Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domoka1

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos kutatás látott ma napvilágot. Az derül ki belőle, hogy hiába a MSZP miniszterelnök-jelöltje Botka László, a párt szavazóinak harmada Gyurcsány Ferencben látja Orbán legyőzőjét - holott ő nem is miniszterelnök-jelölt. Az ellenzék által elérhető szavazóknál kiegyenlített a támogatottságuk.…..
Domoka1 2017.03.21 12:53:23
A pártszóvivő közölte,  ki az a "közíró", akiről Gyurcsány Ferenc beszélt az évértékelőjén, aki a DK-t, de különösen Gyurcsány Ferencet próbálja kitolni bármilyen ellenzéki együttműködésből, a 2018 utáni Magyarország politikai térképéről...
"Pont az a bajunk a mostani politikusokkal: kijönnek ide aláírni, tartanak egy sajtótájékoztatót, de nem tesznek semmit. Cselekvő politikusokra van szükség!" - mondta a Momentum Mozgalom vezetője.  Videó a "Tovább" után!..
Varánusz Botka, te macsó! 2017.01.06 11:31:50
Érdekesen indult ez a 2017, az ember csak kapkodja a fejét, mint egyszeri káderjános az újraválasztós hacacáréban. Kövérlaca fejéről leugrik az ikonbajusz,botkalászló meg faszt növeszt, és sértődött óvodásból még felnőtt lesz a végén. Váratlanabb utazás ez még attól is, mint mikor a kis Sarának…..
A Jobbik (azaz Vona Gábor pártelnök és Mirkóczki Ádám szóvivő) most először küldte el jókívánságait a zsidó egyházaknak hanuka alkalmából. Köves Slomó nyílt levélben fejezte ki értetlenségét és utasította vissza Vonáék jókívánságait. Anno Orbán lett liberálisból „konzervatív”. Neki sikerült a…..
Domoka1 2016.12.29 22:05:57
Csendesen ugyan, de Vona Gábor bejelentette: az LMP-vel együttműködve akarnak kormányt váltani. Ez ugyan elsőre nagyon vicces, mert a két párt együtt sem éri el az MSZP és a DK összesített támogatottságát, de azért a mondatnak mégis van jelentősége. Az ATV reggeli műsorában megtörtént a comint…..
Domoka1 2016.12.20 13:54:51
Mintha két Magyarország lenne...
Domoka1 2016.12.04 16:54:08
Természetesen nem szabad a teknőst a békával, a körtét a villanykörtével, a professzort a processzorral összehasonlítani, de érdemes némi párhuzamot vonni az úszósportban a közelmúltban lejátszódott események és a magyar politika mozzanatai között. Gyárfás Tamás kirobbanthatatlannak tűnt az elnöki…..
Bochkor Gábor élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót - számolt be a Blikk. A kaszi népcsoportról értekeztek, akiknél a nők hordják a nadrágot, és elnyomják a férfiakat, amire a két férfi rádiósnak (István Dani volt a másik), egyből…..
Gyárfás Tamás volt az első, aki 2008-ban azt mondta Hosszú Katinkának, hagyja abba az úszást és vonuljon vissza. Ha Gyárfáson múlik, Magyarország a riói olimpiáról 3 arany- és egy ezüstéremmel kevesebbel tért volna haza. ..
Nem az a lényeg, hogy Balázsék maradnak-e a Morning Show-val, hanem, hogy a Class Fm nem kapott frekvenciát és november 19-étől már nem is sugározhat tovább. Ennek az oka pedig – a Médiatanács szerint – pont Balázsék műsora volt. Persze, ez csak egy kifogás, a felszín alatt más politikai és üzleti…..
Már a fideszesek szerint is nagyon kínos Rogán Antal első vonalbeli szereplése, szerepeltetése, de nem látják jeleit annak, hogy menesztené miniszterét Orbán Viktor...
