Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megelhetesi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szomorúan tapasztalhatod, hogy nap mint nap újabb hírek érkeznek katalizátorlopásokról. A némi nemesfémet (platinát, ródiumot és palládiumot) tartalmazó alkatrészt pár perc alatt gyerekjáték szinte hangtalanul leszerelni a legtöbb autótípus alól. A katalizátorok lopása egyébként Európa nyugati felén…..
megelhetesi 2021.05.11 15:18:08
@Editor Bob: Tehát az rendben van, hogy 50 ezerrel megvezetett egyik? Szerintem a cigány mindig megpróbál át.aszni, esetleg nem sikerül neki, esetleg nem vetted észre mivel .aszott át!
ApexNews Dobozoljunk cellákat! 2018.07.13 10:40:04
Az előző cikkünkben megpróbáltuk elmesélni, hogy miért és hogyan választottuk ki az akku cellát. Node hogyan legózzunk össze belőle egy használható, robusztus akkumulátort? Alapvető célkitűzésünk, hogy moduláris akkumulátor rendszert hozzunk létre. Minden akkumulátor egység 12 cellát tartalmaz, ez…..
megelhetesi 2018.07.13 20:55:46
Svájcban nem jó nyaralni, mert utána Magyaroroszágot még mocskosabbnak, még élhetetlenebbnek érzékeljük, mint azelőtt. És ne álmodozzunk arról, hogy unokáink majd látni fogják azt az életszínvonalat! Svájc nem egy másik ország. Egy másik bolygó. Lázár János hírhedt videója sokkal nagyobbat szólt…..