Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rakpartiróka

1 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az HBO Central Europe romantikus tévésorozatba vágta a fejszéjét, de nem teljesen magyarba, hanem egy izraeli sorozat remake-jébe, de már ez is haladás. Mivel az HBO nem bolond módjára rendelget be mindent, így reméljük, a kábeladótól megszokott magas színvonal az új produkcióban…..
Nem akarok képmutató lenni és azt állítani: egetrengetően nagy és jelentős különbség lenne egy euro4-es és egy - az idei év januárjától személyautókra kötelező - euro5-ös motor kibocsátása között. Sőt, továbbra is meggyőződésem: többet tesz a környezetéért az, aki…..
  Talán olvasták Alfám történetét, a csodaszép, minden porcikájában csábító, V6-os 166-os sztoriját. Lehet, azt is, hogyan sikerült visszaszereznem vételárát a morálisan kissé ingoványos neppertől. Nem kezdenék hosszú fejtegetésbe arról, miként és hogyan jutottam el…..
rakpartiróka 2011.04.03 09:25:39
Az elérhető nagyköbcentis motorkerékpárt évtizedekig az oroszok bokszerei jelentették. A német eredetű kéthengeres tartotta minőségét, ugyanolyan fos maradt, mint a szocialista tervgazdaság. Ennek ellenére az Uralnak és a Dneprnek vannak rajongói – az elvetemült…..
rakpartiróka 2011.03.25 19:16:12
Ken Roczen motorversenyző szemtelenül fiatal és kamaszosan őrült. Tehetségéről KTM-es szerződése, kattantságáról az alábbi videó tanúskodik: aki könnyen felháborodik, majd agresszíven kommentál, meg se nézze – ebben az anyagban minden benne van, ami alkalmas a…..
rakpartiróka 2011.03.07 15:11:42
Tudom, tudom, másfél hónap telt el az utolsó Dezső-jelentés óta. Ez a karosszériarestaurálás már csak ilyen. Eddig öles léptekkel lehetett haladni, jobbra-balra estek kifele az A oszlop-aljak, szakadtak ki a padlólemezek, hullott az alvázvédő, csendben kotyogott a csapszeg-zenekar.…..
Nicola Tesla zseniális tudós és feltaláló volt, gondoljunk csak a hatalmas szikrákat vető Tesla-tekercsre (a Csodák Palotájában megtekinthető egy). A Tesla Death Ray is előtte tiszteleg, amennyiben böhöm nagy szikrákkal kell lezúzni a bázisunk felé támadó embereket, tankokat és…..
rakpartiróka 2011.01.24 13:23:45
A kétszáz kilométeres vontatás utáni reggelen a szokásosnál nehezebben pörögtünk fel a kellő fordulatszámra, de hamar megvolt a terv. Mindannyian arra tippeltünk, hogy a kuplunggal lesz a baj, úgyhogy nekiláttam körbetelefonálni a barcelonai autóalkatrészboltokat. Egyből az…..
rakpartiróka 2011.01.18 21:49:06
@6096czt: ehhhehehehehehe. de tényleg nem kevés szemetet hordanak oda... :)
A mostani húszas éveikben járóknak az egész Matchbox-fétis egy felfújt ökörség. Akik a harmincas éveiket tapossák, azoknak a Medzsó viszont még feltehetőleg az életük központi része volt. A mai negyvenesek egyenesen áhítattal beszélnek róla, mert az ő gyerekkorukban évente…..
Hatalmas sikere volt Szilveszterkor az Izoomtól tesztelésre kapott világító cipőfűzőnek. Egy hosszú műanyag szál, két különböző színű leddel és egy elemes tokkal érte el a hatást. Magát a cipőfűzőt nem volt egyszerű felfűzni a cipőre, de valószínűleg túl óvatos…..
rakpartiróka 2011.01.05 10:28:36
 Folytatjuk sorozatunkat, melyben a hazai árakat vetjük össze nemzetközi példákkal. Jelen dolgozatban a budapesti személyszállítási tarifákat vettük górcső alá, s néztük meg, azok hogyan állják meg helyüket az európai porondon. Mi, mennyi, miért? rovatunk e heti…..
Aki a karcsú derekú nőket kedveli, Magyarországon nyerő helyzetben van. Aki a karcsú derekú motorokra gerjed, nincs ilyen könnyű helyzetben – mifelénk még mindig a vaskos, csillogó és drága customok a divatosak. Már megint Japán felé pislogunk és bezzegelünk: a frissen…..
rakpartiróka 2010.12.13 17:57:41
Update: Oké, Nanushkától és Herczeg Zoltántól nem szégyen kikapni, ők mégiscsak értenek hozzá, de az ég szerelmére, Ákos nem győzheti le Mario Andrettit, Emerson Fittipaldit, Ayrton Sennát és Colin Chapmant egyszerre. Vegyük dúsabbra a keveréket, véreim, vagy az autós lobbi…..
