Regisztráció Blogot indítok
Adatok
H.Stoichkov

0 bejegyzést írt és 258 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Josep Maria Bartomeu nyilatkozott a Diarionak...
H.Stoichkov 2020.04.01 23:16:08
@DISTANTxTHUNDER: Szerintem zárt kapus meccset nem egy klubvezető sem akar a spanyoloknál. Nálunk nagy a bevétel arányában a jegybevétel, zártkapus meccsel az nincsen, cserében fizetni kell a játékosok teljes bérét. Az lehet, h mondjuk zártkapusnál csak a bár 2/3-át fizetik, de ez meg a játékosoknak nem fog tetszeni.
Különös pletyka látott napvilágot a Cat Radioban...
H.Stoichkov 2020.03.04 20:54:42
@kritizator: Bocs, de ennél bénább kommentet... itt sosem lesz bl győztes... hol lehetsz abban biztos, hogy az leszel??
A Barcelona hivatalosan bejelentette az átigazolást...
Carles Aleña kölcsönbe a Real Betishez kerül a szezon vegéig...
H.Stoichkov 2019.12.27 22:49:03
@Robi71: Mondjuk 30 év torkos szopás után várható volt, hogy egyszer végre magukra találnak a bajnokságban... bár ezt 20 éve várja mindenki :) szerencsétlenek az egy szem bl-n kívül 30 év alatt csak csicska kupákat szereztek. kijárt már nekik pár jó év.
Az ESPN klubon belüli információi alaján a FC Barcelona Arturo Vidalt biztosan nem engedi el ezen a télen, azonban Ivan Rakitic távozása a levegőben lóg. ..
A Barcelona folyamatosan a jövő csapatának kialakításán dolgozik. A katalánok többek között három extratehetség teljesítményét veszik gorcső alá a szezon folyamán. ..
H.Stoichkov 2019.09.13 19:48:51
@Robi71: Dembelében még igazad van, de Cou az egyik legjobb, húzó ember volt a poolban az lesz máshol is, csak nálunk faszakodta el Ernő.. ez lesz Grizivel .. az a mázlink eddig, h a real nagy ívben szarik a bajnokságban, az atleti meg kifosul. egy szorosabb bajnokságban és azt se nyernénk így
H.Stoichkov 2019.09.13 20:49:40
@Nagybarcelona: Ugyanúgy látjuk... basszus de jongot el is felejtettem... egy normális edzőnél egy suarez, grizi, messi, dembele, cou, de jong 6-ossal, plusz ters stegen, pique, alba, lengelet... 3as hátul... és a keret maradéka... busi, vidal, rakéta, semedo, roberto.. basszus. világverő csapat lenne
Minden a Camp Noutól távol lejátszott mérkőzés gyakorlatilag egy kínzással ér fel Ernesto Valverde edző irányítása alatt. Ha a csapat kimozdul a komfortzónájából, általában kellemetlen meglepetésekkel szembesül...
Egybehangzó katalán sajtóértesülések alapján a Paris-Saint Germain csapatának és az FC Barcelonának nem sikerült dűlőre jutniuk a brazil klasszis vételárával kapcsolatosan, emiatt a katalán klub elvetette a korábbi játékosának a visszatérését. ..
H.Stoichkov 2019.08.31 12:00:14
@PBence20: Mondjuk, ha szerinted Alena előrébb van a láncban, mitn Arthur vagy de Jong, akkor fuss neki újra... Alena jelenleg kb, a 3 fős középpályán a 7. sorban... Busi, Raki, De Jong, Vidal, Sergi...tuti előtte vannak, de Arthur is sanszosan.. konrétan jelenleg létszám feletti
Az FC Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu vasárnap délután a 40. alkalommal megrendezett Congreso Mundial de Peñason a szurkolókhoz intézett beszédet. A katalán klub első embere elsődlegesen megköszönte a rajongóknak a csapat felé tanúsított hűségüket, majd a következőképpen folytatta. ..
A fiatal jobbhátvéd a 16-os szerelést viseli majd, amelyet előtte többek között Xavi Hernández és Sergio Busquets is hordott. ..
H.Stoichkov 2019.08.03 17:22:55
@Robi71: annyi most is van, de tudom mi a gond...de ha csak 4 lenne az se érdekel...amennyiben nyer a csapat.
H.Stoichkov 2019.08.03 17:47:47
@Robi71: őket miért nem? nem azok? :) szerintem semennyire sem ezen múlik a siker hosszútávon, a real 5 év alatt 4 bl-t nyert, és kb nem volt saját nevelésűje
H.Stoichkov 2019.08.03 19:35:58
@Robi71: Oké, de nálunk meg messi, busi, pique, sergi robi, alba is ilyennek számít
Az ESPN klubon belüli forrásai szerint a Barcelona idén nyáron prioritásként állította be Philippe Coutinho értékesítését, azonban aggodalomra ad okot a vezetőség körében, hogy ezidáig egyetlen ajánlatot sem kaptak a játékosért cserében. ..
