Adatok
Zsuzsanna Lászlóné
0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
A disznófül a magyar gasztronómia kedvelt alapanyaga, mindenekelőtt kocsonyakészítéshez, disznósajthoz, töltött káposzta főzésénél, és különféle alaplevekhez is. Kollagénekkel teli, ízes, és a töve tájékán még némi hús is található benne.
A 2018-as esztendő köszöntése alkalmából a disznófület…..
Zsuzsanna Lászlóné
2018.01.01 14:12:47
Csak egy kérdés: miért kell kockára vágni? Esetleg egészben is fel lehet préselés után fűzni és úgy sütni?
Zsuzsanna Lászlóné
2018.01.01 15:43:49
@Márkaséf: Köszönöm szépen a választ, erre nem is gondoltam. Mindenképpen ki fogom próbálni a receptet, nagyon tetszik. Férjemmel meg is beszéltük, most a hét végén lesz az ideje a sütésnek.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz