Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bajer Zsolt

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kerül szavazásra a Stop Soros néven elhíresült törvénycsomag a parlamentben: erről egy korábbi, sokkal súlyosabb törvény, az "Első zsidótörvény" kapcsán kiadott deklaráció jut eszünkbe: ismert írók, művészek, tudósok fordultak a magyar társadalomhoz egy az őket a szakadék szélére vezető kormány…..
Az Y,és a Z generációt sajnálatos módon kevésbé érdekli a politika,és a politikai közélet.Én,mint 15 éves "kiskamasz" kerestem a miértjét,és a miértre a választ.Mindig is kitűntem a tömegből azzal,hogy engem érdekelt a politika,hogy én igen is beszéltem róla! Úgy gondolom hosszú keresgélés…..
Reflektor Kire érdemes szavazni? 2018.03.19 11:06:53
Hatalmas a tolongás a választáson indulni kívánó jelöltek és pártok között. Igen komoly szinten megy a helyezkedés, beszólogatás és az egymás nyírása. Még 3 héttel a választás napja előtt is tárgyalások, egyeztetések folynak, azonban ezt most már be kell fejezni, irány a startvonal. A legutóbbi…..
Bajer Zsolt 2018.03.20 23:02:50
"Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)..
Bajer Zsolt 2018.03.20 22:48:52
@Parajpuding: "Egy bayer hívónevű korcs ugat bele a nagyvilágba"

Korcs ám az a jó kurvaanyád, aki kutyát szop a sarki kocsmában.
Ha valamire jó a naponta megjelenő Médianapló, akkor arra, hogy fölelevenítsük, vajon miként élte át egy médiatanár a nyilvánosság híressé vagy hírhedtté vált fordulópontjait. Ilyen volt az úgynevezett G-nap. Simicska Lajos szakított barátjával és feltételezett üzlettársával, a miniszterelnökkel.…..
A Fidesz végképp elszakadt a valóságtól, a párt vezetőinek már fogalmuk sincs arról, valójában milyen országot irányítanak, a magyar társadalom problémáiról pedig nem is akarnak tudni semmit. Lényegében így vázolhatjuk fel a Nemzeti Együttműködés Rendszerének nyolcéves teljesítményét a kormány…..
Lázár szerint példátlan és diszkriminatív, hogy Brüsszel vizsgálja a Tiborcz-ügyet, és visszakéri az ellopott pénzt...
Bajer Zsolt 2018.02.03 01:45:03
@birka menet: Elobb lesztek tik dunaba love, a tobbi hazaarulo sorosberenc libbanttal, aztat garantalom.
Vendégszerzőnk, Dr. Kardos Gábor levélben küldött írását olvashatják blogunkon.   Nem először rohant ki Németh Szilárd a nemzetbiztonsági bizottság üléséről Szél Bernadett miatt. Ugyanezt tette, amikor Szél Bernadett számon kérte rajta, hogy a Yandex orosz kódját fedezték fel a nemzeti konzultáció…..
A magyar közélet színvonalát és a kormány valódi szándékát mi sem jellemzi jobban, mint Soros György abban betöltött helye. Tudjuk, hogy ábrándképeket kergetünk, amikor azt várjuk: végre kezeljék a pártok a neki járó helyen a milliárdost...
Olyankor látszik leginkább, hogy a Fidesz már nem képes már demokratikus pártként működni, amikor porszem kerül a hatalmi gépezetébe. Csütörtökön például, amikor a Fidesz delegáltjai kivonultak a nemzetbiztonsági bizottság üléséről, mert számukra kínos témát kellett volna megtárgyalniuk a…..
Az 5-ös számú Fidesz-párttagkönyv tulajdonosa több mint 50 milliót számlázott az MTVA-nak tavaly...
Bajer Zsolt 2018.01.18 14:59:53
@Alex Alex: "Bayern kutya -sem- ingyen ugat, és ez csupán eggyetlen tétel! "

A kutya ám az a jó kurvaanyád, aki kisfröcsért kutyát szop a sarki kocsmában.
Bajer Zsolt 2018.01.18 15:02:46
@Peter Götz: "fidesz=bünözők "

