Regisztráció Blogot indítok
Adatok
444 (törölt)

0 bejegyzést írt és 342 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi betevő: "Az ember sosincs igazán egyedül, ha vele van a gumikacsája." (Douglas Adams) (bocs :DDD) ..
444 (törölt) 2008.10.25 23:05:15
444 (törölt) 2008.10.25 23:07:54
Az Almássy teret azóta lebontják, hol lehet ezentúl majd egy jó ízűt üvöltözve szakítani? Jó, hogy vége a nyolcvanas éveknek, és nem jön újra el.  Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek egy rövid kapcsolat gyors szakítását, ahol a pasit legkevésbé sem…..
Hazaviszi a lányt bemutatni az anyjának, majd a helyszínen kitalálja, hogy mégsem szerelmes, és még a búcsúszexet is megtartotta magának. Szó szerinti fiúszopat-lányszív.  Kedves Szakítós!  Úgy tűnik eljött az idő, most már én sem halogathatom…..
Meddig van nyitva egy bolt? Mert nem mindegy, hogy nyolcig, kilencig, vagy sokáig, rámehet egy egész kapcsolat.A kép innen van. Érdemes kattintani.Sziasztok!A dolog sok éve történt. Felállás: leányzó 28 éves, a pasi, azaz én 30. Együtt vagyunk szűk 4 éve, együtt élünk több mint…..
Egyszer nekünk is lerobbant a busz egy vizsgára menet, mégsem lett belőle hosszú távon gondolkodós sörözés. Mondjuk jobb is, mert csúnya bukás a sztori vége.       Hello!   Tudom, hogy nem lehet sikeres az, aki vonaton ismerkedik, de én egyszer megpróbáltam.…..
444 (törölt) 2008.09.29 06:57:27
444 (törölt) 2008.09.29 07:20:41
Vasárnapra egy szép poszt szakítással, szerelemmel és nem-értéssel, meg egy kokszoló fiúval, akit mindig megvertek a helyi diszkóban, de szerencsére nagyra pumpálta magát. Kedves Szakítós! A külső nem minden - mondom magamban mindig, ha eszembe jut ez a néhány évvel ezelőtti…..
Valahogy a kapros-túrós lepény miatt azt hittem, hogy fake a sztori, de annyira jellemző ez a vállalkozó kedvű férfiakra. Miért próbálják a férfiak a lehetetlent kísérteni, és egyszerre mindent akarni? Feleséget, gyereket, szeretőt, céget, szeretőt, kolléganőt, szeretőt,…..
444 (törölt) 2008.09.27 21:12:24
Dövan · alaverzum.blog.hu 2008.09.27. 21:00:39
Nem hinném,hogy az a cél,hogy Téged szivasson, inkább sztem csak rosszul kommunikálja amit akar. :)
444 (törölt) 2008.09.27 21:24:57
Dövan · alaverzum.blog.hu 2008.09.27. 21:21:52

Normálisabb normálisabb, én is körül vagyok véve normálisakkal,de ált a fiúknak a hülyék kellenek akikkel nem lehet úgy bánni minta normálissal. (ahogyan viszont)

