Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Favorite (törölt)

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovács áron munkanélküli lesz? - címmel aggódik a hétfői Napi Ász az Áll az alku vetélkedő házigazdájáért, Kovács Áronért. A cikk így folytatódik: "Hetek óta folynak a találgatások a tv2 Áll az alku című műsorával kapocsolatban. A vetélkedőről nem lehet tudni,…..
Johnny Favorite (törölt) 2009.07.13 18:04:29
„Nem azért jöttem Magyarországra, hogy a Turullal dolgozzak. Véletlenül vettem észre a szobrot, amikor busszal a Budai hegyekbe tartottunk. Egyébként a Szoborpark szobraival foglalkoztam, ott kinn töltöttem minden időmet” – mondta az Indexnek Liane Lang brit…..
bodoky El a kezekkel Ciprustól 2009.06.04 15:40:56
Simor, Oszkó és Bajnai rengeteget tettek egy nem offshore EU-tagország  költségvetési egyensúlyáért, itthon is meg fogják tudni csinálni...
Április közepén Teheránban, a Kamal Aldin Behzad Gallery falai között rendezték meg a “From Dream to Reality” konceptautó kiállítást. A tárlaton az iráni Industrial and Transportation Design iskola végzős diákjai mutatták be jövőre vonatkozó elképzeléseiket,…..
Johnny Favorite (törölt) 2009.05.06 10:33:25
Folytatva az előző bejegyzés politikaihumor-tematikáját, álljon itt egy ékes bizonyítéka nem csak annak, hogy mennyi a humor a politikában, hanem hogy milyen kevés is elég egy óriási poénhoz. A Magyar Kisebbségek Pártja (melynek cigánykerekes-békegalambos logója itt látható…..
Drága uram!felkeltél ma reggel, hogy elindulj, zokogtunk mind a négyen ( kölkök még mindig a pinyóban, megkötözve) reggeliztél, visszabújtunk, majd képszakadás.Két óra múlva magamra eszméltem,te már sehol, és rájöttem, hogy nem kapsz többet tojást, mert ahogy az oldaladra…..
Johnny Favorite (törölt) 2009.04.20 20:35:28
Már a liftben (ha van és működik)beletúrok a hajadba, elfordítom a fejed és csókolom a nyakad apró "haahhhhhh" és "szzzzsssssssssszzzzzzz" hangokkal jelzed hogy megérkeztünk a megfelelő szintre...apró és kibaszott drága táskádban hevesen kulcs után matatsz....elejted a kulcsot mi közben lehajolsz érte kicsit megbicsaklik a lábad....de Te miközben felveszed a kulcsot már rugod le a másik cipőt is....berugod az ajtó....húzol be a két kezeddel...és oly vadul nézel rám hogy Én neked esek....apró köhintéssel jelzed hogy toaletre mennél engedlek is addig....italt "keverek"....mondjuk vodkát valamivel....Te megjelensz a nappaliban rajtad csak fehérnemű rajtam félig lehányt ing és a letépett farmerom cafatjai belekortyolsz az italba s lassan odalépsz. Én tenyeremben eloltom a stikában rágyújtott cigit....Csókolózunk....téped le rólam a maaradék ruhát..Én belecsúszok kezemmel a bugyi és a feneked közé....a másikkal kissé esetlenül le veszem a melltartód...ami csak fél pár zoknival van kitömve ezen kicsit meglepődök....hogy a ruhában nagyobb volt a melled...fergetegeset szeretkezünk 1x2x Xx....közbe cigi az erkélyen a lepedőbe csavarva ícsádör...visszatérünk Én meg masszírozom a lábad a vállad apró olajos mozdulatokkal lazítom fel egész tested csomóit..Te álomba szenderülsz..Én is így kelünk...büdös szájjal Te korábban kelsz és hozod a reggelit kávé tea bundi kenyér....lezuhanyzunk együtt ahol ismét szeretkezünk...majd felveszem a kölcsönkért tangát és ordító vinnyogó röhögés jelzi majd mikor értem a Jászai Mari Térre :D
Jóéjt nem bírom tovább
Csók holnap...ha lesz Rám igény!!
Debreczeni József az első, aki már - két poszt kapcsán - dupla eséllyel pályázik a szürke kardigánra. Egyik olvasónk ugyanis a 168 óra című lapban ritka gyöngyszemre lelt. Íme:A 168 óra március 26-i számában a Debreczeni Józseffel készült interjúban bukkantam egy elég…..
Johnny Favorite (törölt) 2009.04.06 13:42:20
comment:com Pimasz úr alámerül 2009.03.23 14:32:00
Nagy hiány van a magyar médiában rejtett kamerás, oknyomozó riportokból, a táska mélyén pislogó objektív országos csatornán legfeljebb a Naplóban tűnik fel néha, ott sem lepleznek le ugye semmit, a cél ahogy mondani szokás a társadalmi jelenségek feltárása, vagyis hogy senkinek…..