Korábban írtunk arról a fura japán reklámról amiben Darth Vader szerepel. Nos mivel lehet ezt überelni? Hát persze, Lady Gaga minden ilyen esetben jolly joker. Bár biztosan lesznek olyanok akik azt mondják majd, hogy inkább Darth Vader mint Gaga...
rakpartiróka 2010.12.01 14:35:06
Emlékeznek még tán, midőn Csikós elindult a fagyos északra, hogy elhozza az Álmot, nem volt minden kézenfekvő és könnyű. Bár a vállalkozásban látszólag sok cég meglátta a lehetőséget, mikor kenyértörésre került sor, sokan szépen, lassan kitolattak. Hiba volt, ezt…..
Nem tudom eldönteni, kéne-e. Vezetni egész jó lehet, de ha birtokolnám, csak éjjel mernék közlekedni vele, napszemüvegben. Mert mint minden túlfényezett kultautóhoz, ehhez is olyan szitokszavak tapadnak, mint péniszhosszabbító, pótcselekvés, striciautó és még sorolhatnám. Pedig…..
A sebesség oltára Gój robogós 2010.09.30 10:21:00
Érdekes új fajt lőttem itt a szerkesztőségünk előtt a motoros faunából. Szenzációs hír a biológusok számára, hogy a gój motoros után megjelent a faj különleges, összeérő bokájú mutációja, a gój robogós. A kisköbcentis turbómagyarok részére nagyszerű lehetőség, hogy…..
Most, a költözéskor előkerült vagy három hatalmas doboznyi magnókazettám az immár egyre távolabbi kamaszkoromból, tele hihetetlen értékes felvételekkel. Amiket lehet, hogy már megevett az idő, de legalábbis a régi lakás penészének vasfoga. Kidobni sajnálnám őket, hihetetlen…..
rakpartiróka 2010.09.27 13:34:53
Nem tudtam eldönteni, hogy Wilbur komikus, és direkt csinálja, vagy ez az egész komoly, mindenesetre hasznos filmecske...
rakpartiróka 2010.09.12 13:42:59
@balazsman: egyszer légy bátor és menj el Indiába. Ha fogékony vagy érteni és élvezni fogod. Persze egy kis pénz is kell hozzá...
Szívatós Így szívat a Facebook 2010.08.30 12:22:00
 Érdekes levelet kapott a Pénzcentrum egyik olvasójától, akit konkrétan szívat a Facebook. A közösségi oldal napok óta nem engedi be, nem küldi az új jelszót, sem az SMS-es megerősítő kódot. A postafiókban pedig hevernek a fontosabbnál fontosabb levelek...  …..
Montenegróból tartok hazafelé, amikor ez a poszt élesül. Kedd este már otthon alszom, szerdán és csütörtökön munka van, aztán a tervek szerint pénteken Szombathelyre robogok tovább. Teccik érteni? Robogok. Nagyrobogóval vagy luxusrobogóval, nem is tudom pontosan, mi a helyes…..
Ez a vicc nagyon aktuális most nálunk. Sajnos nem telik ilyesmire. Miközben irigyelt középosztálybelinek számítunk két gyerekkel négy szobával és négy kerékkel, – bár ez egy kicsit defenzívebb felállásnak számít az Orbán-féle 3-3-4-hez képest – valójában már azt…..
rakpartiróka 2010.07.14 23:00:20
@bogancs: persze, igazad van. tényleg. de szerintem azért az jó, ha nem kell gondolkodni azon, hogy mit veszel le a polcról a közértben. nekem azért kell a pénz, hogy független legyek. hogy arra mosolyogjak, akire akarok. nem szeretném úgy leélni az életem, hogy néznem kell, hogy mennyiért tankolok. persze ezért tenni is kell. sokat. vagy lopni. de nekem van otthon egy gyerekem és tükröm...
rakpartiróka 2010.07.14 23:03:40
@bogancs: hmmm... nem. 2 hete vettem Bombaybe jegyet 145 ért. ebben minden benne van. minden. Európa elérhető pár tízezerből. tényleg.
Ha már épp most volt az oroszok kivonulásának évfordulója, elbicikliztünk a Kunmadaras melletti szovjet katonai támaszpontra. Egy tízezres szovjet város, amit a falu határába úgy húztak fel, hogy nem került rá a térképre. 64 hangár, folyamatosan köröző MIG-ek. Innen bombázták…..
rakpartiróka 2010.06.23 09:01:30
Ez fizikailag fáj. ..