Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pipicombi

14 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol marad a bukósisak? YouTube-on találtam..
pipicombi 2010.10.25 22:43:14
@dukeekud: hihetetlen vagy, ez ilyen tipikus örök elégedetlen komment volt. szerinted hány kutya tud biciklizni? ez így is hatalmas teljesítmény tőle, így is éppen eléggé egyensúlyoznia kell.
OurFashion Extra menő a szőr! 2010.10.25 07:32:00
Ezt bizonyítja a Hilary Rhodával készült fotósorozat is az orosz Vogue novemberi számában. Hilary Roberto Cavalli, Chloé, Céline és Ralph Lauren cuccokban pózolt. A modell gyönyörű és tökéletesen azonosulni tudott a szettekkel, amiket Brian Molloy állított össze…..
Tegnap már a Facebook rajongóinkat tájékoztattam arról, hogy Jennifer Lopez és hipercuki ikrei a Gucci reklámarcai lesznek. Egészen konkrétan a Gucci vadonatúj gyerekruha almárkájának az arcai, amely bevezetésének részeként egymillió dollárt is adományoznak az UNICEF egyik…..
OurFashion Napi kedvenc: Pompomruha 2010.10.17 07:21:00
Édibédi, cukimuki, kjút és lávli. Minél tovább nézem a képeket a lenti pompomruháról, annál idiótábban gügyögök, hiszen tényleg annyira bájos ez a darab. A Someday New York Etsy oldalán talált ruhán a legkülönbözőbb színű és méretű fonállabdák vannak és egy olyan…..
Legalábbis Carine Roitfeld stylingja szerint. Terry Richardson fotózta le napjaink legismertebb plus-size modelljét Crystal Rennt a Vogue Paris számára amint épp tintahalat töm a szájába, spagettibe markol, sonkát szel, csirkecombot szopogat vagy épp hurkát tűz a…..
pipicombi 2010.09.30 13:34:22
Ő az: 1.bp.blogspot.com/_5gXEbt54USE/S-NW2Kk__cI/AAAAAAAAAJ0/fLg9v0sh0XY/s320/crystal-renn-6.jpg
Ő tényleg elég husi.
És szerintem a képek is undorítóak, meg a pulcsik is.
Korábban már láthattátok a blogon a USE idei őszi-téli kollekcióját, most pedig következzen Konsánszky Dóráé. A Syntony névre hallgató kollekció hűvös színeivel és különleges anyaghasználatával szippant bele sajátos világába. A kabátok és zakók buggyos ujjába…..
"Szeretném megosztani veletek hétvégi kutyám (sajnos csak hétvégente látom), Brúnó egyik gyerekkori képeit. Itt még 3-4 hetes, éppen tele pocakkal piheni ki az ujjrágcsálás fáradalmait. Ajánlom figyelmetekbe a Brúnó második képén a ráncos szájat, a kéztartást és a…..
pipicombi 2010.06.22 15:09:32
Tegnap 4 ismerősöm ajánlotta, hogy legyek tagja Facebookon, az "én már voltam szerelmes egy cipőbe" csoportnak. Úgy tűnik ismernek... Mára nem egy cipő jutott szerelemül, hanem egy beauty anyag a párizsi június-júliusi Vogue-ból. Az Iselin Steiroval készült 6 oldalas…..
A képen látható Alyona Osmanovát -aki szerintem teljesen normálisan, egészségesen néz ki- ugyanis így szerződtette a Ford modellügynökség 'dundi' divíziója, a Ford+.Van pár indulatos mondat a tarsolyomban arról, hogy ha ő már plus size, akkor a normális testtömegindex…..
pipicombi 2010.05.17 21:29:04
@Sárgakiskacsa: nem tudom. valahogy soknak tűnik az a 71 centis derék. az enyém 63 cm és olyan vaskosnak látom. úgyhogy elképzelem, hogy milyen lenne még plusz 8 centit hozzáadni.
Style & Budapest Mary, 24 2010.04.27 10:40:00
Fotó: Kirschner Anna (http://www.annakirschner.com) napszemüveg: bolhapiacsál: Tally Weijlblézer: Terranovablúz: Jeans Clubfarmer, táska: H&Mcsizma: Leonardo (lehúzódott slicc: ajándék a jókedvért :D)..
A Women'Secret 2010-es tavaszi/nyári fürdőruha kollekcióját hozta napvilágra pénteken. Természetesen a kollekcióban helyet kaptak a pasztel színek és a kék-csíkos matróz darabok is. A babakék strandruha nagyon tetszik, és a batikolt egyrészes fürőruha is. Nőies, de izgalmas…..
pipicombi 2010.04.18 10:12:39
@0rshee: Nem, szerintem nem nádszál vékony, nekem is kb. ilyen alkatom van, és utálom.