ANYÁD = BÜDÖS KURVA
Az előző hónapokban már felfedezhettünk néhány arra utaló jelet, hogy a Facebook korlátozni fogja az üzleti oldalak ingyenes eszközeit a platformon, de arra nem sokan számítottak, hogy Mark Zuckerberg már 2018 elején ledobja az atombombát!..
Bajer Zsolt 2018.01.18 12:23:39
@kamor: Egy oran belul ongyilkos lenne a sok kis lelkinyomorek szarcsimbok. Nem mintha kar lenne ertuk.
Az év elején még a Magyarországra fenekedő legnagyobb veszélyek között említette a miniszterelnök azt a "szociáis pillért", amelyet most ő maga is megszavazott...
Teljesen mindegy mit gondolok Botka Lászlóról. Gyurcsány-ellenessége szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Balos fordulata szimpatikus is lehetne, ha hitelesnek tartanám. Éppen ezért sorozatos bénázásait sajnálhatnám is, de tulajdonképpen sosem hittem benne. Az ellene indított támadást…..
A kormánypárt mindenképpen szeretné fenntartani azt a látszatot, hogy Magyarországon csak azok a dolgok történhetnek meg, melyeket a Fidesz akar. Kétségtelen, szinte minden fontos intézményt a kezükben tartanak a hatalom birtokosai, ám azért az mégis túlzásnak tűnik, hogy ide vágó titkosszolgálati…..
A Süddeutsche Zeitung, a német újságírószakma által a legbefolyásosabbnak tartott országos lap a napokban 3 oldalon foglalkozott azzal, hogy a magyar operatőrnő éppen két éve gáncsolta el a szerb határon azt a szír férfit, aki kisgyerekével a karján menekült Röszkénél a rendőrök elől. A rendkívül…..
A nemzetállam mint társadalomszervezési modell a XIX. század elején jött létre Európában, de Nyugaton már a létrejötte pillanatában is kizárólag a modernizáció hordozójaként tekintettek rá, amely az abszolutista polgárosítási modelleknek nyújtott győztes alternatívát. Annyiban volt csak nemzeti,…..
A szoci szavazókon osztozkodnak...
Bajer Zsolt 2017.08.19 02:59:54
@metax: Bokros csak egy ujabb szellemileg leepult elmebeteg. Aki abba orult bele, hogy Ok magukat, szellemileg felsobbrendunek tartjak, de hiaba a liberalis felsobbrenduseguk, az orszag kurvara nem kivancsi rajuk, meg az elmebetegsegeikre.
Inkább teljesen ostobának mutatják magukat, csak ne kelljen nyomozni Orbánék ellen...
Mert a Facebook "egy náci, komcsi rohadmány"...
Bajer Zsolt 2017.06.02 16:56:54
@Merlot: "Akit Bayer Zsótinak hívnak, az nem normális, elmebeteg, barom állat. "

Elmebeteg az a jó kurvaanyád te faszszopó buzeráns lipsi.
Miket gondolhat magáról, ha szardarabnak nevezi a bayeri stílust használó jobbikost?..
Bajer Zsolt 2017.05.08 19:59:16
@miketbeszéltek: "hogy ennek a trágár mocskolódó Bayernek, és stílusának a sajtóügyeletes védelmét felvállaljad.... "

Mocskolodó ám a jókurvaanyád, te fasszópó lipsi.
Bajer Zsolt 2017.05.08 20:07:12
@miketbeszéltek: "Bayer Zsoltit egy tisztességes országban el kéne tiltani az újságírástól, "

Azt a gender szakos kurvaanyádat kéne eltiltani a fasszopástól, te buzeráns lipsi.
Bajer Zsolt 2017.05.08 20:37:38
@Punxsutawney Mormota: " Még szerencse, hogy bajerzsóti egy fillerbaszó tróger, "

Fillérbaszó tróger ám az jó kurvaanyád, te fasszopó libbant Sorosbérenc.