H.Stoichkov 2019.07.31 19:20:17
@PBence20: Akkor inkább tartsuk meg.. ha sikerül eldurrantani és neyt megvenni.. akkor azért nagy kérdés lesz, h mit csinálunk 5 játékossal, 3 posztra..
A Zenit elnöke, Alexander Metvedev a Fontanka portálnak megerősítette az orosz érdeklődést a szélső iránt, és a tárgyalások jelenlegi állapotába is betekintést engedett. ..
A 21 esztendős játékos missziója, hogy a legtöbbet hozza ki az edző által kapott játékpercekből. A barcelonai első csapatba vezető útja hosszú és megerőltető volt. ..
H.Stoichkov 2019.07.28 17:40:32
@PBence20: hagyd már ezt a xavi simonst, tavaly is agyfaszt kaptam, h a fél blog kb. már betette volna a kezdő felnőttbe, mert tud cselezni. ráadásul olvastad? 100 ezer eurót kért már most... ki a faszt érdekel
Az FC Barcelona végül Júnior Firpót választotta Jordi Alba tehermentesítésre és jövőbeli utódjának. A két klub rövidesen tárgyalóasztalhoz ül a játékos klubváltásával kapcsolatban. A katalánoknál elkezdődött az előszezon, égetővé vált a lyukas poszt mihamarabbi betömése. ..
Kia Joorabchian újfent nyilatkozott a francia RMC-nek Philippe Coutinho helyzetével kapcsolatban, és szeretné, ha a katalán klub világosan letisztázná az ügyfelével kapcsolatos terveit...
Az FC Barcelona péntek délután a hivatalos honlapján tette közzé, hogy aktiválta Antoine Griezmann 120 millió eurós kivásárlási záradékát. A francia támadó 2024. június 30.-ig érvényes szerződést szignózott, és a kivásárlási árát 800 millió euróban határozták meg a felek. ..
H.Stoichkov 2019.07.13 11:36:10
@MagicBarca: Ez mind szép, Ney nincs itt és, ha jön csak úgy, h cou v dembi, vagy suarez vagy akár kettő megy
H.Stoichkov 2019.07.13 12:13:45
@kritizator: bazz tényleg, Ernő..akkor mindegy.. az egy alkalmatlan barom
Josep Maria Bartomeu elnök a tagnapi sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy felvették a kapcsolatot az Atlético Madrid csapatával Antoine Griezmann szerződtetésével kapcsolatban, azonban a madridiak nem mutatnak hajlandóságot szóba állni a Barcával, és a Atlético ezt közlemény formájában…..
H.Stoichkov 2019.07.06 21:30:11
@DinhoR10: Annyi közük van, h mi nem egyben akarjuk letenni a zsét, ezért kell velük egyeztetni
Az Internazionale csapata a Barcelona középpályásával, Arturo Vidallal erősítené meg a keretét. A transzfer létrejöttéhez az olaszoknak először túl kell adniuk a nemkívánatos személynek nyilvánított Radja Nainggolanon...
H.Stoichkov 2019.07.05 21:36:40
@Pál Bence: lol a kezdő.. busi és rakéta vmint a felsoroltakból egy. :)
Egybehangzó francia sajtóhírek szerint a PSG, a Bayern München és a Liverpool csapata is kacérkodik Ousmane Dembélé megszerzésével, de a katalánok jelenleg hallani sem akarnak a szélső távozásáról, és a játékos sem dobta be a törülközőt. ..
H.Stoichkov 2019.07.03 20:33:28
@SzaboJ2252: ezzel a 4 támadóval kapnánk vagy 5 gólt :)
Az FC Barcelona és a Celta Vigo csapata az utolsó simításokat végzik Denis Suárez klubváltásával kapcsolatban. Akár már vasárnap egymás kezébe csapatnak a felek...
Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Barcelona Neymart és Antoine Griezmannt is megpróbálja szerződtetni ezen a nyáron. Griezmannal kapcsolatban egyszerű dolga van a klubnak, csupán a július elsejétől lecsökkenő kivásárlási árát szükséges aktiválni. Neymar visszaszerzése azonban bonyolult…..
A sajtó folyamatosan Neymar potenciális visszatérésével van tele, nem múlik el nap anélkül, hogy a brazil klasszis felbukkanna valamelyik újság címlapján. A transzfer magvalósulásához a játékosnak azonban jelentős áldozatokat kell hoznia. ..
H.Stoichkov 2019.06.23 19:32:44
@DISTANTxTHUNDER: Mondjuk amíg ernő itt van, bl-t úgy sem nyerünk, ergo bajnokságra jó mindkettő :)