Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsi g

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Na ma mesélek egy kicsit a fura dolgokról, amit még szoknom kell...Első a közlekedés. persze minden irányba nézek, hogy ne üssenek el és már odáig jutottam, hogy nincs halálfélelmem az autóban ülve, hogy rossz sávban haladunk. De hogy én ezt mikor fogom megszokni? Otthon se…..
kicsi g 2011.07.28 18:20:49
 Hát halihó! Nem kis küzdelem után, végre megleend a köldökzsinór! Akkor gyorsba összefoglalom az eltelt idő eseményeit. Kezdjük az úttal. A beígért 25 óra helyett utaztunk vagy 28-at. A sofőrök, néha bólintgattak az éjszakai vezetés alatt, az egyik nem tudott…..
Ezt sem gondoltam volna 2007 szeptemberében, amikor négy kocka és egy butus szőke főszereplésével debütált a The Big Bang Theory azaz Agymenők című sorozat a CBS műsorán. Bevallom töredelmesen, hogy a Fotelpatkányok című rádióműsorban még ki is röhögtem a sorozatban…..
Bruti kolléga lőtte tegnap ezt a két képet, és jóravaló rockerként menten fel is háborodott, még jó. Mi baja az RTL Klub Reflektor című műsorának hülyegyerekfrizurás szpíkerének a rockerekkel? Elszerették a csaját a germán sörmetál kedvelői? Pokolgép pólós fazonok…..