Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alapítótag

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1000 leütés Befejeztem 2016.02.07 06:34:36
Búcsút mondok a nyilvánosságnak, ideértve a blogolást és a PKP vezetését. Az utóbbi bő három évben sok időt és minden mást áldoztam a polgári, liberális konzervatív gondolat, kultúra, és politika erősítésének, a megelőző húsz évvel együtt ennyire telt, elértem a korlátaimhoz. A pártnak a saját…..
alapítótag 2016.02.09 15:11:54
@HaFr: visszarakták! Úgy látszik már ők is érezték, azért van egy határ, amin túl, már visszaszól a tükör :)
alapítótag 2016.02.09 23:04:34
@alapítótag: Mivel csak lekerült a válaszom az mno-ról, ide teszem.

**********************************
borzix1 alapítótag • 5 órája
Szerinted hogyan tovább egy olyan párt számára, amelyiknek az elnöke és legfontosabb, sőt, egyetlen ismert arca kilépett nyilvánosságból? Ennél nagyobb pofont nehezen adhatna bárki is egy saját maga által alapított szervezetnek. Mivel rokonszenvvel tekintek mind az emberre, mind a pártjára, érdekelne, van-e valami elfogadható és racionális magyarázat? Mi lehet az értelme egy ilyen gesztusnak?
**********************************

A lap keresőjébe beírva Béndek Péter nevét, kijön, ///a keresett kifejezés 1 találat///. A párt alapítása óta a mno egyetlen egyszer sem írt a pártról. Igaz, más parlamenti párt kapcsán másokról is csak balhéztak. Ezzel a szerkesztői taktikával, amivel országos lapok élnek, hogy a balhét mutatják, az újszerű politizálás útján járókat meg nem, a balhézás irányába kívánta, kívánja lökni a PKP-t, hogy lehessen kígyót békát szórni rá.

Hogy botrányos megjelenésekkel hívja fel magára a figyelmet, eszébe se jutott Béndeknek. Alapelvét, majd ezer posztban, következetesen képviselte, eszébe se jutott, hogy jó nagy balhét kellene csapni, aminek a füstje majd sokaknak csípi a szemét.

Ahogy mondtam az előbb, „Négy-öt magyar összehajol“ alapítású párt megjelenését a parlamenti pártok minden eszközzel meg tudják akadályozni, mert média-egyeduralkodók. Tökéletesen igazad van. Béndek Péter a párt elnöke a „legfontosabb, sőt, egyetlen ismert arc” volt. Mivel ő volt a PKP és szellemiségének megalkotója meg is illette ez a szerep. Így, személyén keresztül egységes gondolatrendszert tudott a PKP mutatni.

Nagyon árulkodó a cikk, ír Béndek Péterről, de az újságíró nem veszi a fáradságot, bátorságot, hogy személyesen beszéljen vele. Nem szerzőt akarom bántani ezzel, hanem magát a jelenséget. Más még ennyit se írt :)

Ezen az oldalon www.facebook.com/pkonzervativok/ valaki azt kérdezi nemes  egyszerűséggel „De ki ő?” mire valaki belinkeli ezt:  magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/hortpoet.htm

Akkor a kérdésedre. Lemondásával sikerült elérnie, amit évek óta nem tudott, hogy ez a lap ír róla, meg a pártjáról. Aki átveszi a helyét, már egy előkészített terepet vesz át. Rá vár, hogy országosan ismertté tegye a pártot. Ez lehet nem megy majd előszörre. Akkor majd jön másvalaki. Ez nem gesztus, hanem helyzetfelismerés, és döntési képesség.

Béndek Péter abban is első, hogy saját akaratából és meggyőződéséből mondta, Befejeztem
hafr.blog.hu/2016/02/07/befejeztem_353.

A rendszerváltás után ezt magyar pártelnök még nem mondta.