Domoka1 2016.11.12 18:46:03
         Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy miért nyert Trump, nevesd ki.        Ha valaki szigorúan néz rád és elmagyarázza, hogy mit csináltak rosszul a demokraták, nevesd ki.                Nem tudjuk, hogy valójában mi történt, azt sem tudjuk, hogyan kellene ezt pontosan…..
Domoka1 2016.11.11 06:33:24
Kordonbontó Orbán Viktor semmit sem bízott a véletlenre, és kordonokkal záratta körbe a Kossuth teret, akadályt állítva az ellenzéki véleménynyilvánításnak. Bár a nemzet főtere mindenki előtt nyitva kell hogy legyen, a miniszterelnök most sem kért a vele egyet nem értők…..
Domoka1 2016.10.24 15:21:51
@István Tamasi: Vonja vissza, kérem vonja vissza! Ilyet senki nem mondott: Nem lesz vizitdíj, sem tandíj! Vonja vissza! Győzelem! Vereség után 2/3-ad! Azután noch ein mal!2018 ismét! Gyurcsány felmosta a padlót!
Akik látják, hogy a rothadt alma elkezd más almákat is megrohasztani, és ezt hagyják, azok, bizony, felelősek. És ez akkor is igaz, ha az Európai Unió eszköztelennek mutatja magát a rohadt alma kosárból kivételéhez. Kidobhatná a magyar választópolgárok többsége is, ehhez azonban néhány feltétel…..
Érdekes interjút adott az Indexnek Putyin egyik embargó feloldás lobbistája, Budai "Mögénézésibiztos" Gyula. Nem, az interjúban nem az az érdekes, hogy Budai verbálisan lábon lövi magát a putyinszolgálat igyekezetében. Sokkal inkább ez a kismiújság érdekes: "A 2010 utáni ügyeket is fel kéne majd…..
Domoka1 2016.07.20 16:01:00
Nem lehet könnyű az alig mérhető politikai teljesítményt mások vélt vagy valós hibáival leplezni. Szigetvári Viktor megpróbálta a saját sikertelenségét másokra kirótt bűnökkel eltakarni. Politikusként  ő vallott kudarcot, és már előre megpróbálja másokra kenni az esetleges 2018-as vereséget. A…..
Vendégszerzőnk, Hörcher Ferenc egyetemi tanár írása   Cameron, Johnson, Farage… A Brexitnek már eddig is számos nagy ívű karriert sikerült kettétörnie az Egyesült Királyságban. De vajon ki lesz a következő Európában? A brit média a rendkívüli hírek között számolt be róla, hogy az elszakadást…..
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
Tegnap elzavarták Tóbiás Józsefet. Elfogyott a türelem a teljesen dilettáns pártelnökkel szemben, aki a Kétfarkú Kutya Párt szintjére juttatta az MSZP-t. A gerinctelen dunaújvárosi taktikázás után (ami a szocialisták csúnya felsülésével zárult) végleg bebizonyosodott, hogy Tóbiás „politizálása” a…..
Aki gyurcsányozott, megbukott, Molnár Gyula ha vékonyat is, de mégis csak felhatalmazást kapott az együttműködésre - ezek a legfőbb tanulságai az MSZP kongresszusának. Ősszel már okosabbak leszünk, és látni fogjuk, hogy képes-e az ellenzék másfél év alatt összekalapálni egy kormányváltó…..
A Morning Show-ban ekézte keményen Sebestyén Balázs a köztévét, írja a Blikk. A műsorvezető nem először ment neki az MTVA-nak a minőségtelen híradók és más nyilvánvaló színvonaltalanság miatt, de most például a Kulka János által is említett tiltólistáról is elmondta, hogy szerinte hogyan lehet rá…..
Farkasházy Tivadar a Borsban szólt be a Rádiókabaré új főszerkesztőjének, Fábry Sándornak, mert félti tőle a műsort, aminek 32 évig volt munkatársa. Gondolom, Fábrynak égető szüksége van a posztra, mert az MTVA-ban csak százmilliókat keres. Biztosan kőkemény politikai…..