Johnny Favorite (törölt) 2009.03.23 17:26:39
Év eleje óta jöttek itt sorban a hírek, hogy kik lépnek fel a nagy európai fesztiválokon, egyedül a mi legnagyobb bulinkról, a Szigetről nem tudtunk semmit, csak pletykákat. Most viszont már itt van az első hivatalos hír a fellépőkről, amik közül hirtelen nem is tudjuk…..
Update: Többen azt kifogásolták, hogy ez már egy éves hír. Elnézést. Akkor legyen ne a Zöld Pardon, hanem xy szórakozóhely. A poszt nem ZP specifikus, hanem magához a beléptetési rendszerhez, mint olyanhoz kívánt hozzászólni, illetve elemzést készíteni róla. Egy kis…..
Johnny Favorite (törölt) 2009.03.22 16:17:34
Kedves Gumimacák és Gumipubik.egyelöre nem irok ide semmit, de itt lesz majd a Basszunk Pónival, és a Tomi esetek rovat is...
Johnny Favorite (törölt) 2009.03.09 11:09:50
johnnyfavorite001@gmail.com

Erre jöhetnek fényképek ,pinák csöcsök is
...most mennem köll majd leszek!
Felkerültek az első fellépők az akár hazai fesztiválnak is mondható, pont az osztrák-magyar határvonalon elterülő Novarock honlapjára, amely szerint a fesztivál főzenekara a Metallica lesz. Ez amúgy csak hab a tortán, mert a metálrajongók még az olyan csapatoknak is…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
Johnny Favorite (törölt) 2008.10.22 13:42:58
Komolyan nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen. Egy neobarok villalakás, amelyik másfél szobás ugyan, de közben 85 négyzetméter. Tömör márványoszlopokkal elválasztott hálórészének kupolájában pedig Michelangelo- (és ha jól látom Rembrandt-) festmények utánzatai vannak,…..
 Tarka Gyurcsány! Csak nyugdíjas munkásőröknek! Durva felvételek! Nagy, hosszú, vágatlan!    (Ezúton jelezzük, hogy sajnáljuk a szervezőket, amiért ez az alak minden kérésük ellenére megjelent a rendezvényülön. Tudjuk, hogy ezt nem akarták, s nem akarjuk azt a…..
Nem csak mi éreztük úgy, hogy a Joshi Bharat csúnyán szerepelt, a számok is ezt mutatják. A tegnapi nézettségi adatok szerint az indiai tenyérjós "sorselemző" műsora 15,4 %-os közönségaránnyal igencsak alulmaradt, nem a Mónikával, hanem a Kaméleonnal szemben…..
  A napokban Gyurcsány Ferenc lett a rendszerváltás óta legtovább hivatalban levő miniszterelnök. Nem is titkolt vágya, hogy a történelem része legyen, jó eséllyel valóra vált már. Hogy mit írnak majd róla a tankönyvek, nem tudhatjuk - még azt sem tudjuk, kik írják a…..
Johnny Favorite (törölt) 2008.09.23 08:39:54
Geszti Péter a Gödör Klub egyik oszlopának támaszkodva, révedezve az eget nézi, az agya közben rendíthetetlenül kalapál, hogy a kamerának megfogalmazza, mi a baja ezzel az országgal és a politikusokkal.Geszti a révedezéssel nincs egyedül, Gerendai Károly és Bródy János is…..
Johnny Favorite (törölt) 2008.09.22 19:56:48
 A mai nappal Gyurcsány Ferenc megelőzte Horn Gyulát a kormányfői székben: ő a '90 utáni Magyarország leghosszabb időt hivatalban töltő miniszterelnöke. Horn Gyula hivatali ideje 1994. július 15-én kezdődött, s 1998. július 6-áig, Orbán Viktor beiktatásáig tartott (mivel a…..
Olajmezőt találtak az Alföldön? Aranybánya nyílt a Bakonyban? Lobbizórobotot fejlesztettek ki a Műegyetemen? Nem tudunk róla, ennek ellenére a héten a sajtó elkezdett foglalkozni azzal, hogy hol is legyen a budapesti olimpia helyszíne. Most egy picit felejtsük el, hogy láttuk a…..
w Míg a halál el nem választ 2008.09.12 06:00:00
A kormánybuktatás karnyújtásnyira került. Régi, kéjes álmok válhatnak valóra. Az SZDSZ például ismét szert tehet a Mérleg Nyelve megtisztelő címre. Ott a gomb, nyomjad, Gábor. Meri vagy nem meri? Tudja-e, mivel játszik? Sürgős válaszra vár az a kérdés, amiről már legalább…..
Ha a dánok elleni meccsről nehéz volt valami okoskodót írni, a stockholmi  misszió értékeléséről pláne. A játék képe alapján két formán kívüli ellenfél, magunkhoz képest összefogott játék, a vége mégis fogcsikorgatás. Ezúttal az egy pont langymelege sem…..