Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hencegno

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyfolytában csak azon gondolkozom, hogy mit ehetnék.....
ELÉÉÉÉÉÉÉÉÉG!Itt a vége... Ismeri valaki ezt az érzést?:  Már megint érzem, hogy reng a fenekem mikor megyek...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Akik nem ilyen drasztikusan élik meg, azokat irígyelem... azért kiváncsi lennék hány…..
Teljesen megfeledkeztem a blogomról.Ez cseppet sem szokatlan egy borderline-tól... jellemzően belekezdünk valamibe, amit aztán szinte biztos, hogy nem fejezünk be. Nem törvényszerű, de több, mint valószínű... Eltelt közel egy év. Most vagyok kilábalóban egy több hónapos…..
Szia!Örülök, hogy írtál, mert sokaknak tévhite lehet, s ezúton szeretnék eloszlatni néhány ilyet.  Az életünket mi irányítjuk, és mi adunk magunknak motivációt. A Borderline személyiségzavar nem egyenlő valami másik hatalom által irányított tudattal. Amit a…..
A Borderline személyiségzavarról= érzelmileg labilis személyiségzavar = BPDViselkedésAz egyén érzéseit heves és intenzív formában juttatja kifejezésre. A viselkedés állhatatlan, szélsőséges. Hosszabb távon megfigyelhetők a hangulati és viselkedésbeli váltások. Önemésztő…..
Vége a kórházban töltött napoknak. Újra "szabadlábon" vagyok.Örülök, hogy bementem, és esélyt adtam ennek a terápiának. Sokmindent tanultam, és jobban is vagyok.Az új diagnózis nem lepett meg, sejtettem, hogy ez állhat a háttérben. Így sok minden érthetőbb. De mi is…..
Hétfőn kórházba megyek. 3 hét "terápia". Ha ez működik, első kézből fogtok értesülni róla, s arról, hogy hol és mikor lehet bekerülni. Várólista van, de talán megéri ..
Mit is érezhet egy depressziós? Gyakran sír ok nélkül, szomorúnak, levertnek érzi magát, fáradt, álmatlanság gyötri, vagy gyakori éjszakai ébredések kínozzák, pesszimista és akár kedve lenne egész nap ágyban maradni, és aludni másnapig, hogy végre vége legyen annak a napnak,…..