jó éjt én is L.
Sziaszotk csajok és urak:)
Kedves férfiak, mi a legjobb megoldás egy csaj felszedésére a buliban? Bizony, a verekedés. Muhaha. Volt már egy sikersztorim az aranyló húslevessel és az önszopó pasival (üzenem a kedves kommentelő bandának, hogy nem volt fake, sőt...) No, a templomos pasikat összeszedő posztoló…..
Ma délután egy dolog biztossá vált: október 1-jén verespálnéval a kezünkbe foghatjuk az Első Szakítóskönyvet, amit már többször beharangoztunk nektek. A könyvet itt lehet megrendelni olcsóbban. A könyvbemutató kedvenc helyünkön, a Parázsban lesz. Mondhatni, óriási…..
Ma úgy látszik a szexolimpia Usain Boltjaival van dolgunk, akik nem figyelnek a barátnőjükre, de miért nem? Srácok, csak egy kicsit tegyétek már oda magatokat, ne maszatoljatok.   Mivel minden vég valaminek a kezdete is egyben, ennek jegyében leírnék egy  szakítós…..
Egy elszalasztott nagy szerelem úgy látszik jobban fáj, mint egy rosszul végződő megélt. Vagy nem? Meglátni és megszeretni, Na ez az, ami nem mondható el rólunkJ Életem leghosszabb kapcsolatán (durva fél év) és egy orrcsonttörésen voltam éppen túl 6nappal, mikor egy…..
Mostanában sok volt a hosszú ömlengés, úgyhogy jöjjön most egy pofonegyszerű, amiben magyarázatot kapunk arra, hogy miért is olyan fontos modell a Maslow-piramis. 1 hete utaztam vidékre busszal, 10 perccel indulás előtt még be szerettem volna jutni a 2betűsbe, amikor odajött…..
Ez tényleg így van: ha egy év nem elég, lapát. A nő szempontjából. A fiú szempontját is meg lehet érteni, mert igenis lehet rettegni a házasságtól, az együttéléstől, és attól, hogy egy szép napon erre rákérdeznek. Technikai dolog: a lánszopat, fiúszív címkét tettem be, de…..
A srác egyszerre több nőt futtatott, plusz rabolt is, így előbb a csajokat vesztette el, majd a 4,5 éves börtönbüntetését tölti. A lány iskolába járt, a fiúnak így mindenre maradt energiája. Kedves Szakítós blog!   Nagyon friss olvasója vagyok a blogotoknak és azt hiszem…..
Ezt is az archívum túrása közben találtam, még karácsonykor küldték, amikor sírtunk, hogy nem hisszük el, hogy senki sem szakít az ünnepek alatt. Hát lássuk, milyen a szeretet ünnepének értelmezése a szakítósblogon.  Innen loptukSziasztok!Nos nekem is van egy kis…..
A valaha volt legőszintébb mondatot kaptuk olvasónktól: "Boldog korai huszonéves kor, tele felelőtlenséggel, és mosolyért kapott pinával". A mosolyért kapott pinára verses kötetet lenne érdemes összedobni. Egy egyetemi közegben nem is lehet durvább szakítóok Woody Allen…..
A tegnapi ígéretünkhöz híven sikerült úrrá lennünk a belépési problémák túlnyomó többségén, ezért ma már egyáltalán nem, vagy legalábbis jóval kevesebb alkalommal tapasztalhattatok fennakadást a szolgáltatások menetében. Amennyiben mégis problémába ütköztök a…..
444 (törölt) 2008.09.09 11:47:42
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
Valamiért az életemből kimaradtak a súlyosan buta lányok, akikkel hegyeket lehet elmozgatni. A netes társkeresésről már annyiszor elmondtuk a véleményünket, mint egy sportkommentátor az olimpián, hogy a magyarok ellen csalnak. Average Joe kutatása jó tapasztalat azok számára, akik…..
Hisztérikus hangvételű telefont kaptam, mely szerint mindenképpen nézzek rá a levelesládámra, mert ott aztán olyan van, hogy. Hogy mi? Hát egy pina! Nézzük csak, mit ír nekünk Jim koma:Szervusz!Bár tudom, hogy épp a Szigeten vagyol, azért gondoltam megosztom, ma (08.14.) mi esett…..
444 (törölt) 2008.08.15 14:49:28
megb@szám a csajt.
Veszélyes vizekre evezett a levélíró, amikor elmeséli, hogyan esett két szék közül a pad alá, és a kommentelők véleményét kéri. Nem lesz benne köszönet: nem bírt várni az egyik csávóra, ezért összejött egy másikkal, mi több össze is költözött vele, de hozzámenni nem…..
444 (törölt) 2008.06.19 18:08:02
Dövan:
Sz@r az msnem sajna, azért nem jelentkezek.
Újabb fontos tanulsággal számolunk mindazon kezdő csókkirályok számára, akik még inkább esznek, mint csókolnak. Kéretik a jegyzetfüzetbe felírni, h hagyma és csípős nélkül, különben magányos estéken hízhatunk kedvünkre. Ez maximum nagyon vicces lesz,nem is szánom…..
444 (törölt) 2008.06.19 17:32:58