nagyon meglepődtem, hogy Ágiék túlélték a 2. döntőt is. Olyannyira, hogy még sajnáltam is a Dukaiékat (és ez nagy szó), hisz ők most sokkal inkább táncoltak, mint múlt héten (akkor annyi volt, hogy a csaj rázta magát szexisen, a srác meg forgott körülötte).
Egyébként mindenki, aki csak Ágit és/vagy Somlót látta táncolni! Érdemes megnézni a többieket - leginkább Csonkára és Farkasházi Rékára gondolok, na jó, plusz Ungár Anikó, de ebben a sorrendben (teljesen függetlenül attól, hogy mit gondolok magukról az emberekről, ha egyáltalán, mert ők legalább táncolnak, kifejezetten jól). Annak egyébként külön örülök, hogy, mint az előzőben, most is van egy középkorú nő a csapatban: valószínű, hogy az érettséget igénylő táncokat ők jobban táncolják, mint egy huszonéves (igaz, ebbe meg a sorsolás esetlegessége szól bele: Ungár A. jól megszívta volna, ha argentin tangó helyett ő is jive-ot húz... így viszont egész jó volt).
Én az előzőt csak félig-meddig néztem, inkább a végét, de ezt a mostanit már most kiismertem, ezért tán nem lesz túl izgalmas. Tök egyértelmű, hogy a fent említett három emberke lesz az utolsó három versenyző, és ha csak vmelyik pár meg nem táltosodik, sztem a Csonkáék nyerik meg (ők most azok, akik az előzőben Zsédáék voltak) - legfeljebb a Farkasházi-Angyal páros szoríthatja meg őket.
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..