Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eagleszem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ad 1. Először is, hadd gratuláljak a Zuwachshoz (mi, svábok csak így mondjuk). Szaporodjon, sokasodjon a Magyar ezekben a nehéz órákban. Felőlem akár keverék is lehet, csak neveld jó magyarnak. Persze az europid-keresztyén vérvonal mindig örömtelibb IMHO, de most nem ez a lényeg. A…..
Kedves Szilárd! Remélem, nem veszed rossznéven, hogy tegezlek, bár én vagyok az idősebb, amúgy ezt nem tenném, mert Te vendéglős vagy, én pedig vendég és ebben a relációban illendő egy bizonyos udvarias távolságtartás. Mégis közvetlenebbül szólok Hozzád, mert a neten így…..
90 Enya - Orinoco Flow (Sail Away) 2010.09.27 08:55:00
Év: 1988 Nemzetiség: ír Legújabb zenei posztunk régóta fennálló hiányt pótol. Enya (eredeti nevén Eithne Patricia Ní Bhraonáin) hamar rájött, hogy szólóban is megállja a helyét, hiszen valóban képzett énekes és zeneszerző, valamint az angol mellett latin, ír gael, kymri,…..
retro gastro Paprikás kifli 2010.02.15 07:18:00
A paprikás kifli hűségesen kísérte végig a ’70-es évek iskoláséveimet. Egyszerűen finom volt a maga egyszerűségével. Édesanyám naponta szorgalmasan csomagolta nekem iskolába a szalámis szendvicseket, amiket én tudta nélkül szorgalmasan cseréltem el osztálytársaimmal a…..
év: 1985-1988 (Magyarországon később) nemzetiség: NSZK A modern, napnyugati kórházsorozatok alapja.  Kezdeti sikerét csak a később induló Dallas bírta a kora-90-es évek Magyarországán túlszárnyalni. Aztán kissé feledésbe merült, ezért szükségét éreztük egy átfogó…..
Év: 1996 Korábbi romantikus posztunkból bár lehetne még sokat írni, egy ennyire alap szerelmes szám önmagában is megállja a helyét. Akkoriban a „tiltott” szó kb. annyit jelentett, hogy magunknak ismertük be legnehezebben, hogy bizony belezúgtunk a csajba, de rendesen…..
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..