Hencz Petiről már sokat hallottam, de csak a List Magazine-ban megjelent Kepp Showroom-os fotósorozata után keveredtem el a honlapjára, ahol már az első oldalon elég sokáig elidőztem, mivel teljesen beleszerettem a nyitóképbe. Hamarosan írtam Petinek, aki megoszotta velem a kép…..
A korábbi bejegyzésekben elsődlegesen általánosságban beszéltem a sportfogadásról. Átfutottam, hogy mik azok a tévhitek, ami a legtöbb sportfogadóban élnek. Kifejtettem, hogy melyek azok az alapvető hibák, amiket a sportfogadás során el kell kerülni a hosszú távú sikeresség…..
Az utóbbi hetekben jelentős előrelépéseket sikerült tennem sportfogadás ügyében. Ami talán a legfontosabb, hogy a hatékonyabb fogadás érdekében a sportfogadó-tőkémet két fogadó oldalra osztottam el. Ennek segítségével képes vagyok minden hétvégén a két iroda által…..
Ad addict Üres üvegek 2009.10.31 14:04:00
Mindannyian tudjuk, hogy környezetünk védelmének érdekében az üres üvegeket nem a szemétbe kellene dobnunk, hanem a kihelyezett gyűjtőkbe. Sajnos azonban a legtöbb ember nem veszi a fáradságot, hogy elsétáljon odáig, s ez bizony hatalmas károkat okoz. Éppen ezért valamit ki…..
Ad addict Az utolsó szelet 2009.10.26 10:11:00
Nemrég ráakadtam pár Pizzetta printre a dél-afrikai Ogilvy-től. Nagyon szépen kivitelezettek a képek, rendkívül ötletesek és figyelemfelkeltőek. Mondjuk könnyen elképzelhető, hogy a Hófehérkés plakát előtt könnyebben elsétálnának az emberek, gondolván, hogy ez egy dvd…..
Ad addict Dulux 2009.10.24 13:54:00
Következzen egy Dulux kampány. A készítője Rob McLennan, aki már számtalan díjat zsebelt be eddig (21 oroszlán, 5 grand prix, 6 arany).Szerintem nagyon ötletesek a reklámok. A szlogen: "Any colour your can think of.", azaz "Bármilyen szín, amit csak el tudsz…..
Némi szünet után ismét jelentkezem - ezúttal a Save the Children alapítvány kampányával.Az alapítvány a gyermekeket vette védelmébe, s olyan témákra fókuszál, mint a szegénység, a betegségek, az oktatás és a különböző vészhelyzetek.A jelenlegi kampány jelmondata: "We…..
pipicombi 2009.10.23 14:43:15
Ad addict Duracell nyuszik 2009.10.12 18:10:00
Én alapvetően nem szeretem a Duracell reklámokat. Kifejezetten idegesít, ahogy az a hülye rózsaszín nyúl pörög az extra hosszan tartó elemtől. A mostani videót sem akartam megnézni, majd észrevettem, hogy egy Ogilvy ügynökség készítette, ők pedig általában nagyon jó…..
Ad addict Playstation 3 2009.10.09 22:00:00
Egy gyors post a Playstation 3-nak.Itt is leginkább a kivitelezés, a megoldás tetszik, szerintem nagyon szép képek. (NE a tartalmát nézzük.)Egy kis érdekesség: az első képen a játékos srác Jeanne d'Arc-on segít (ő a bal oldalt fekvő LÁNY - én is hosszas vizsgálódás után…..
Ad addict Visítozó férfiak 2009.10.09 22:18:00
Ez a kedvenc Heineken reklámom. Akárhányszor nézem, mindig jókat kuncogok rajta. :) Már biztosan sokan látták, hiszen már nálunk is megy a tévében, de azért a biztonság kedvéért kiteszem, mert annnnyira jóóó. Szerintem ezt nem is kell magyarázni.(Kedvencem a világoskék inges…..
Ad addict Coca-Cola 2009.10.09 21:29:00
És most következzen a jó öreg Coca-Cola. Bizonyára emlékszünk a Happiness Factory reklámokra. Nos, ez a Coke Zero reklám hasonló stílusú, ugyanúgy animálva van a kis filmecske, nagyon hasonló karakterekkel. Hogy őszinte legyek, maga a történet nem egy nagy szám. Eső, vihar,…..
Ad addict Merész óvszerreklám 2009.10.08 22:58:00
Megintcsak egy hű.Most találtam rá egy spanyol óvszerreklámra, melyet a La Condoneria nevű óvszerbolt készíttetett. Muszáj kitennem.Lehet, hogy csak én vagyok konzervatív, a spanyolok meg abszolút nem, de ez szerintem eléggé merész. Ok, hogy valószínűleg a fiatalabb korosztályt…..