Regisztráció Blogot indítok
Adatok
srob

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álmában, hálószobájában ölte meg egy palesztin terrorista a 13 éves Hallel Yaffa Arielt. A gyerekgyilkosság az egyik legősibb zsidó város, Hebron mellett fekvő Kirjat Arba településen történt. A hivatalos palesztin média mártírként ünnepelte a 19 éves Muhammed Nasser Tarairye-t, aki egy biztonsági…..
Tízezrek ünnepelték a Franciaországból hazatérő magyar csapatot. A válogatott teljesítményét olyanok is elismerik, akik ritkán méltatják Magyarországot. Még a politikai szekértáborok is együtt tapsoltak. Igaza volt Röhrig Gézának, aki azt mondta: “Magyarországnak örömre van szüksége”. Storck és…..
Vigyázó! Kedves Brit Választók! 2016.06.25 14:27:19
Olvasom, hogy új korszakot nyitottatok az emberi hülyeség történetében és szétvertétek a nyugati politikai civilizációt. Meg, hogy azt sem tudtátok, miről szavaztok, utólag próbáljátok kiguglizni, miből is zártátok ki magatokat két pint sör között. Nem megmondtuk nektek, hogy maradjatok nyugton?…..
A korábban pápaesélyesként is számon tartott Timothy Dolan bíboros által vezetett New York-i Katolikus Konferencia 2007 és 2015 között több mint 2,1 millió dollárt (közel 600 millió forintot) fizetett menő lobbistáknak, hogy segítsenek megakadályozni a gyermekmolesztálási ügyek áldozatait segítő…..
A német szövetségi parlament szinte egyhangú határozatában népirtásnak minősítette az egykori Oszmán Birodalomban 101 éve elkezdett örményellenes mészárlásokat. Törökország válaszul visszahívta berlini nagykövetét. A Bundestag megemlékezése a 101 éve kezdődött népirtásra az örmény nép, „a világ…..
Szórakoztató vita indult, miután egy lelkész megáldotta első mérkőzése előtt a magyar válogatottat és a “focizni tudó angyalok” segítségét kérte a csapat sikeres szerepléséhez. A nol.hu publicistája zokon vette Németh Sándor Facebook-üzenetét. A szerző szemei előtt világháborús víziók, “vérre menő…..
Vigyázó! Csak öröm legyen! 2016.06.18 13:06:12
Magyarországnak nagy szüksége van az örömre. Az öröm felszabadít, új barátságokat szül, jobbá, könnyebbé teszi az életet. A magyar válogatott Eb-szereplése nemzeti örömöt gerjesztett. Tízezrek vonultak az utcákra, táncoltak, kiabáltak, ünnepeltek. Nagyon ritka az ilyen nyílt örömkifejezés…..
Kedd reggel 09:48-kor zörgött Gera Zoltán telefonja Bordeux-ban. A válogatott labdarúgó Budapestről, pályafutása legfontosabb spirituális mentorától, atyai barátjától kapott üzenetet, amely – mint kiderült – mintegy előrevetítette az esti mérkőzés eseményeit. Gera Zoltán a bátorítást nyomban…..
Áder János köztársasági elnök táviratot küldött Barack Obamának, tolmácsolva a magyar nép együttérzését is az Orlandóban történt tragédia kapcsán. A magyarországi egyházvezetők közül elsőként Németh Sándor, a Hit Gyülekezete lelkésze fejezte ki részvétét a floridai mészárlás áldozatai…..
ZOE Üdvözlünk a blog.hu-n! 2016.02.10 09:32:38
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..